Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewt haklısın biri eksik olunca psikolojik olarak rahatsz olcam sanırım şimdilik birkerelik bemix sz yapıyım pazartesi alırım artık ampüllerimi bide bemix kötü kokuyo saçtan çıkmıyo bebanthen daha iyi kokmuyo falan diyenler olmuş farkedermi ikiside aynı şeymi daha önce hiç kullanmadığım için bilemiyorum

rica ederim ve teşekkür ederim tatlım;hoşgeldina.s.

bende aldım bugün yarın yapcam işallah ama bemix ampüllerden alamadım eczaneye yürümeyi gözüm yemedi. bemix sz yapsamda uzatır heralde deilmi ... 3'ü biarada olması şartmı ???

bepanthene kokmuyomuş galiba canım ondan al...ama eksik olmasa daha ii olur bence çünkü önemli vitamin var içinde canımmm...hihoyyyt

bu saç uzatma formülü süpermiş bende başlıycam önümüzdeki hafta bide ben zeytin yağına sarımsak ezip koyacağım bakalım nasıl olacak tarif için çok teşekkürler canım Şeniz

bu saç uzatma formülü süpermiş bende başlıycam önümüzdeki hafta bide ben zeytin yağına sarımsak ezip koyacağım bakalım nasıl olacak tarif için çok teşekkürler canım Şeniz

hoşgeldin canım..inşallah işe yarar sende de...

senin nasıl gidiyor durumlar memnun musun bırakmayı düşündünmü hiç :kedi:

canım koyduğum resimlerimi gördün mü??bu kadar uzatıyorken bırakmayı asla aslaaa düşünemem üstelik çok gürleştihihoyyyt

asla bırakmam...2 ay sonra belime gelene kadar yapıcam hatta arada bi bakım olsun diye de yapmaya devam edicem canımmm...durumum süper yani maşallah de sırnaşık şeysırnaşık şey:dance::dance::teytey::teytey:

mervecim ben sinemakiyi aldım badem yağım var evde zaten 1 tanede bepantene vardı ilk yapışta bepantene sonra bemiks alırım artık ama bemiks bepantene fark ediyor mu ?birde bunları fısfıslı şişeme koyup yedire yedire fısfıslasam olur mu dersin ?

canım bi arkadaşımız doktoro sormuş o da bepanthene ampul daha ii demiş canım sen bepanthene al....fısfısı iyice diplere yedirirsen neden olmasınnnhihoyyythihoyyyt masaj yapa yapa yedir...

kız iki aya inmez o saçlar bele :sinifsinif: sırtına gelir ama bir seneye süper saçların olur emin ol :lepi: yarın gitcem iyi gaza getirdim kendimi bu sefer benimki göğs altımda 4 parmak kadar.ama sağlıklı ve popomda olsunlar istiyorumm sayenizde olcak insallah paylaştıgınız için yüreğinize sağlık cok teşekkürlerr opuyorumnanaktan
canım bi arkadaşımız doktoro sormuş o da bepanthene ampul daha ii demiş canım sen bepanthene al....fısfısı iyice diplere yedirirsen neden olmasınnnhihoyyythihoyyyt masaj yapa yapa yedir...

sende bepanthen mi kulanıcaksın bundan sonra tam neler yaptıgını yazar mısın sende rica etsem :1ninca:

yoo şuan uzunluğu bence gayet iyi ve zaten sırtımda canım... popo hizasına kadar yani belimin en ucuna kadar gelsin istemiyorum zatenn...belimin başlangıç yerine kadar gelsin yeter 7-8 cm daha uzayınca geliyo zaten şuanda da orta uzunlukta...hihoyyyt:sm_cool:

çok uzun saçı da sevmem çok kötü duruyo bence....:1no2:

ozaman tamam gelir ...:lepi: uzun saç bakımsızsa bencede cok crkin ama ona güzel şekil verdin mi ve bakımlı oldugu zaman hiç bir saçın yerini tutamaz bence ve tabi taşımakta önemli saçın güzelliği kadar . insanı cok değiştiriyor bence benimkiler senin kadardı.tuplu suyla bu kadar uzattım yaklaşık 1 sene oldu. saçlarım simdi arkaya atınca düzleştirince kuyruk sokumuna geliyor en ucu. ama ben popomdan kat kat yukarı cıksın istiyorum cok yogun olmicak yani arap saçı gibi . nys cok uzattım ama uzasında gerisi teferruat :1ninca:

hayır canım bemix kullanıyorum ve hep onu yapcam bi tutam sinamekiyi kaynatıyorum ılıyınca bi kapak bademyağı ile bemiz koyup masajla saç diplerime yediriyorum...haftada bir...ve zeytinyağını da ısıtıyorum elimi yakmıycak kadar ve saç diğlerime masajla yediriyorum;haftada bir kez...4-5 bazen 6-7 ya da öyle yatıyorum....hihoyyyt

ben bu uzunlukta saç istiyorum kaydirigubbakcemile2 böyle seviyorummm...belde ama çok aşağıda değil çok hoş...

olur canım böyle kesinlikle hemde cok daha saglıklı olur simdiki bakımlarınla benim sacımda lüleli haliyle bu sacından biraz daha uzun . bakalım inşalah bendede senin kadar etki gösterir ya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…