Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha resim koycam ama açılmıyo yükleme programları petlastan...neyse

walla akmadığı sürece np.ben hep elimde foto ile giderim ona,kesim olsun renk olsun...hep de aynısını yapıyor.akmazsa eğer helal olsun 100 bile veririrm sositososito

Bana 20-25 gün sonra gel tekrar boyayalım renk otursun iyice dedi bundan sonra da ayda 1 giderim ben artık dip boyaya artık kendim evde boyamama kararı aldım aynı tonda gidebilmek ve kendimi tutup siyah olmamak adına çünkü dün azarı yedim siyah yaptığım içinkaydirigubbakcemile3

paten de kayardım ayrıca ama o pek ii değil popomun üzerine düşerdim ama gene de çok severim rollerblade olanlarıı...düüşünce çok acıyo amakaydirigubbakcemile3

ben ewde boyamaya asla cesaret edemem eyvahedigeldismile

ben de kendi adıma seviniyorummaklinialirimsmile

insanlarn çocukluk anıları güzel olunca hep öyle kalıyor o şehir.. Benimde çocuklugumun geçtiği yerler hep aklımdadır..
Kırsehirden bir isteğin olursa söyle canım gönderirim hemen sanasengözlerimebaksanab

ben ewde boyamaya asla cesaret edemem eyvahedigeldismile

Ben o konuda ustayım aslındasırnaşık şey
Annemin saçlarını açıp boyamışlığım var kendi saçımı da ilk kuaföre sonra hep kendim boyarım, çoğu arkadaşımın saçını da boyarım geçen gün erkek arkadaşıma saçların beyazlıyor seninkileri boyayalım dedim tel tel onunda saçını boyadım kaç saat uğraştım kimbilir ama değdi:lepi:

tel tel mi boyadın akannehir eneee sykoya bağlamışsın sen kızzz sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

tel tel mi boyadın akannehir eneee sykoya bağlamışsın sen kızzz sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

tamamını boyayayım desem istemezdi millet anlıcak die napıyım bende sevgililer gününde onun saçlarıyla ugrastım sonra da sana hediyem bu dedimlülülülülülü

tamamını boyayayım desem istemezdi millet anlıcak die napıyım bende sevgililer gününde onun saçlarıyla ugrastım sonra da sana hediyem bu dedimlülülülülülü
ei yabmşsın ei opuyorumnanaktan hepsini boyayınca feci belli oluyor eed,bizm fakültede var bi kaç hoca öyle,gülüos bayaa:roflol:

ei yabmşsın ei opuyorumnanaktan hepsini boyayınca feci belli oluyor eed,bizm fakültede var bi kaç hoca öyle,gülüos bayaa:roflol:

çok komik oluyorlar ama ya hakkaten ben dışarda denk geldimde siyah yapmış oluor bazıları direkt olarak benim saçım boya bakın şeklinde saçlar:dance:

bende yeni bi percem kestirdim hiç güzel olmadı acilen uzatmam gerek yaaaa benneyaptımki

oyyy teşekkür ederim cnmmm düşünmen yeter...a.s.

oyyy teşekkür ederim cnmmm düşünmen yeter...a.s.

Ne demek canım ciddiyim ama aklında olsunboshayallersmile

Bu arada daha 2gün önce boyattım saçlarımı ama diplerim çıkmaya milim milim başlamış maşallah bu ne hız dedimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…