kkontes gördm farkı canm darısı başımıza:)
aldım bende bugn, haftasonu başlıyorum.
bu sinameki küçük yaprak şeklinde değil mi?
inşallah saçımı dökmez bu bakım diğer yağlar gibi devam edebilirmfisfisfis
kontess saclarin masallahcok güzel, sen daha uzun olmasini mi istiyorsun ! Bana senin saclarin gibi uzuasa yeter :sinifsinif:
kontess özeldende vermişsin tarifi çok teşekkür benim 50 msj olmadığı için özelden yazamıyomuşum msjlarımı biran önce çoğaltmalıyım :lepi:
yaa ben rendeledim ama hep kafama yapıştı siz nasıl yapıyosnuz arkadaşlarrr:uhm:
kafama tane tane sarımsaklar geldi ufak ufak arındırcam diye canım çıkmıştı ama bi püf noktası vardır sanırım;sarımsağı çok severim çok faydalı ama ben yapamadım:1no2:
inşallah canım :Saruboceq:kontes tatlişkom çok çok saol bu arada saçlarına hasta oldum bende öle saçlar istiyorum yaaa ay böyle güzel saçları gördükçe heyecanım dahada arttı hemen malzemelerimi almalıyım inşallah bendede böyle çabuk etki eder canlarımkaydirigubbakcemile3
MERVECıM MERHABALAR YAA CNM BENıM SAC TELLERıM COK ıNCEEE VE SEKıLSıZ BEN HERGÜN ZEYTıNYAGI SÜRSEM OLURMU ÖYLEDE CNM?4 5SAAT BEKLETıCEM DıMı NASIL YIKIORSUN SACI PEKı ZOR OLMUORMU CNM ıYıCE ANLATIRMISIN SıNAMEKı NASIL OLUOR HANGıSıNı NASIL YAPICAZ..?YARDIMMM ETTTT yerimseniben CNMM BEN BıRAZZ KAFAMI KARISTIRIRIMDA SEN ııCE ANLATSAN OLURMUUUkaydirigubbakcemile3 ÖPPTMMM CNMMMM CEVABINI BEKLıCEMM AKSAMM OKYYUP YAPICAM ŞıMDı CIKMAM LAZIMopuyorumnanaktan
canım bak, rendeledikten sonra bi kısmını koy şampuanına,sonra çalkala,o iice bi alt üst olsun,
sonra bi tutam daha rendelenmiş sarımsak al,ekle,yine çalkala
bölüm bölüm koy yani şişeye
yapışıkları da ayırmaya çalış eklerken
zaten mesela zamanla,atıyorum 1-2 hafta sonra filan,durdukça dibe iniyo o sarımsaklar
şampuana özü karışıyo zemuszemus
teşekkür ettim kkontess ciiimmmma.s.
bende bi prgram var,fotoyu ona atıyorum o bana link oluşturuyo,onu buraya kopyalayıp yapıştırıyorum,o şekilde...diğerleri nası yapıyo bilmiyorumresim nasıl ekleniyor kızlar
resim nasıl ekleniyor kızlar
mersi canım :kedi:kkontess saçların çok hoş gözüküyor
Sarımsağı hangi şampuana ekledin canım ve ne kadar bekletiyorsun saçında?
peki bunu her saçını yıkamada mı yapıyorsun canım ?yoksa haftada 1 mi?mersi canım :kedi:
elidor'un çabuk yağlanan saçlar için olan şampuanına ekledim
cart yeşil bi kutusu var
beklettiğim belli bir süre yok
bazen 5dk kalıyor bazen 20 dk (müsaitliliğime göre değişiyor)
ama 30 dk yı geçirmiyorum hiç bi şekilde
ve özellikle diplere masaj yapa yapa sürüyorum opuyorumnanaktan
peki bunu her saçını yıkamada mı yapıyorsun canım ?yoksa haftada 1 mi?
anladım canım saol ben de uygulamaya başlıcam yakında inşallah ben de faydasını görürüm..saçların çok güzel olmuş gerçekten tekrar maşallah diyimben gün aşırı yıkıyorum saçlarımı ve her yıkamada bunu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?