inş canımen iyisi diger maskeyi uygulamak.zeytnyagını kullanmaya cesaret edemem heralde.saol ynede cnm.1ay snra belıme gelen saclarımla grzmk uzere zemuszemus
ne gülüon kız kikirik :dilcikar: :sm_cool:
dip konusuna güldüm canım benim de saclarımı hiç boyatmadım bi uzasınlar popoma kadar sonra boyatmayı düşünyorum neye boyasam acaba diyeeee opuyorumnanaktan uzunn rapunzelim saçlarımı kaydirigubbakcemile3
ne gülüon kız kikirik :dilcikar: :sm_cool:
ayh ben bakır istiyorum ama akıo die boyatmıcam inadımdan
orjinal rengime dönücem,onu özledim senağlama
bende bal köpüğü istiyordum ama bilemiyorum kararsızım cokkk uzasınlarda -tatlicadiarzu- istedigim renk ve boyu eklicem su msj hakkım dolsa bi lülülülülülü
bi sorun olduğunu düşünmüyorum tatlım
sonuçta olumlu sonuçlar elde etmişsin
burundan buruna fark var işte
ben de 5keredir uyguluyorum ve hiç rahatsız olmuyorum kokudan
abartıldığını düşünüyorum benneyaptımki
ya arkadaslar bende allah nasip ederse yarin alicam malzemeleri yaa benim bi fikrim olacak ne dersiniz buna bilmem ama.Simdi Diyet Zayiflama bölümünde kac kilo verdikleri icin takip yapiorlar yaa ve her hafta yaziyorlar kullanici isimlerini ve kac kilo verdiklerini.Bizde ona benzer sekilde 2 haftada bikere Resimlerimizi eklesek yada kac cm uzadi diye yazsak olmazmi sizce?Ama Konusahibi olsun ve her 2 hafta kullananlardan gelismeleri ögrense olmazmi?Hem o sekilde gelismeleri görürüz hemde daha cok motive oluruz bence :))
şu an ne renkkaydirigubbakcemile
Üstüme alınma gereği duydum..
Bende kokuyor diyenlerdenim.
Olmayan bişeyi neden kokuyor diye abartalım arkadaşım?
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.
Şuanda saçımda ve acayip keskin kokuyor..
Onu bırak yıkadıktan sonrada hafiften bu kokuyu alıyorum...
Sadece ben değil kime koklatsam saçımı değişik bi koku var diyorlar.
Üstüme alınma gereği duydum..
Bende kokuyor diyenlerdenim.
Olmayan bişeyi neden kokuyor diye abartalım arkadaşım?
Ya bu ot yada badem yağı yada hepsinin karışımı kokuyor işte bariz bi koku duyuyorum.
Şuanda saçımda ve acayip keskin kokuyor..
Onu bırak yıkadıktan sonrada hafiften bu kokuyu alıyorum...
Sadece ben değil kime koklatsam saçımı değişik bi koku var diyorlar.
ya arkadaslar bende allah nasip ederse yarin alicam malzemeleri yaa benim bi fikrim olacak ne dersiniz buna bilmem ama.Simdi Diyet Zayiflama bölümünde kac kilo verdikleri icin takip yapiorlar yaa ve her hafta yaziyorlar kullanici isimlerini ve kac kilo verdiklerini.Bizde ona benzer sekilde 2 haftada bikere Resimlerimizi eklesek yada kac cm uzadi diye yazsak olmazmi sizce?Ama Konusahibi olsun ve her 2 hafta kullananlardan gelismeleri ögrense olmazmi?Hem o sekilde gelismeleri görürüz hemde daha cok motive oluruz bence :))
selam arkadaslar,
yazdiklarinizi okudum ve cok heyecanlandim
bende insALLAH bu günlerde malzemeleri bulup basliycam
herseyi denedim zaten birde bunu deniyeyim..
insALLAH hepimizin saclari cok güzel,gür,uzun ve saglikli olur:Saruboceq:
selam arkadaslar,
yazdiklarinizi okudum ve cok heyecanlandim
bende insALLAH bu günlerde malzemeleri bulup basliycam
herseyi denedim zaten birde bunu deniyeyim..
insALLAH hepimizin saclari cok güzel,gür,uzun ve saglikli olur:Saruboceq:
selam elmacim harika saclarin olur insallah, yeter ki gönülden iste :lepi:
arkadaşlar ben yapalı 3. haftam evet saçımda uzama ve gürleşme belirginleşti özllikle hacimde kazandırdı ama içinizden bazı arkadaşlar bemiks kötü kokuyo demiş ama benim bemiks kokmuyo bile xS bi sorun mu var acaba anlamadım?
kızlar ben ilk defa baslıcam..hep korkmusumdur yaglardan bitlenirmym diye.ama yorumları okuduktan sonra gaza geldım:) yatmadan once zeytınyagı maskesı yapıp sabah yıkmayı dusunuyorum.bişey olmaz dmi?yanı bıtlenme falan?
merhaba arkdşlar bnde aranıza yeni katıldm uzun zamandr takip ediodm bi kuaför mağduru olarak (ki kendi kuaförüm de değildi)saçlarımı kısacık kesti,yani omzumun altında mervenin ilk hali gibi bende 2 haftadır sinameki kürünü uygulmaya başladm her zamanki kuaförüme de sordm ve olmaz öyle şey maximum 3-4 cm uzar 1.5 ayda dedi uygulayıp görücez bakalm:1rolleyes:
İnş bende de merve gibi etki yapar ya :)
Bu arada mervecim saçların çok güzel ve sağlıklı uzamış darısı başımaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?