Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya zaten boya röfle zararlı şeyler bilindik zararlarını vermişlerdir yine ama daha fazlasını sanmıyorum ama yinede bilen birine sormalıyerimseniben

zararı oldu mu bilemem ama sinameki rengini kısa sürede deiştirebilir cnm

benmki bişey kullanmasamda açılıo canm o yüzden sorun yok :)
inşallah çok zararı olmamıştr :s

bi de kuaför bana boya besler saçı dedi doğru mu sizce :s

tatlım içinde vücudun her yerini çalıştıran çok güzel hareketler var;bacak karın bel boyun göğüs baldırlar her yer çalışıyo tatlımmm....a.s.

bilmem ki boyanın faydalı olduğunu hiç duymadım aksine zararlıı

:sinifsinif: kuaför kurbanıyım belimdeki saçlarım cani kuaförümün fesatlığı yüzünden omuzlarıma çıktı ve saçlarım bana küstü uzamıyolar artık önceden hemencik uzarlardı gür ve bakımlı saçlarımla havamı atarken kırıklarını aldırmak için oturduğum koltukda resmen çim gibi biçildim senağlama 6 ay da daha sırtıma ancak gelen saçlarım yüzünden iyice keyfim kaçmaya başlamıştı neyseki bu karışımı buldum ben işe yaricanı düşünüyorum hemen başlicam denemeye bende koyarım resimlerimi eski saçlarıma kavuşmak istiyorum yaşasın saç uzatmak =)

kuaför keserken hiç mi bakmadın yavrum yaa , bel nere omuz nere, öyle kırık mı alınır benneyaptımki

bana inan hiç çaktırmadı ya uclarım çok yıpranmıştı röfleden boyaya döndükden sonra ben sanıyorum ki düzeltiyo kesti örtüyü benden bi kaldırdı saçlarım yok naptın ya dedim e sölediğimiz kadar kestim dedi güvendiğim için kuaförüme aklımın ucundan bile geçmedi herzaman saçımı kesen kuaförümdü çok üzülüyorum ya önceden benim saçıma bakarak iç geçiren kızların saçları şiimdi bellerinde ben onlara bakarak iç geçiriyorum :sinifsinif:

walla ne diyeyim bilemedim bilmiyorumkismile

mafoldumben ama bende bu küre başlicam yarın şuan saçlarım tam sırtımın ortasında =) 1 ay sonra belime inerler inşallahhhhhh hihoyyyt

böyle bi talihsizlik benim de başıma geldi 2.5 sene oldu hala da yolasım geliyo kadını

şimdi saçların uzadımı peki ya ben yıllardır uzun kullanıyodum yıkıldım çıkınca kuaförden =( şimdide korkuma gidipkırıklarını aldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…