heheh sorma zemuszemusMerabaa kızlar muhabbet koyu bakıyorumkaydirigubbakcemile3
Rock & Metal hayatım kötükedihüsokız sen rock çı msn???aklinialirimsmile
heheh sorma zemuszemus
Rock & Metal hayatım kötükedihüso
dayım gibi....:dance:
dinleyip kendinden geçiyo adam aynı zamanda da çalıp söyler....
ben de bu kadar uzun istiyorum
perçem kesimi de güselmiş
beğendim :icecream:
aman saç uzunluğu da olmucak şey deil kiah beğenilmicek gibi değil şekerim kız ufak tefek bişey tek sorunu o bi de fizik olsa 10 numara kız olacak kaydirigubbakcemile3 bende 1.72 boy fidan gibiyim yemyeşil gözler kumral saçlar ama uzu değil işte boshayallersmile Allahh nerelere geldik yawww kaydirigubbakcemile3
aman saç uzunluğu da olmucak şey deil ki
boşwer
seninki de uzucak işte :kedi:
ayh o kdrcık mııııyavrum klavyenden bal damlıyor valla yaa . tek istediiğim göğüs üstünde olan saçımın göğüs hizama gelmesi en fazla 5 - 6 cm yaaa senağlama
ayh o kdrcık mıııı
uzar bnce en kısa zmndaa :kedi:
İşte hayalımdeki saçç ..
Sınıf arkadaşım bu kız . saçlar beline kadar yaa harika duruyorrr .
kardeşimi bile kıskanmam ama bu saçlara bayılııyorum ya bişey de kullanmıyor uzatmak için..
harika değil mi kızlar ??
Ahh ahhhh nerde böyle saçlarrrr((
İşte hayalımdeki saçç ..
Sınıf arkadaşım bu kız . saçlar beline kadar yaa harika duruyorrr .
kardeşimi bile kıskanmam ama bu saçlara bayılııyorum ya bişey de kullanmıyor uzatmak için..
harika değil mi kızlar ??
Ahh ahhhh nerde böyle saçlarrrr((
Bugün karışımı 3. yapışımm kaydirigubbakcemile2 Hep saçımı 1 kez yıkadıktan sora nemli saça sürüyodum,bu sefer yıkamadan sürdüm çünkü çok akıyodu guclubacismile Ben bu karışımdan çok memnunum valla bu ara saçlarım çok güzel görünüyo bana nedense kaydirigubbakcemile3 zemuszemus Neyse bıkmadan devam edicem valla uzamalı...kaydirigubbakcemile :lepi:
Ayy hayırlısı tatlımm
bıkmakk yokkk :lepi:
Alindacığımm ah kim istemez kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?