Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kari bence de ıslak ıslak bekleme o kadar. sadece dibi nemli olduğu halde ben üşüyorum. bende boş bir boğaz spreyi şişesi vardı. ona doldurup fısfıs sıkıyorum diplerine çok kolay oluyor. öyle dene istersen.

dip aynı dip ama sürmesi ıslakken kuruya göre çok farkediyor kuruyken epeyce uğraştırıyor, ama fısfıs iyi fikir saol gelsomina..

dip aynı dip ama sürmesi ıslakken kuruya göre çok farkediyor kuruyken epeyce uğraştırıyor, ama fısfıs iyi fikir saol gelsomina..

ben de uğraşıyorum
20 dk sürüyo uygulamam,önce parmaklarmla yediriyorum sonra da fısfıs yapıyorumgamyoncuiremsu

kızlar ben ilk defa baslıcam..hep korkmusumdur yaglardan bitlenirmym diye.ama yorumları okuduktan sonra gaza geldım:) yatmadan once zeytınyagı maskesı yapıp sabah yıkmayı dusunuyorum.bişey olmaz dmi?yanı bıtlenme falan?

kkontess senin yazını kaçırdım galiba toplam kullananlı 1 ay oldu galiba senin saç uzaman ne durumda gürleşme oldu mu canım?

zeytinyağı hiç kullanmadım canım,bilemiyorum o yüzden
ama ilk uygulamanı o kadar çok bekletme derim

en iyisi gunde içinde kullanmak ozmn..korktugum basıma gelmesın!

kkontess senin yazını kaçırdım galiba toplam kullananlı 1 ay oldu galiba senin saç uzaman ne durumda gürleşme oldu mu canım?

bu karışımı 1ay 1 haftadır kullanıyorum canım
2,5 aydır da sarımsaklı şampuan kullanıyorum
ama sinamekili karışıma başladıktan sonra saçlarımda uzama farklılığı gözlemledim
6,5 cm uzama oldu (dip boyamdan takip ediyorum)
ve daha gür,hacimli duruyor saçlarım
ayrıca da kolay şekil alıyor
benim saçlarım çok ince tellidir
durduk yere dolanırlardı , elektriklenirlerdi
artık bu sorunları yaşamıyorum kaydirigubbakcemile2

darısı bizim başımıza o zaman canım yerimseniben

bence de öyle yap canım
merve arkadaşımız sana bu konuda daha iyi yardımcı olacaktır
ben zeytinyağı ve yumurta akı olan formülleri kullanmıyorum:asigim:

en iyisi diger maskeyi uygulamak.zeytnyagını kullanmaya cesaret edemem heralde.saol ynede cnm.1ay snra belıme gelen saclarımla grzmk uzere zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…