Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın saçları uzayan kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3

bi kahvaltı yapıyım sora fitness yapcam dvd aldım daaaazemuszemus

kkontess dvd al bak yapmaya üşeniyosan bu seni gaza getirir tatlımmm

sirkeli su nasıl gidiyo verdin mi az daha canımmmmmmm

aa süper fikirmiş ki o:1shok:

tuba özayın fitness dvd sini aldım canımmm........50 dk filan sürüyo ama varya ısınma hareketleri;asıl hareketler ve esneme hareketleri 3 bölüm...harika yaaaa....her yerini çalıştırıyooo kaslar yanıyo resmen...harika ii ki almışım...haftada 4 gün yapıcam hem çok keyif aldım hem de sıkılaşıcam ...mükemmel kendimi süper hissediyorummmzemuszemus

bide içinde 10 dk lık hareketler bölümü var...

az önce annemle yaptık bitrdikkk...harika yaaa süper hissediyorum ...

kızlar ne kadar zayıf öyleeee:bbo:

hiç sevmem...akannehir

eskiden mankenlerin bacak arasına sigara kağıdı koyarlarmış...eğer kağıt düşmezse o kadın "kadın"mış yani....şimdikilerin bacak arasından araba geçiyoooo

benimkinden saç teli bile geçmes garanti weriyorum :roflol:

aynen mervecim katılıyorum cok berbat bir fizik hiç estetik durmuyor cok zayıf vücut kızın saç rengi ızınulu süper ama ya bahsettiğin dvd bacakları ve kalçayı sıkılaştırmaya yararmı acaba buna ihtiyacım var sanırım zaten kadınlar kulübü sayesinde bu yaza süper giricem cok güzel taktikler aldımzemuszemus

eed aynen delikafadulden

arkadaslar merhaba banada arkadaslik yollarmisiniz ben de bakmak istiyom resimlere.

ben deldim
saçımı boyattım bi de
ayy ama sinameki yaptığım günün eresi günü boyattım, gözeneklerim çok açıktı galiba saçımı çok fazla kaşındırdı boya, delirecektm kuaförde nerdeyse:enbuyukkk:
bi zararı olmuşmudur acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…