Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte hayalımdeki saçç ..
Sınıf arkadaşım bu kız . saçlar beline kadar yaa harika duruyorrr .
kardeşimi bile kıskanmam ama bu saçlara bayılııyorum ya bişey de kullanmıyor uzatmak için..
harika değil mi kızlar ??

Ahh ahhhh nerde böyle saçlarrrr ((

ben de bu kadar uzun istiyorum
perçem kesimi de güselmiş
beğendim :icecream:

ben de bu kadar uzun istiyorum
perçem kesimi de güselmiş
beğendim :icecream:

ah beğenilmicek gibi değil şekerim kız ufak tefek bişey tek sorunu o bi de fizik olsa 10 numara kız olacak kaydirigubbakcemile3 bende 1.72 boy fidan gibiyim yemyeşil gözler kumral saçlar ama uzu değil işte boshayallersmile Allahh nerelere geldik yawww kaydirigubbakcemile3

aman saç uzunluğu da olmucak şey deil ki
boşwer
seninki de uzucak işte :kedi:

aman saç uzunluğu da olmucak şey deil ki
boşwer
seninki de uzucak işte :kedi:

yavrum klavyenden bal damlıyor valla yaa . tek istediiğim göğüs üstünde olan saçımın göğüs hizama gelmesi en fazla 5 - 6 cm yaaa senağlama

ayh o kdrcık mıııı
uzar bnce en kısa zmndaa :kedi:

eevtt sadece o kadarcık kuşum senağlama
1 ayda olur mu ki o kadar :uhm:
Kırıklarımda artık hemen hemen yok gibi
sayenizde sinameki de saçıma çok iyi geldi pasparlak oldu saçlarım hemde yumuşacıkkk opuyorumnanaktan
valla aradan 5 gün geçti sabırsızlanıyorum kürü 2. kez yapmak için :sm_cool:
hatta hakim olamazsam bu gece bile yapabilirim kaydirigubbakcemile3

Bugün karışımı 3. yapışımm kaydirigubbakcemile2 Hep saçımı 1 kez yıkadıktan sora nemli saça sürüyodum,bu sefer yıkamadan sürdüm çünkü çok akıyodu guclubacismile Ben bu karışımdan çok memnunum valla bu ara saçlarım çok güzel görünüyo bana nedense kaydirigubbakcemile3 zemuszemus Neyse bıkmadan devam edicem valla uzamalı...kaydirigubbakcemile :lepi:

evet cok güzelmis boshayallersmile bende istiyommmmmmm :sinifsinif:

çok kötü duruyo benceeee:1ninca:

Ayy hayırlısı tatlımm
bıkmakk yokkk :lepi:
Alindacığımm ah kim istemez kiii

çok kötü salkım saçak yaaa sevmiyom ben böyleeee:umursamaz:

ben sağdaki kızın kadar saç seviyorum fazlasından pek hoşlanmıyorum ya da az daha uzun olabilir ama çok da uzun çoook kötü duruyo...insan ondan sıkılır zaten kısa zamandaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…