E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.081
walla akmadığı sürece np.ben hep elimde foto ile giderim ona,kesim olsun renk olsun...hep de aynısını yapıyor.akmazsa eğer helal olsun 100 bile veririrm sositososito
yok cnmm gdiyoruz arada da ben çok seviyorum orayı geri olsun ama oralarda çok anılar var...çok seviyorum özellikle petlası kırşehirden çokkk
Ne güzel canım valla senin adına sevindim =)
Bana 20-25 gün sonra gel tekrar boyayalım renk otursun iyice dedi bundan sonra da ayda 1 giderim ben artık dip boyaya artık kendim evde boyamama kararı aldım aynı tonda gidebilmek ve kendimi tutup siyah olmamak adına çünkü dün azarı yedim siyah yaptığım içinkaydirigubbakcemile3
ben de kendi adıma seviniyorummaklinialirimsmile
ben ewde boyamaya asla cesaret edemem eyvahedigeldismile
Ben o konuda ustayım aslındasırnaşık şey
Annemin saçlarını açıp boyamışlığım var kendi saçımı da ilk kuaföre sonra hep kendim boyarım, çoğu arkadaşımın saçını da boyarım geçen gün erkek arkadaşıma saçların beyazlıyor seninkileri boyayalım dedim tel tel onunda saçını boyadım kaç saat uğraştım kimbilir ama değdi:lepi:
neyse kızlarrr ii geceler herkeseee:ecrin_bebek:
tel tel mi boyadın akannehir eneee sykoya bağlamışsın sen kızzz sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
ei yabmşsın ei opuyorumnanaktan hepsini boyayınca feci belli oluyor eed,bizm fakültede var bi kaç hoca öyle,gülüos bayaa:roflol:tamamını boyayayım desem istemezdi millet anlıcak die napıyım bende sevgililer gününde onun saçlarıyla ugrastım sonra da sana hediyem bu dedimlülülülülülü
ei yabmşsın ei opuyorumnanaktan hepsini boyayınca feci belli oluyor eed,bizm fakültede var bi kaç hoca öyle,gülüos bayaa:roflol:
insanlarn çocukluk anıları güzel olunca hep öyle kalıyor o şehir.. Benimde çocuklugumun geçtiği yerler hep aklımdadır..
Kırsehirden bir isteğin olursa söyle canım gönderirim hemen sanasengözlerimebaksanab
oyyy teşekkür ederim cnmmm düşünmen yeter...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?