Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi sorun olduğunu düşünmüyorum tatlım
sonuçta olumlu sonuçlar elde etmişsin
burundan buruna fark var işte
ben de 5keredir uyguluyorum ve hiç rahatsız olmuyorum kokudan
abartıldığını düşünüyorum benneyaptımki

bence kafana göre arttırma,normal seyrinde uygula canım
çünkü vitaminin fazlası da saç dökeryerimseniben

ayrıca ben de o yazılardan birini okudum ve onlar 1 şişe şampuanı bitirdikten sonra kullanacakları 2. şişe şampuanı sade kullanıyorlar
yani bu şekilde dengeliyorlar
çünkü dediğim gibi vitaminin fazlası da zararlı gamyoncuiremsu

vitamin konusuna haklı olabilirsin. ama ben yine de badem yağını arttırıcam galiba. çok yağsız oldu beniimki. iyice duru su gibi. belki de benim badem yağımın kapağı küçüktür. aslında daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şu badem yağını tatlı kaşığı ya da yemek kaşığı cinsinden yazsak daha iyi olacak. sizin 1 kapak dediğini kaç tatlı kaşığı ediyor?

ayyysositososito valla sabırsızlanıyorum yorumları okudukça saçınızda gürleşme belirginleşti kelimesi içimi titretti salı nasıl gelecek bana dayanamıcam yarın yapıcam galiba ben.sırnaşık şey

saçım gürleşsin de bemiksi yutarım bile.kaydirigubbakcemile3

ölçmedim bilemiycem ama
bundan kullanıyorum ben bak

evet byaa belirginleşti çünkü bunu yabmadan önce saçlarım cansız ve sanki kafama yapışık gbı gelirdi .şimdi hem hacimli hemde uzuyooo. ve kırpmalarımın olduğu yerde yanlara doğru saçlarım azdı ve ben bu yüzden kötü duruyo diye taç takamazdımm:d şimdi oralarda saçlar cıkmaya basladı ve süper duruyo xd mutlyum xD

harikamış bu tarif o zaman ya mucize gibi bişey 3.kez yapmayla bu sonuç muhteşem başka bişey demiyorum.

canım senin uyguladığın hangisi badem yağlı olan mı yoksa zeytinyağlı olan mı?

kontess ben kako yagıyla zeytinyagını karıstırıp ısıtıp basıma sürsem bise olur mu kızz ??

gecenin_hüznü, benim badem yağım da seninkinden. seninki az gelmiyor mu sana? kkontessin badem yağının kapağı bayağı büyükmüş.

kkontesçiğim seninki cidden daha büyükmüş. sen bir dahaki yapışında kaç kaşık olduğunu ölçebilir misin?

kızlar peki ıslak yada kuru saa uygulamada fark olurmu! ıslak saça daha kolay uyguanıyorda!!

kızlar peki ıslak yada kuru saa uygulamada fark olurmu! ıslak saça daha kolay uyguanıyorda!!
ıslak saçla 6-7 saat beklemeyi nasıl planlıyorsun canım kafamçokkarıştı
bi süre sonra tabiki de kuruycak ama malum mevsim kış
ve şahsen ben yazın bile saçımı kuruturum
sinüzitim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…