kkontess saçların çok güzel görünüyor cnm...a.s. benimki de seninkinden bi 4 5 cm uzundur işte ama 5. uygulamayı yaptım sanki bi değişme yok gibi ya da bana öyle geliyor...fisfisfis
yaza kadar istediğim uzunlukta olur inş..:Saruboceq:
merhaba bayanlar konu hakkındaki tüm yorumları okuyayım dedim baktım 724 sayfa dedim bu beni aşar biraz okudum ama uygulama sonuçları hakkında çokda fazla yorum bulamadım özellikle uygulama öncesi ve sonrası resim aradım konuyu yakından takip eden bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim
kontescim bi bakar mısın, sanki bi iki cm uzama var gbi geldi bana ama..
tabi kızlar sizde bi bakın, kontes burda diye dedim.rica etsem..
Bugünde 5. kez yaptım zemuszemus
Bemiksim bitti hemen gidip alıcam ve bıkmadan usanmadan devam edicem, bugün baktımda 2 cm uzamış sanırım, annemde öyle dedi, ben çok dikkatli ölçmedim başladığımda..kaydirigubbakcemile2
Çok hoş yapıyor ya bu karışım saçları..bayanssulusmile
Bu arada bişi sorcam, benim karışıma başlamadan önce de bi kepek problemim vardı,normelde hiç kepeklenmez saçım ama 2 aydır fln kepek gibide deil deri dökülmesi gibi, ilk yıkamamda pek yok 1 gün sorada daha çok oluyo..Mevsim değişikliğindendir dedim ama geçmedi..bunun için önerebilceğiniz bişi var mı kızlarr :1rolleyes: Doktora gitcem ztn en kısa zamanda ama bi soraym dedim...a.s.
kizlar ya okunuyu hep okuyamadim..sinameki,bemix nedir acaba resmini ekleyebilirmisiniz??
patlatıyomuydunuz kaydirigubbakcemile3 nasıl bişe o öyle kaydirigubbakcemile3
bu sinameki`yi biz turkiyede patlatiyorduk kaydirigubbakcemile3
Güzelim sifa otunu neler yapmisim yaa..Ama almanyada nerden bulucam bilmiyom valla..
Bemixi eczaneden alsam..Burdada olmuyo bazilaridasempatiksalakcinni
kızlar dün 5. uygulamayı yaptım ve toplamda 5cm'e yakın bir uzama var ben 2 uygulama daha yapıp 10gün ara vermeyi düşünüyorum dinlensin diye yoksa 4 uygulama sonra mı yapayım?
bu arada saçlar çok elektriklenmeye başladı benim sizce neden olabilir?
bende bugün başlıyorum inş uzar mayısa kadar 10 cm uzasa yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?