E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
resim öğretmeniyim gözüm iyidir! dedim sana cahilsin ölçü bilmiyorsun diyen olmadı.. abartma bence 10 cm min ne oldugunu herkes çok iyi biliyor..ordki saç 10 cm uzamamış..
zaten 2 ay sonra ki resim diyorsun 2 ayda zaten normal saçın ancak o kadar uzar..ama 10 cm uzamamış o saç.dikkat etsen görürsün..uzamış ama 10 değil..bence normal seyrinde uzamış
Merve saçların gerçekten çok sağlıklı görünüyor. Hem uzamış hem de oldukça hacim kazanmış. Ben de zamanında belime kadar gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirmiştim bi dönem. O günden sonrada sürekli kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorumakannehir
Şu anda omuzlarıma bile zor uzanıyor saçlarım.Sinameki kürünün malzemelirini alıcam bugün. Ama bişey sorcam: Bir avuç sinameki,yarım çay bardağı suda kaynatıp içine bemix ve badem yağı karıştırcaz.Peki bu karışım 1 seferlik di mi?
resim öğretmeniyim gözüm iyidir! dedim sana cahilsin ölçü bilmiyorsun diyen olmadı.. abartma bence 10 cm min ne oldugunu herkes çok iyi biliyor..ordki saç 10 cm uzamamış..
zaten 2 ay sonra ki resim diyorsun 2 ayda zaten normal saçın ancak o kadar uzar..ama 10 cm uzamamış o saç.dikkat etsen görürsün..uzamış ama 10 değil..bence normal seyrinde uzamış
Münakaşaya girmek istemem ama bir saç ne kadar sağlıklı olursa olsun 2 ayda bu kadar uzamıyor... Normalden daha hızlı uzayan saçlarım olduğu halde 2 ayda hiç Merve'nin saçları kadar uzadığını görmedim.. Normal bir saç ayda 1 - 1,5 cm uzar..
Bu arada Teşekkürler Merve, evet aklımda :) ılınınca karıştırcam hepsini
Merve saçların gerçekten çok sağlıklı görünüyor. Hem uzamış hem de oldukça hacim kazanmış. Ben de zamanında belime kadar gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirmiştim bi dönem. O günden sonrada sürekli kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorumakannehir
Şu anda omuzlarıma bile zor uzanıyor saçlarım.Sinameki kürünün malzemelirini alıcam bugün. Ama bişey sorcam: Bir avuç sinameki,yarım çay bardağı suda kaynatıp içine bemix ve badem yağı karıştırcaz.Peki bu karışım 1 seferlik di mi?
canm saçların oldukça uzamış, 10 cm mi bilmem ama 4 ayda normal seyrinde bukadar uzayamazdı.
yalnız benim bi kaç sorum var sana:
benm saçımı yağ bakımı çok döküyor. dün akşam zaytinyağı ve hintyağıyla maske yaptım, kel kalcam sandm..
ben bu karışıma yağ eklemesem ve şu diğer zeytinyağı karışımını yapmasam yine de faydasını görür müyüm?
arkadaşlar böyle yapıp da faydasını gören var mı acaba?
bir awuç değil tatlım bir tutam koycaksın sinamekiyi kaydirigubbakcemile2
wouw inanamadm görünce çok ii gerçekten.. ilk fırsatta deneyeceğm herkes foto atın görelim gibi ifadelerde bulunurken fotolarla kanıtlara dayalı bi topik açtğn içn de tebrk ederm
canım saçların hakikaten ne kadar çok uzamış? ne kadar sürede albümndeki halini aldı merak ettim yerimseniben ben de saçlarımı kestirdim kara kara napsam die düşünüodum kaynak bile düşünmüştüm ki senn topic i gördüm kaydirigubbakcemile2 denicem bakalım sonuçları paylaşırım ben de kaydirigubbakcemile5
bende deniycem cok sağol
yanlız bemix nedir ne nerden temin edebilirz arakadaşım:):)
bir awuç değil tatlım bir tutam koycaksın sinamekiyi kaydirigubbakcemile2
rc ederim bebikim hihoyyytTeşekkürler kkontess a.s.
Az önce aldım malzemeleri. Birazdan yapmayı düşünüyorum heycanlandım bakalkisalkisalkis
Bir çeşit vitamin kompleksi canım, eczanelerden alabilirsin. 5 kullanımlık cam ampüller içinde satılıyor bildiğim kadarıyla.
doğru biliosun cnm
fiyatı da 3,75tl olmalıydı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?