Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar.bugün 9.uygulamayı yaptım ama hala gözle görülür fark yok
deneyen herkeste aşağı yukarı 5 cantimlik fark varken bende neden böyle oldu :\
düşünüyorumda en son saçımı kestiğimde küstümü çok dökülüyor diye belımde olan saçımı omuzda kesmıştım :\
uzardı normalde karışımı uygulamama rağmen uzama yok

canım nadir de olsa etkisi olmadığı oluyor.sen de o nadirliklerdensin galibabilmiyorumkismile

kontess saçların süper olmuş.

ezrak07 3-4 cm de olsa olmuştur bence. ölçmüş müydün saçını en başta?

Sinamekimi kaynattım soğumaya bıraktım. Ben bugn biraz farklı yapıcam bakalım saç diplerime sinamekili karışımı saç uçlarıma da daha önceden karıştırdığım yağ karışımımı kullanıcamaklinialirimsmile

belki fark edemedin tatlımmbilmiyorumkismile

ayy sinamekimi yaptım sürdüm...akşama yıkarım artıkkzemuszemus

çarşıda bi tane oğlan gördüm bi saç var beline yakın koyu renk...gür ve çok sağlıklıydılar maşallah dedim...bayanlarda öyle saç yok walla...volkan konağın saçları da çok güzel...

Benimde bir arkadasım var erkek saçları bildiğin permalı gibi kıvırcık gür ve beline kadar acayip kıskanıyorum:jeyyar:

Merhabalar bende bu karşımı uygulamaya başladım hatta şu anda kafamda bir saat kadar oldu süreli.
Yalnız benim bir sorunum var sizler kafanıza ne takıyorsunuz bunu sürdükten sonra ben poşet bağladım ama çok aktı acaba çok fazlamı sürdüm?

canım ben 1 çay bardağı suyu ile kaynatıyorum ama büyük çay bardakları ile değil hiç akma olmuyor o zaman hatta 1 saat içinde evin içi sıcaksa kuruyor bile bnim saçlarımda oyüzden birsey takmıyorumyerimseniben

Son düzenleme:

canım bende bol bol sürüyorum hem diplere hem bütün saça uyguluyorum önceleri benimde cok akıyordu şimdi saçlarımı tıpkı çamaşır sıkar gibi suyu iyice cıkana kadar bir kaç kez sıkıyorum o zaman hiç akma filan olmyor

Bende ilk zamanlar bol bol uyguluyordum ama azalttım artık acaba yine öylemi uygulasam bilmiyorumkismile

Bende ilk zamanlar bol bol uyguluyordum ama azalttım artık acaba yine öylemi uygulasam bilmiyorumkismile

bilmiyorumki canım sen bilirsin benim saçlar röfleli çok yıprandı ve kuruydu badem yağının bemiksin iyi geleceğini düşünerek bütün saçıma uyguluyorum ama ben memnun kaldım saçlarım daha parlak ve eskisi kadar kuru deil böyle şikayetlerin varsa sende yap bir zararı yok nasılsa

saçlarında renk değişimi var mı canım bende yeni boyadım da renk değişicek die çok korkuyorum. imageshack açılsa yeni rengimin remini eklicem ama açılmıyor nedense:umursamaz:

güzel olmuş canm rengi.peki bu sinameki karışımına devam edecek misin? renkte değişiklik olabiliyor o yuzden soruyorm.benm de acilen boyatmam lazım ama karışımı da bırakmak istemyrm.bu sefer de renk bozulur diye hçi boyatmim diyorum ama dipler uzadı kötü görünüyor.kafam çok karışık ne yapsam ki sizcebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Canım bugün yaptım renkde şimdilik bir değişiklik yok ama sadece saç diplerime sürdüm ben sadece diplere sürersem herhangi bir renk değişimi olcağını sanmıyorumyerimseniben
Bu arada tatlım alıntıyı silebilirmisn bn resimleri kaldırırımda:kedi:

Fisnecim teşekkür ederim tatlım boyunu hiç kestirmedim uzamaya bıraktım bakalım yaza kadar ne olucakzemuszemus

canım 2. resim kızıl ilk resim daha kumrala yakın gibi duruyor benim ilk yaptığım zamanlarda saçlarımın rengi biraz deişmişti sanki daha açıldı gibi gelmşti bana ben ck uzun tutuyordum saçlarımda belkide ondandır şimdi öyle deil yani daha sonradan düzeldi artık 5veya 6 saat tutuyorum saçlarımda.bugün saçlarımın diplerini boyadım bilmiyorum bundan sonraki uygulamalarda nasıl olur umarım bir deişme olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…