Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sizlerisonunda üye oldum ve katıldım aranızaaa...hihoyyyt
Mervecim saçların harika maaşallah..
Cılız ve uzamayan saçlara sahip olan bendeniz senin ve kuaför arkadaşımızın verdiği zeytenyağı + sinameki kürlerini uygulamaya başlayacam en kısa zamanda..
Teşekkür ediyorum çok çok..
a.s.
rica ederim ve teşekkür ederim tatlım;hoşgeldina.s.
bende aldım bugün yarın yapcam işallah ama bemix ampüllerden alamadım eczaneye yürümeyi gözüm yemedi. bemix sz yapsamda uzatır heralde deilmi ... 3'ü biarada olması şartmı ???
kız merve işe yarasın sende japongülüde cok duamı alcanız vala opuyorumnanaktan
bu saç uzatma formülü süpermiş bende başlıycam önümüzdeki hafta bide ben zeytin yağına sarımsak ezip koyacağım bakalım nasıl olacak tarif için çok teşekkürler canım Şeniz
hoşgeldin canım..inşallah işe yarar sende de...
senin nasıl gidiyor durumlar memnun musun bırakmayı düşündünmü hiç :kedi:
mervecim ben sinemakiyi aldım badem yağım var evde zaten 1 tanede bepantene vardı ilk yapışta bepantene sonra bemiks alırım artık ama bemiks bepantene fark ediyor mu ?birde bunları fısfıslı şişeme koyup yedire yedire fısfıslasam olur mu dersin ?
canım koyduğum resimlerimi gördün mü??bu kadar uzatıyorken bırakmayı asla aslaaa düşünememüstelik çok gürleştihihoyyyt
asla bırakmam...2 ay sonra belime gelene kadar yapıcam hatta arada bi bakım olsun diye de yapmaya devam edicem canımmm...durumum süper yani maşallah de sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance::teytey::teytey:
canım bi arkadaşımız doktoro sormuş o da bepanthene ampul daha ii demiş canım sen bepanthene al....fısfısı iyice diplere yedirirsen neden olmasınnnhihoyyythihoyyyt masaj yapa yapa yedir...
kız iki aya inmez o saçlar bele :sinifsinif:sırtına gelir ama bir seneye süper saçların olur emin ol :lepi: yarın gitcem iyi gaza getirdim kendimi bu sefer benimki göğs altımda 4 parmak kadar.ama sağlıklı ve popomda olsunlar istiyorumm sayenizde olcak insallah paylaştıgınız için yüreğinize sağlık cok teşekkürlerr opuyorumnanaktan
sende bepanthen mi kulanıcaksın bundan sonra tam neler yaptıgını yazar mısın sende rica etsem :1ninca:
yoo şuan uzunluğu bence gayet iyi popo hizasına kadar yani belimin en ucuna kadar gelsin istemiyorum zatenn...belimin başlangıç yerine kadar gelsin yeter 7-8 cm daha uzayınca geliyo zaten şuanda da orta uzunlukta...hihoyyyt:sm_cool:
çok uzun saçı da sevmem çok kötü duruyo bence....:1no2:
kız iki aya inmez o saçlar bele :sinifsinif:sırtına gelir ama bir seneye süper saçların olur emin ol :lepi: yarın gitcem iyi gaza getirdim kendimi bu sefer benimki göğs altımda 4 parmak kadar.ama sağlıklı ve popomda olsunlar istiyorumm sayenizde olcak insallah paylaştıgınız için yüreğinize sağlık cok teşekkürlerr opuyorumnanaktan
sende bepanthen mi kulanıcaksın bundan sonra tam neler yaptıgını yazar mısın sende rica etsem :1ninca:
ben bu uzunlukta saç istiyorum kaydirigubbakcemile2 böyle seviyorummm...belde ama çok aşağıda değil çok hoş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?