Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay şekerim aynen sana katılıyorumkaydirigubbakcemile3 ama bende sevmiyorum ya hayat felç insan camdan bakmaya korkuyor buz gibi ıyyy... valla oh yaz gelseboshayallersmile
heehehehe boşuna kkk demios sana anammm :jeyyar:
eed bak msla çarşamba gnünden beri tatildeym,3hafta tatilim var ama gel gör ki kardan dolayı aşkıma gidemiyormmmmmmm:gitme: o ise karı çok seviyor diye mutlu,bu sene ilk defa kara bastım o anı senle paylaşmak istedim diye aradı dün beni.
çarpıvercektim suratına iki tanealsanaalsanasmile

allahtan ersin de seviyo kışı...elimi alıp cebine koyar hemen hava sğuk olunca ısınsın diyeee...:asigim:

aşkım yanımdaysa olablir bu sahne güselmiş boshayallersmile ama ılık bi yaz akşamında dalga sesi mhh o da ayrı güsel beee opuyorumnanaktan

(oha resmen fntzi olayına girdik bu arada kaydirigubbakcemile3 )

karlı ahşap evde şömine de olsun mu merveee nolurr nolurrraklinialirimsmile

yaşasın kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

ahşap evde şömine olmazsa olur mu cnmmm??devasa bi şömine istiyorummmmmm

ehehe yazın eve sabah 6 da giriyorum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kopp kopppp :dance::teytey::içelim:

votkayla eriğini de çalıştırayım mı????kaydirigubbakcemile3

ben hiç içmediğim için bilmiyorum ama sanırım kemal sunalın bi filminden biliyorum bu espriyi...kaydirigubbakcemile2

ayy evet bu topik diğerlerinden baya bi farklı oldu yaniii....mesaj sayısı da bi numaradaaaa-tatlicadiarzu-

o kadar kaynatıyorz ki böyle oluyoooo
olumunekankayizsmile

anlamadım ne ara bu kadar mesaj yazmışızz buraya yawwwohaoldumsmile

teyzem bugün diyo ki saçlarım hhhiiiiçç uzamıyo...dedim bak benimkiler uzuyo işteee...ilk yaptığımda uzadığını görünce ayy ben de yapıyım hatta size geliyim bana yap sen demişti...tamam canımmm yaparım dedim...o ısrar etceği yere ben diyodum gel hadi bak yapıyım diye...yok neyse diyodu...şimdi de uzamıyo diyoooo:sinifsinif:

ama olmazz ki yapsaydım şimdiye nee kadaaaarrr uzamıştı...ama istemediiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…