evet canım flaşdan ve ışıkdan dolayı kızıl duruyor ama aslında o kadar kızıl değil. Ben saçımda en fazla 3 saat tutuyorum herseyin fazlası zarar demişler zaten yıkamazsam kaşınmaya başlıyor.
Ben siyah kullanırken de sanki rengi açıyor gibiydi emin olamıyordum şimdi ama bir etkisini göremedim.
Bu arada saçlarımı yıkadıkdan sonra farkettim saçımın üst katlarını aynı hizaya sokmak için uzattıyordum ve uzun zamndr kestirmiyordum oralar birazcık yıpranmış ama hala kestirmek istemiyorumyerimseniben
Önerebileceğiniz onarıcı bir bakım var mı menekşe yağı falan demişler ama aranızda kullanan var mı acaba bilmiyorumkismile
Aynen canım bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum birde annemin karışım yağları var onları kullanıcam saç uçlarıma iyi gelir umarım..
Zeytinyağı bu yemeklerde kullandığımız market ürünleri değil mi
yoksa özel saf satılıyor onlar mı acaba
Yok canım bende kestirmicem kuaförde gerek yok die kesmedi şimdilik kestire kestire zaten senelerdir bu boyda saç kullanıyorum kaç yıl oldu uzun saç kullanmayalı
Hasret kaldım valla..
merciiii :kedi:kontess saçların süper olmuş.
ezrak07 3-4 cm de olsa olmuştur bence. ölçmüş müydün saçını en başta?
yeawrumm ben beendim saçlarını çokkk,flaşsız rengi daha çok hoşuma gittiAynen canım bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum birde annemin karışım yağları var onları kullanıcam saç uçlarıma iyi gelir umarım..
Zeytinyağı bu yemeklerde kullandığımız market ürünleri değil mi
yoksa özel saf satılıyor onlar mı acaba
Yok canım bende kestirmicem kuaförde gerek yok die kesmedi şimdilik kestire kestire zaten senelerdir bu boyda saç kullanıyorum kaç yıl oldu uzun saç kullanmayalı
Hasret kaldım valla..
yeawrumm ben beendim saçlarını çokkk,flaşsız rengi daha çok hoşuma gitti
kontescim senin saçlarını daha önce hiç görmemiştim bir kaç defa koydun sanırım ama ben kaçırdım hepsini
inanırmısın hayran kaldım bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim
maşallah maşallah nazar değmesin vallahi çok güzeller
benim bu kadar olması için en az 15 uygulama yapmam gerekiyor sanırım
güle güle kullan canım rengide muhteşem.
Kızlar kontesın sacları ne kadar surede o kadar uzamıs bılen vrmı ??
Prdonya onlıne degıldın bende kızlara sorayım dedım :):) bı ara bu topıklerın bagımlısıydımmm sımdı kendı halıne bırakdım kac kere belıme ındırdım kesdırdımm bı bakımlı kırıksız ındıremedımm :):) senınkı cazıp geldı vallaa zahmet olmasa bana bı özet gecermısınnn neler yaptıgını ne aralıkla yaptıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?