Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az önce yıkadım saçlarımı bemiks kötü koku diyenler olmuşş bana kötü kokmadı hatta kokusunu bile almadım inşallah saçlarıma ii gelir :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2

kızlar ben de 6. uygulamamı yaptım az önce
bu sefer uçlarına da sürdüm,bakalım nolcak :icecream:
sabah yıkıycam :dance:

Yaa kontess, acaba ben bu sefer yarım çay bardağından biraz daha fazla suda kaynatsam? Bişey olmaz heralde canım di mifisfisfis

Yaa kontess, acaba ben bu sefer yarım çay bardağından biraz daha fazla suda kaynatsam? Bişey olmaz heralde canım di mifisfisfis
bence olmaz canım
madem yetmiyor,miktarı arttır tabi
azcık da badem yağını arttırabilirsin
ama çok az arttır onu da
böylelikle dengeyi korumuş olursun a.s.

bence olmaz canım
madem yetmiyor,miktarı arttır tabi
azcık da badem yağını arttırabilirsin
ama çok az arttır onu da
böylelikle dengeyi korumuş olursun a.s.

Aynen canım az bişey badem yağını da artırırım. Geçen hafta içime sinmedi pek tam yetmeyince.Uçlarına da süremedim, birde 3 saat kadar tuttum. Yarın en az 5 saat tutcam bakalım opuyorumnanaktan

bnde 3 saat tuttum daha fazla beklemek istemedim haftada 1 kere yapıcaz değil mi ??

ya ben de akşam yaptım ya işte 1bucuk saat kadar tuttum yıkadım
uzama varmı bilmiyorum ama ben de pek işe yaramayacak gibi sanki
yumuşacık oldu saclarım
ama ben sanı9rım eski küre devam edicem

İzmirimin rapunzel hatunlarıopuyorumnanaktan şu saçlarımızı iyice uzatalım da, Hisarönüne gidip dibek kahvesi içelim, saçları savura savurakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

bir kaç gündür giremedim bende yarın ikinci uygulamamı yapıcam ya resim koyabilseydim sarımsaklı şampuanın sacımdaki etkisini size göstermek isterdim gördükçe ve etkisini görenler çoğaldıkça motive oluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…