Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım gördüm senin saçlarını çok güzel olmuş..
Bende resim eklemeyi çözebilsem rengimi eklicem de ohoozemuszemus
Ben yarın deniyim bakalım yine de bişi olursa bırakırım

saol kuzumkaydirigubbakcemile2 eed bi dene bakalım,ona göre karar werirsin.bu durumda kişi kendinin doktorudur lafı hakim ne yazık ki

saol kuzumkaydirigubbakcemile2 eed bi dene bakalım,ona göre karar werirsin.bu durumda kişi kendinin doktorudur lafı hakim ne yazık ki

Doğrusun bak o konuda. Bu arada canım sen ne kadara boyattın saçını tuzlu yani ne kadar tuzlu merak ettimde.
Birde kızlar dün kuaföre anlatıodum işte bakımı falan badem yağını ılıştırıp kullanırsam daha yararlı olabiliceğini söyledi yada saçına sürdüğünde saçlarını ısıt dedi yani badem yağı ılık olsun saçına işlemesi için dedi ne kadar doğru bilemem.
Birde mavi su içinde uzatıcı etkisi olduğunu dedi ama onu para kazanmak için demiş olabilirsempatiksalakcinni

70'e boyattım canım.baya da boya kullandı halbuki,1tüpü sadece dipler yedi mesela.ama yine de 70tl çıkarıp vermek çok koyuo insana beebilmiyorumkismile

küçük ama işlevliyim diyelim...kırşehirde geçti çocukluğum petlasta...babam orda çalışıyodu makine mühendisliği işte..lastik fabrikası orası araba traktör lastikleri felan...ve biz de oranın lojmanında oturduk ben taşındığımızda 2-3 yaşlarındaymışım...ve orda kaldım 14 yaşına kadar ;hayatta bana ordan daha güzel bi yer yokmuş gibi hep orası aşık olduğum yer çünkü hergün bi sürü arkadaşımla orada oynadım her karışına ayak bastım...bisikleti de orda kullanmayı öyle bi öğrendim ki...çünkü alan bol araba nerdeyse yok bi tek işten eve gelenlerin arabaları akşam geçerdi o kadar...biz de gepgeniş yollarda bisiklet sürerdik yarış yapardık...oynardık yaniii....6 katlı merdivenden takır takır inerdim her gün bisiklet sürerdik yazın hem de büyük boy bisikletim hala da duruyoo...opuyorumnanaktan

boyum kısa ama gayet rahat boyuma göre yaniiizemuszemus

işte böyle anlatsam bitmez nasıl sürerdim popom acırdı saatlerce üzerinde kalmaktan ama bunların sayesinde şimdi biniyim üzerine gene tozu dumana katarım o kadar ii sürerim yanii...:dance:

annem korkardı bişi olcak diye ama ben merdivenlerden felan inerdim bisikletle vay bee enfes günlerdi....kadir inanır deprem filminde -istanbul ;benim cilveli yarim diyo;ben de petlas benim cilveli yarim diyorummm...:asigim:

ordan bana miras kalan bi sürü şeyden biri de ii derecede bisiklet kullanımı oldu :jeyyar:hihoyyyt

70'e boyattım canım.baya da boya kullandı halbuki,1tüpü sadece dipler yedi mesela.ama yine de 70tl çıkarıp vermek çok koyuo insana beebilmiyorumkismile

Ouwww baya tuzluymuş canım ben versem bana da koyardı galiba ama canım sen saçların uzun normal birazcıkda galiba o fiyateyvahedigeldismile

evet canım ya onur benim yaklaşık 5 yıldır kuaförüm ve işin kötüsü ben param olmasada çok rahat gidip istediğimi yaptırıyorum maaşta anlaşıyor sonra nazım geçiyor zemuszemus ama dediğin gibi bazen kendimizi engellemekte gerekiyor eyvahedigeldismile ay napıyım dayanamıyorum ama bu sefer rekor kırdım 4 aydır bakım dışında bişi yaptırmıyorum :lepi:

ormanı vardı lojmanın orda engebeli yerde yokuş yukarı ;aşağı....merdivenden kaldırımlardan tak tak in çık felan baya alıştım tabii...

Kırşehiri ilk defa bu kadar güzel anlatan birine denk geliyorum valla canm. benimde 13-14 yaşımdan sonraki dönem orda geçti de üniversiteyi kazanınca kurtuldumopuyorumnanaktan
Ama hala tatillerde ordayım hiç sevmem nedense...

evet cnm önüne geçmeli insan yoksa saçlar elden gider allah korusunnnbilmiyorumkismile

Ouwww baya tuzluymuş canım ben versem bana da koyardı galiba ama canım sen saçların uzun normal birazcıkda galiba o fiyateyvahedigeldismile

walla utanmasam karta takst oluo mu dicektm kaydirigubbakcemile3 normalde dip boya 35 tl imiş.eed benim uzun olduğu için tuzlandı biraz da.3-4 tüp boya gider senin saça dedi.1tüpü 18 lira zaten dedi.acıdım ben de naniknanik

kırşehiri de severim cnm çoook ama petlas oraya 10 km uzaklıkta ormanı var yemyeşil mis gibi bir alan ;fabrika ve lojman var cnmm çocuklar için olsun büyükler için olsun mis gibi havası ortamı ile çok enfes bi yer...aşığım oraya

hem geçen günler anılardan dolayı çok seviyorum hem de zaten çok güzel....
:asigim:

Ah bu kuaförler ah..

Biliyorum canım o tarafları tek yeşil orası zaten geri kalan yerler çorak arazi=)
Ben istemeyerek geldim kırsehire ondan dolayı hiç alışamadım sevemedim..
Ama çok geri kalmış bir şehir şimdi gelsen sevmezsin belki o kadar

yok cnmm gdiyoruz arada da ben çok seviyorum orayı geri olsun ama oralarda çok anılar var...çok seviyorum özellikle petlası kırşehirden çokkk

piximcim sanırım sen saçına açıcı kullandın anım benimde aynı sorun başıma geldi hatta daha beteri evde kendim buyadım ama kafamın içinde fark etmediğim bir sivilce varmış bu oksit onu yakmış dediğin gibi en başta bi yanma hissettim bişi olmaz dedim saçımı yıkadım kuruttum ohh mis falan havalarındayım gece yattım ama sabah kafamın yarısı cıvık yara içinde kalktım hatta yastık kılıfına yapışmış akmış bütün gece yumuşak doku enfeksiyonuna sebep olabiliyormuş bu buya maddeleri canım aman dikkat et anladığım kadarıyla seninde derin hassas tatlım boya yapmadan önce mutlaka ıiık altında kafa derini birine kontrol ettir ben öyle yapıyorum.
renk değişimi kosunda da benim saçlarım şuan sarı röfleli 2. uygulamayı yaptım ama bir değişiklik olmadı canım arkadaşımında kahve tonlarında oda 2 uygulamayı yaptı ama bi değişiklik yok renklerimizde canım

Evet canım hassas birazcık galiba bende sivilce falan yokdu daha öncede su dalgası yaptırdığımda bu tarz şeyleri saçımda çok bekletince yanma oluyor benm hep ama bu sefer kırmızı kabuk yapmış ama ben bu gece krem falan sürücem geçer 1-2 güne.
Bende 7. uygulamamı yapıcam ama bu zamana kadar siyahdı şimdi karamel olduğu için korkuyorum birdeçok begendim değişmesinden korkuyorum ama yinede denicem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…