Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence kesinlikle olur :ecrin_bebek:

ayy fizik boyla olmaz tatlımmmm....o vücut yapısıylan ilgili yani...ve kiloylaa:kedi:

benim bi arkadaşm var benim kadar boyu çoğunun fiziğine taş çıkarır harika yanii..saçları da uzun ama çok değil...maşallahı vardır...yani yapıyla ilgili boy bişi diilll ayollboshayallersmile

canım ya topiğine ilk kez girdim bi sorum olucak sınemekinin iri yapraklısındanmı olacak bıde bu bahsettıgınız ıgneler fıyatı ne kadar taneylemı satılıyo lutfen yardımcı olurmusun

canım ya topiğine ilk kez girdim bi sorum olucak sınemekinin iri yapraklısındanmı olacak bıde bu bahsettıgınız ıgneler fıyatı ne kadar taneylemı satılıyo lutfen yardımcı olurmusun

tatlım sinameki de yaprakları normal bi yaprak çeşitleri var mı bilmiyorum...sinameki de sen alırken verirler zaten tatlım....bemixler 5 tane şişe 1 kutuda fiyatı 4 lira kadar cnm....bazı yerlerde değişiyo da fiyatı ama o civarda yani...

hoşgeldinnn
a.s.

benim bi arkadaşm var benim kadar boyu çoğunun fiziğine taş çıkarır harika yanii..saçları da uzun ama çok değil...maşallahı vardır...yani yapıyla ilgili boy bişi diilll ayollboshayallersmile

ay ama ben bi ara postij kullandım yazın. insanlar dönüp bi daha bakıyordu ya. zaten fiziğim kilom yaşımdaki kişilere göre çok çok güzel yüzüm gözlerim falan da gayet iyi ama saçlar göğüs üstünde işte ahh bir uzasalar o zaman 4 4lük olucam işte amaa.. :çok üzgünüm: bakalımm hayırlısıı hihoyyyt diyorum ya sadece 5 cm yeterli Şeniz

uzar tatlım o kadarcık da laf mı????takma hiiiçç...kısa zamanda uzar inşş...zemuszemus

inş. kuuşum bayanssulusmile
5 gün oldu acaba bu akşam yapsam mı çok zarar verir mi :uhm:

tatlım 1 hafta bi dolsun öyle yap ama fazlası zararlı olur çünkü az aralıklarla yapınca fazla yapmış olursn cnmmm

ayy kızalr saça bakınn akannehir

korkunç gözüküyor ohaoldumsmile​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…