Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar başka var mı aranızda bu maskeyi yaptım saçlarım bu kadar uzadı diyen yada resim ekleyen hadi sizleri bekliyoruz

benimde sinemakili karışımı 2. yapışım dün gece 2'de yaptım hala kafamda ,bebişim uyusun hemen banyoya giricem:)
ama dün camerada annem saçın ne kadar hoş gözüküyor dedi gürleşmişmi ne dedi,bu karışımı bilmiyordu walla çok hoşuma gitti:) maskelere dewamm...

Valla ben de yeniyim henüz..Dün başladım yapmaya. ınş.olumlu sonuç verir ben de burada paylaşırım resimlerimikaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ben de başlıcam inşallah heves ettm iyice burdayazılanları görünce.
sormuştm ama bi kişi cewap verdi fikri olan varsa söyleyebilir mi, badem yağı koymasam fayda edermi sizce? çnkü yağ benm saçımı acayip döküyor da:bbo:

Canım badem yağı saçının ihtiyacı olan E vitaminini karşılar.Özellikle saça, kirpiğe falan en faydalı yağlardan biri.. Saçını badem yağının döktüğüne emin misin? Bi dene istersen ama sanki birinden biri olmayınca yetersiz gelecekmiş gibi düşünüyorum ben

canım haklısın çünkü badem yağlı maske uygulamıştım ben de saçıma,benim saçımı daha uygularken çok dökmüştü..bir daha da yapmadım ben de..

hoşgeldn canım...umarım faydalı olur...a.s.

ben salı günü başlıcam bütün malzemelerim tamam.ben uzamasını geçtimde çok çok gür olsun dökülen saçlarımın hepsi çıksın inşallahhh

arkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?

kızlar sizce hem bepanthene hem bemix ampul kırsak nasıl olur? bazılarının şampuanlarına ikisinden de kırdıklarını okudum forumlarda. bi de ben badem yağını biraz daha arttırmak istiyorum. bir dahaki sefer iki kapak koymayı düşünüyorum.

valla benim kırdığım bemiks de şişeyi ilk kırdığımda koktu. sinamekiyle karışınca pek almadım kokusunu. biraz abarttıklarını düşündüm. yanlış değildir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…