Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sizlerisonunda üye oldum ve katıldım aranızaaa...hihoyyyt
Mervecim saçların harika maaşallah..
Cılız ve uzamayan saçlara sahip olan bendeniz senin ve kuaför arkadaşımızın verdiği zeytenyağı + sinameki kürlerini uygulamaya başlayacam en kısa zamanda..
Teşekkür ediyorum çok çok..
a.s.
Ben 4 tl'ye aldım bugün
Uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum sizlerisonunda üye oldum ve katıldım aranızaaa...hihoyyyt
Mervecim saçların harika maaşallah..
Cılız ve uzamayan saçlara sahip olan bendeniz senin ve kuaför arkadaşımızın verdiği zeytenyağı + sinameki kürlerini uygulamaya başlayacam en kısa zamanda..
Teşekkür ediyorum çok çok..
a.s.
Selam sheke, hosgeldin canim a.s. tavisye ederim...Benimde saclarim sizinkisi gibiydi, zayif ve uzamayan . Fakat ise yariyor iste hihoyyyt ...ayrica sunu belirtmek istiyorum, bir arkadasimiz cok döküldügünden bahsetmis ! Bana göre bu karisimlara sacin uyum saglamasi icin dökülmeler olabilir, ben normal karsiliyorum, bende de dökülmeler ara ara olmustu. 1-2 yikamada dökülyüor diye pes etmeyin, bir süre kullanin sayet halen asiri dökülmeye devam ediyorsa o zaman baska yöntemler deneyin ya da doktora basvurun ! Su da var kizlar, günde 100 tel sac dökülmesi normal, doktorar bile bunu söylüyor cünkü kaydirigubbakcemile 1 yili askindir kullaniyorum bemiks ve yag karisimlarini, memnunum cok.:1rolleyes:
bende soguk diye evden cıkmaya üşendim akannehir yarın kesin alicim bu sefer inşalah:1ninca:
Kına da bitkisel bi de o hesap olmasın da:roflol: ay aman allah korusun naparım sonraa-tatlicadiarzu-
Yalnız şu bemiks cidden kötü kokuyor kırınca :bbo:
Ama sinamekiyle karışınca çok güzel koktuu zeytinyağlı salamura yaprak sarması gibiikaydirigubbakcemile3 zaten açımm
benim malzemelerim de bitti
en yakın zamanda yenilerini alıcam kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldukkk alindacım ve kindly... :1hug:
Zayıf saç tellerinin yağlar ile daha cabuk döküldüğü doğru aslında, ama söyle düşünmek lazım belki de.. kuaför olan arkadaşımızın da dediği gibi zayıf saç uçları temizlenecek ki bakım hakkıyla yapılabilsin.. O bitkisel yağlar da hali hazırda dökülmek için bekleyen, olgunlaşma evresini tamamlayan saçlar üzerinde etkili değil, onların yerine gelecek olan tellerde bakımı gerçekleştirecekler...
Haliyle dökülmesi gereken saçlarda bakım sonrası biraz artış var gibi gelebilir
Ben de öyle düşünüyordum zamanında badem yağı filan kullanmıştım.. Zaten cok cılızdı saçlarım.. Dedim hem dökülüyor hem de saçımın rengi acılıyor filan..ama o bir yere kadar, bırakmamak lazım..lmaz:
.. Alerji yada yanlış kullanım yoksa bitkisel yağların kötü bir etkisi olmamalı die düşünüyorum. CADIARZU
kızlar sürdüm bekliorum ama sanki az geldi saçıma ya. Sadece diplerine yetti uçlarına süremedim.. Birde elimi boyadııı :sinifsinif:
Nolurr saçımı da boyamasınnn:1no2::Saruboceq:
bende aldım bugün yarın yapcam işallah ama bemix ampüllerden alamadım eczaneye yürümeyi gözüm yemedi. bemix sz yapsamda uzatır heralde deilmi ... 3'ü biarada olması şartmı ???
boyamaz canım korkma endişen olmasın sarı saçlılar var bunu yapan hiç böyle şikayeti olmadı kimsenin içini ferah tut :teselli:
İnş. canım yıkayınca anlıycaz artık:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?