P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.801
ben deldim
saçımı boyattım bi de
ayy ama sinameki yaptığım günün eresi günü boyattım, gözeneklerim çok açıktı galiba saçımı çok fazla kaşındırdı boya, delirecektm kuaförde nerdeyse:enbuyukkk:
bi zararı olmuşmudur acep?
ben deldim
saçımı boyattım bi de
ayy ama sinameki yaptığım günün eresi günü boyattım, gözeneklerim çok açıktı galiba saçımı çok fazla kaşındırdı boya, delirecektm kuaförde nerdeyse:enbuyukkk:
bi zararı olmuşmudur acep?
aynen mervecim katılıyorum cok berbat bir fizik hiç estetik durmuyor cok zayıf vücut kızın saç rengi ızınulu süper ama ya bahsettiğin dvd bacakları ve kalçayı sıkılaştırmaya yararmı acaba buna ihtiyacım var sanırım zaten kadınlar kulübü sayesinde bu yaza süper giricem cok güzel taktikler aldımzemuszemus
kuaför keserken hiç mi bakmadın yavrum yaa , bel nere omuz nere, öyle kırık mı alınır benneyaptımki:sinifsinif: kuaför kurbanıyım belimdeki saçlarım cani kuaförümün fesatlığı yüzünden omuzlarıma çıktı ve saçlarım bana küstü uzamıyolar artık önceden hemencik uzarlardı gür ve bakımlı saçlarımla havamı atarken kırıklarını aldırmak için oturduğum koltukda resmen çim gibi biçildim senağlama 6 ay da daha sırtıma ancak gelen saçlarım yüzünden iyice keyfim kaçmaya başlamıştı neyseki bu karışımı buldum ben işe yaricanı düşünüyorum hemen başlicam denemeye bende koyarım resimlerimi eski saçlarıma kavuşmak istiyorum yaşasın saç uzatmak =)
bana inan hiç çaktırmadı ya uclarım çok yıpranmıştı röfleden boyaya döndükden sonra ben sanıyorum ki düzeltiyo kesti örtüyü benden bi kaldırdı saçlarım yoknaptın ya dedim e sölediğimiz kadar kestim dedi güvendiğim için kuaförüme aklımın ucundan bile geçmedi herzaman saçımı kesen kuaförümdü çok üzülüyorum ya önceden benim saçıma bakarak iç geçiren kızların saçları şiimdi bellerinde ben onlara bakarak iç geçiriyorum :sinifsinif:
:sinifsinif: kuaför kurbanıyım belimdeki saçlarım cani kuaförümün fesatlığı yüzünden omuzlarıma çıktı ve saçlarım bana küstü uzamıyolar artık önceden hemencik uzarlardı gür ve bakımlı saçlarımla havamı atarken kırıklarını aldırmak için oturduğum koltukda resmen çim gibi biçildim senağlama 6 ay da daha sırtıma ancak gelen saçlarım yüzünden iyice keyfim kaçmaya başlamıştı neyseki bu karışımı buldum ben işe yaricanı düşünüyorum hemen başlicam denemeye bende koyarım resimlerimi eski saçlarıma kavuşmak istiyorum yaşasın saç uzatmak =)
mafoldumben ama bende bu küre başlicam yarın şuan saçlarım tam sırtımın ortasında =) 1 ay sonra belime inerler inşallahhhhhh hihoyyyt
destur :1shok:kkontess ben saçlarımı kestirdim bebişim :sinifsinif:
destur :1shok:
ne kadar ? bilmiyorumkismile
anaaaaağğmm gaza geldim hemen başlıyorum formüllee :teytey:
6-7 parmak kadar kuşum
malum psikoloji de bozuk hazır:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?