konu sahibi değişmiş galiba ...
ya arkadaşlar burada arakdas japongulu bahsetmiş o nasıl uygulanıyo ve nasıl bişiy o çiçek mi
ya arkadaşlar burada arakdas japongulu bahsetmiş o nasıl uygulanıyo ve nasıl bişiy o çiçek mi
Arkadaşlar ben bu konunun sürekli takipçilerinden birisiyim acaba saçı uzayan ,tarifin faydasını gören arkadşlar var mı merak ediyorum önceki sayfalarda iki arkadşın hoş olmayan tartışmasına şahit olduk insanlık hali arkadaşlar ama ne olursunuz bu forumda bu konu ile ilgili yorumlar yapalım kişisel konularınızı ve ya muhabbetlerınızı ozel olarak yaparsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum nacizhane bu benim fikrim tabiiilmaz:
meraba kızlaaaaarr !!
dün 2. defa yaptım 2 saat beklettim ve yıkadım
ama banyo yaparken saçlarımda suyla birlikte akıp gitti resmençok fazla döküldüler bende çok üzüldüm. daha önce saça maske yaptıktan sonra dökülmesi normaldir demişlerdi. saç derisi yumuşuyormuş ve saçlar kopabilirmiş.
neyse o saçlar yeniden çıkar nasıl olsaüzmeyeceğim kendimi kafaya takmayacağım
ilk yaptığımda 4 cm kestirdiğim için uzadıysada fark edemeyecektim. bakalım haftaya anlaşılır
Arkadaşlar ben bu konunun sürekli takipçilerinden birisiyim acaba saçı uzayan ,tarifin faydasını gören arkadşlar var mı merak ediyorum önceki sayfalarda iki arkadşın hoş olmayan tartışmasına şahit olduk insanlık hali arkadaşlar ama ne olursunuz bu forumda bu konu ile ilgili yorumlar yapalım kişisel konularınızı ve ya muhabbetlerınızı ozel olarak yaparsanız çok daha güzel olacağını düşünüyorum nacizhane bu benim fikrim tabiiilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?