Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KARDEŞİM 2 AYDIR YAPIYORUM BEN BUNU SENİN SAÇIN 2 AYDA BU KADAR UZUYOSA NE GÜZEL;VALLA BEN GÖRMEDİM....lülülülülülü AYRICA DA SAÇIN MADEM 2 AYDA BU KADAR UZUYO E YAPMA MADEM MASKE;BU TOPİĞE DE GİRİP BAKMA...GÖZÜNDE Mİ BOZUKLUK VAR ANLAYAMADIM HERKES NE KADAR GÜZEL UZAMIŞ GÜRLEŞMİŞ DİYE SÖYLERKEN SEN BU MESAJLARI OKUYUP GÖRMÜYORSUN GALİBA...NORMALİN ÜZERİNDE UZADIĞI BAL GİBİ DE BELLİ ...ŞİMDİYE SAÇLARIMIN UZUNLUĞU FOTOĞRAFTA AZ BİRAZ BELLİ OLURDU;eğer bu maskeleri yapmasaydımm...AMA BURDA KOSKOCA BARİZ BİR FARK VAR NASIL GÖREMİYOSUN HAYRET....ÇEKEMEMEZLİK YAPIYOSN BENCE!!!!a.s

GİT BAŞKA TOPİĞE GİR LÜTFEN!!!BENİM TOPİĞİME YAZMA...ÇÜNKÜ SİNİRİMİ BOZUYORSUN

HAAA TABİ BAŞKA TOPİKTE DE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇIKARMA DA...:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

HER NEYSE ÖNÜME BAKIYIM BENNN......:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

EVET CANIM TEK SEFERLİK....AMA SİNEMAKİ ILIMADAN KARIŞTIRMA TAMAM MI CANIMM TARİF ÖYLEYDİ....a.s.

Münakaşaya girmek istemem ama bir saç ne kadar sağlıklı olursa olsun 2 ayda bu kadar uzamıyor... Normalden daha hızlı uzayan saçlarım olduğu halde 2 ayda hiç Merve'nin saçları kadar uzadığını görmedim.. Normal bir saç ayda 1 - 1,5 cm uzar..

Bu arada Teşekkürler Merve, evet aklımda :) ılınınca karıştırcam hepsini

münakaşa değil canım da bazı insanlar böyle heves kırıcı oluyorlar ;ve çok bilmiş....neyse cevabımı verdim ....çünkü cevap verilmedikçe tüm insanlara aynı şekilde yaklaşıyorlar beni kızdırdı bari başkasına yapacak cesareti kendinde bulamasınn....yerimseniben

Ne bileyim her yazısında resim öğretmeniyim diye altını çizip durmuş ya, ben ona takıldım:) Saygılar hocaam, ben de Grafikerim :)) benim de gözüm iyidir, ölçüden de anlarım :) Arkadaşın saçı bal gibide uzamış

Neyse ben 10 cm'e ya da 5 cm'e takılmadım.. 10 cm değildir de 8 cm'dir. Normalden fazla uzamış mı? Evet uzamış.. Oldukça da sağlıklı uzamış + darısı başıma diyorum
:icecream:
Sen resmini ortaya koyarsın,beğenen gelir alır beğenmeyen bırakır kaçar :)

Son düzenleme:

bir awuç değil tatlım bir tutam koycaksın sinamekiyi kaydirigubbakcemile2

canm saçların oldukça uzamış, 10 cm mi bilmem ama 4 ayda normal seyrinde bukadar uzayamazdı.
yalnız benim bi kaç sorum var sana:
benm saçımı yağ bakımı çok döküyor. dün akşam zaytinyağı ve hintyağıyla maske yaptım, kel kalcam sandm..
ben bu karışıma yağ eklemesem ve şu diğer zeytinyağı karışımını yapmasam yine de faydasını görür müyüm?
arkadaşlar böyle yapıp da faydasını gören var mı acaba?

toplam sinemakiyi yapalı 2 ay oldu tatlımm... 4 ay dolunca belime gelir sanırımmm:1hug:

canım vallahi hiç bilmiyorum badem yağını çıkarırsan nasıl etki verir maske bilemiyorum...çünkü kuaför arkadaşımız öyle yazmış biz de aynen yapıyoruz ama içine yağ koymasan nasıl olur inan hiç bilemiyorummm:1no2:

wouw inanamadm görünce çok ii gerçekten.. ilk fırsatta deneyeceğm herkes foto atın görelim gibi ifadelerde bulunurken fotolarla kanıtlara dayalı bi topik açtğn içn de tebrk ederm

wouw inanamadm görünce çok ii gerçekten.. ilk fırsatta deneyeceğm herkes foto atın görelim gibi ifadelerde bulunurken fotolarla kanıtlara dayalı bi topik açtğn içn de tebrk ederm

teşekkürler canmm;hoşgeldinnn

canım saçların hakikaten ne kadar çok uzamış? ne kadar sürede albümndeki halini aldı merak ettim yerimseniben ben de saçlarımı kestirdim kara kara napsam die düşünüodum kaynak bile düşünmüştüm ki senn topic i gördüm kaydirigubbakcemile2 denicem bakalım sonuçları paylaşırım ben de kaydirigubbakcemile5

canım sinamekili formülü yapalı 2 ay oldu tam...zeytinyağına ise 2,5 ay önce kadar başlamıştım..hoşgldinna.s.

bende deniycem cok sağol
yanlız bemix nedir ne nerden temin edebilirz arakadaşım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…