Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeste işe yaramıyoo:çok üzgünüm:

bi bak canm resim ekledm bi kaç önceki sayfada.galiba uzuyo ama ben anlayamıyorum..

bu arada kontes ve tarçınlı teşekkr ederm ilgilenip baktığınız için, dewam edicemmzemuszemus

evet aaa uzamış haaa ben de uzamadı hiç sandım...uzamış tatlım 3 cm filan...sen fark edemedin galiba tatlımm

bugün ersincim geldi internete anca girebildimmm....:asigim:

bu arada koyu kestane saçımı asle değiştirmememi söyledi çok yakışıyo dedi zaten bi hevesti geçti vazgeçtimmm...koyu kestaneye devammm

ben de az önce kuzenime cam açtım.ohaa saçlara baakkk :1shok: dedi eheheheh :icecream:

Teşekkür ederim tavsiyen için canım ama pantene çok kaşındırıyorsaç derimi sonra kabuk kabuk deri atıyor..:gitme:

tatlım sadece saçlarına hafiften yedir diplere sürmeden yap olmaz mı canımmmbilmiyorumkismile

internetten bak tatlım saç elektriklenmesine ...bi çaresi vardır

ayyy nasıl mutlu oldum yorumlara, hepinize teşekkrlerrrropuyorumnanaktan

kimse mi fikir sahibi değil yaniiiiiiiiiiiiiii?:1shok:

canm sen bunun yanında zeytinyağı da yapıosun galiba, zeytinyağının yerine bunu yapabilrsin. ama bence saçların yorulur sonuçta zeytinyağı tek bi yağ. sen bi iki kez dene ona göre devam et bence.
sinameki zeytinyağı ve bunu yaparsan çok olur :S
ama zaten istediğin uzunluğa az kaldı sinameki de sende gayet iyi sonuç verdi neden başka bişeye ihtiyaç duyuyosun

zeytinyağı yapmıyorum ben canım.sinameki yapıyorum sadece.bir de sarımsaklı şampuanım var hacimlensin diye.o kadar.jojoba,çam terebentin ws de yararlı diye,kullansam mı ki dedim o yağı da

bayanlar sinemakiyi ne sıklıkla yapıyosunuz?

haftada 2 defa yapsam zarar görür müyüm?

cevabınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…