- Konu Sahibi EU3
-
e ben de eldiven kullanmıyorum ama hiç boyama vs olmadı alla alla -tatlicadiarzu-
hdi bkalmHep beni bulur zaten şaşırmadım delikafadulden
Şaka bi yana elimi boyadı valla neden acaba?? Saçımı da kuruduğu zaman tam anlıycam bakalım
arkadaşlar başka var mı aranızda bu maskeyi yaptım saçlarım bu kadar uzadı diyen yada resim ekleyen hadi sizleri bekliyoruz
arkadaşlar başka var mı aranızda bu maskeyi yaptım saçlarım bu kadar uzadı diyen yada resim ekleyen hadi sizleri bekliyoruz
ben de başlıcam inşallah heves ettm iyice burdayazılanları görünce.
sormuştm ama bi kişi cewap verdi fikri olan varsa söyleyebilir mi, badem yağı koymasam fayda edermi sizce? çnkü yağ benm saçımı acayip döküyor da:bbo:
canım haklısın çünkü badem yağlı maske uygulamıştım ben de saçıma,benim saçımı daha uygularken çok dökmüştü..bir daha da yapmadım ben de..ben de başlıcam inşallah heves ettm iyice burdayazılanları görünce.
sormuştm ama bi kişi cewap verdi fikri olan varsa söyleyebilir mi, badem yağı koymasam fayda edermi sizce? çnkü yağ benm saçımı acayip döküyor da:bbo:
kızlar selam,benim saçlarım ve tırnaklarım çok geç uzar hatta hiç uzamadığıda olurakannehir bu konuyu görünce okudum ve dün aldım bütün malzemeleri söz veriyorum gelişmeleri birebir yazıcam bakalım uzamayan saçlarda nasıl etki edecekkaydirigubbakcemile5
sadece zeytinyagi formulu yapsak sinemaki formulunu yapmasak yine uzarmiki :S
sadece zeytinyagi formulu yapsak sinemaki formulunu yapmasak yine uzarmiki :S
ben salı günü başlıcam bütün malzemelerim tamam.ben uzamasını geçtimde çok çok gür olsun dökülen saçlarımın hepsi çıksın inşallahhh
valla benim kırdığım bemiks de şişeyi ilk kırdığımda koktu. sinamekiyle karışınca pek almadım kokusunu. biraz abarttıklarını düşündüm. yanlış değildir herhalde.arkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?