alinda çok sağol ...ben şimdi bu sinamekiyi yaptım soğumasını bekliyorum ama yarım çay bardağı su çok az değilmi bütün saça nasıl yetecekCADIARZU
alinda çok sağol ...ben şimdi bu sinamekiyi yaptım soğumasını bekliyorum ama yarım çay bardağı su çok az değilmi bütün saça nasıl yetecekCADIARZU
olabilr tbiki de cnm ama yine de gözümü okşuolar :1shok:sırnaşık şey[SIZE=""]
Oda iyimis canim sırnaşık şey[/SIZE]
selam derin hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan insallah faydasini görenlerden olursun :1rolleyes:
ya kizlar su resimlerdeki sanatcilarin saclari , kim bilir hepsinin kendi saclari degildir, takma olabilir, kaynak olabilir...para cok onlarda :bbo:
olabilr tbiki de cnm ama yine de gözümü okşuolar :1shok:sırnaşık şey
aha işte tammmmm tamına istediğim uzunluk buu :1shok: ne eksik ne fazla
Kızlar birazdan saçlarımı yıkıycam çok heycanlıyım ve meraktayım acaba saçımın rengini değiştirdi mi diye:1ninca::roflol:
Kızlar birazdan saçlarımı yıkıycam çok heycanlıyım ve meraktayım acaba saçımın rengini değiştirdi mi diye:1ninca::roflol:
mükemmeeeelll akannehir akannehir akannehir :1shok:
Allah iyiliği versin emi senin :roflol::roflol:
ayh sen de renge taktın şekerim sırnaşık şey
boya mı kız bu nie rengi deişsin sırnaşık şey sırnaşık şey
he uzayıp dip boyan gelio,o zaman dip rengin deişio eed ama o ayrı mesele :teytey:
delikafadulden
sonuçları paylaşiciğim:icecream:
ya sinamekiye bmix deyilde bepanten atsak nolur acaba
nası yani boyadı :bbo:
ama benim elimi boyadı bu meret:çok üzgünüm:
nası yani boyadı :bbo:
e ben de eldiven kullanmıyorum ama hiç boyama vs olmadı alla alla -tatlicadiarzu-ya sağ elimle saç derime sürdüm bu karışımı yani eldiven falan kullanmadım.
Turuncu gibi bi renk bıraktı elimde..O yüzden acaba saçımın rengide değişir mi diye düşündüm açık sarı çünkü. Ama az önce yıkadım bi problem yok gibi şimdilik :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?