bence kesinlikle olur :ecrin_bebek:eevtt sadece o kadarcık kuşum senağlama
1 ayda olur mu ki o kadar :uhm:
Kırıklarımda artık hemen hemen yok gibi
sayenizde sinameki de saçıma çok iyi geldi pasparlak oldu saçlarım hemde yumuşacıkkk opuyorumnanaktan
valla aradan 5 gün geçti sabırsızlanıyorum kürü 2. kez yapmak için :sm_cool:
hatta hakim olamazsam bu gece bile yapabilirim kaydirigubbakcemile3
ah beğenilmicek gibi değil şekerim kız ufak tefek bişey tek sorunu o bi de fizik olsa 10 numara kız olacak kaydirigubbakcemile3 bende 1.72 boy fidan gibiyim yemyeşil gözler kumral saçlar ama uzu değil işte boshayallersmile Allahh nerelere geldik yawww kaydirigubbakcemile3
canım ya topiğine ilk kez girdim bi sorum olucak sınemekinin iri yapraklısındanmı olacak bıde bu bahsettıgınız ıgneler fıyatı ne kadar taneylemı satılıyo lutfen yardımcı olurmusun
ben sağdaki kızın kadar saç seviyorum fazlasından pek hoşlanmıyorum ya da az daha uzun olabilir ama çok da uzun çoook kötü duruyo...insan ondan sıkılır zaten kısa zamandaaaa...
bu kızların saçları kirli be...
hahahahahahahkaydirigubbakcemile3:roflol:bu kızların saçları kirli be...
kısacık ki bunlar :kedi:uzunluğuna bak ayoll kirli mi temiz mi napcannnkaydirigubbakcemile3
benim bi arkadaşm var benim kadar boyu çoğunun fiziğine taş çıkarır harika yanii..saçları da uzun ama çok değil...maşallahı vardır...yani yapıyla ilgili boy bişi diilll ayollboshayallersmile
ay ama ben bi ara postij kullandım yazın. insanlar dönüp bi daha bakıyordu ya. zaten fiziğim kilom yaşımdaki kişilere göre çok çok güzelyüzüm gözlerim falan da gayet iyi ama saçlar göğüs üstünde işte ahh bir uzasalar o zaman 4 4lük olucam işte amaa.. :çok üzgünüm: bakalımm hayırlısıı hihoyyyt diyorum ya sadece 5 cm yeterli Şeniz
kısacık ki bunlar :kedi:
uzar tatlım o kadarcık da laf mı????takma hiiiçç...kısa zamanda uzar inşş...zemuszemus
kısa o kısaaklinialirimsmilekikirik....kaydirigubbakcemile3
o sana göre kısa tabi cnmmm...sağdaki ii tam bana göre yani pc ye bakınca sağdakiiiboshayallersmile
inş. kuuşum bayanssulusmile
5 gün oldu acaba bu akşam yapsam mı çok zarar verir mi :uhm:
kısa o kısaaklinialirimsmile
ha küt bu bu kaydirigubbakcemile3
tatlım 1 hafta bi dolsun öyle yap ama fazlası zararlı olur çünkü az aralıklarla yapınca fazla yapmış olursn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?