- Konu Sahibi EU3
-
valla benim kırdığım bemiks de şişeyi ilk kırdığımda koktu. sinamekiyle karışınca pek almadım kokusunu. biraz abarttıklarını düşündüm. yanlış değildir herhalde.
bi sorun olduğunu düşünmüyorum tatlımarkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?
kızlar sizce hem bepanthene hem bemix ampul kırsak nasıl olur? bazılarının şampuanlarına ikisinden de kırdıklarını okudum forumlarda. bi de ben badem yağını biraz daha arttırmak istiyorum. bir dahaki sefer iki kapak koymayı düşünüyorum.
kızlar sizce hem bepanthene hem bemix ampul kırsak nasıl olur? bazılarının şampuanlarına ikisinden de kırdıklarını okudum forumlarda. bi de ben badem yağını biraz daha arttırmak istiyorum. bir dahaki sefer iki kapak koymayı düşünüyorum.
ayrıca ben de o yazılardan birini okudum ve onlar 1 şişe şampuanı bitirdikten sonra kullanacakları 2. şişe şampuanı sade kullanıyorlar
yani bu şekilde dengeliyorlar
çünkü dediğim gibi vitaminin fazlası da zararlı gamyoncuiremsu
arkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?
ölçmedim bilemiycem amavitamin konusuna haklı olabilirsin. ama ben yine de badem yağını arttırıcam galiba. çok yağsız oldu beniimki. iyice duru su gibi. belki de benim badem yağımın kapağı küçüktür. aslında daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şu badem yağını tatlı kaşığı ya da yemek kaşığı cinsinden yazsak daha iyi olacak. sizin 1 kapak dediğini kaç tatlı kaşığı ediyor?
evet byaa belirginleşti çünkü bunu yabmadan önce saçlarım cansız ve sanki kafama yapışık gbı gelirdi .şimdi hem hacimli hemde uzuyooo. ve kırpmalarımın olduğu yerde yanlara doğru saçlarım azdı ve ben bu yüzden kötü duruyo diye taç takamazdımm:d şimdi oralarda saçlar cıkmaya basladı ve süper duruyo xd mutlyum xD
canım senin uyguladığın hangisi badem yağlı olan mı yoksa zeytinyağlı olan mı?evet byaa belirginleşti çünkü bunu yabmadan önce saçlarım cansız ve sanki kafama yapışık gbı gelirdi .şimdi hem hacimli hemde uzuyooo. ve kırpmalarımın olduğu yerde yanlara doğru saçlarım azdı ve ben bu yüzden kötü duruyo diye taç takamazdımm:d şimdi oralarda saçlar cıkmaya basladı ve süper duruyo xd mutlyum xD
ayh ben ikisini de kullanmadım ki bebikkontess ben kako yagıyla zeytinyagını karıstırıp ısıtıp basıma sürsem bise olur mu kızz ??
kkontesçiğim seninki cidden daha büyükmüş. sen bir dahaki yapışında kaç kaşık olduğunu ölçebilir misin?
ıslak saçla 6-7 saat beklemeyi nasıl planlıyorsun canım kafamçokkarıştıkızlar peki ıslak yada kuru saa uygulamada fark olurmu! ıslak saça daha kolay uyguanıyorda!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?