Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım yılan yağı mıydı bilmiyorum ama abim sürüyordu saçına bir ara.. çok pis kokuyor yaa:sinifsinif: odadan kaçıyordumm resmen

cok tesekkür ediyorum cnm ne gibi faydasını gördün ve ne kdr zamandır kullanıyorsun ?
fisfisfisfisfisfis

papatya ben sana sarımsaklı şampuannı hakkında bi soru sormuştuım cnm görmedin sanırım?
nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyrosun kaç dkk duruyor sacında.. :)

kusura bakma şekerim 3 gündür giremedim 3 gün boyunca yazılanlarıda tam anlamıyla okuyamadım ben sarımsağı 6 diş sarımsağı uzunlamasına ince ince kesip şampuanın içine atıyorum sık sık çalkalıyorum yani şampuan bitene kadar aklıma geldikçe çalkalıyorum 2 günde bir saçlarımı yıkıyorum dipşerine yedirerek masaj yaparak uyguluyorum en fazla 5 dk bekletebiliyorum ki yeterli olduguna inanıyorum yani genelde 3 4 dk bekletiyorum en son uçlarına biraz saç kremi sürüyorum saçımı kurutmaa makinesiyle kesinlikle kurutmuyorum kuruduktan sonra fön gerekiyosa çekiyorum

papatya ben sana sarımsaklı şampuannı hakkında bi soru sormuştuım cnm görmedin sanırım?
nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyrosun kaç dkk duruyor sacında.. :)

uzama konusunda cok iddialı bir uygulama deil ama hiç uzatmıyorda değil... fakat gürleşme konusunda çook iyi ben etkisini gördüm resimde koyucam saçlarımın yanları çok açıktı şimdi saç cıkmaya başladı küçüklerde resmen uzadı havaya kalkıp durular yani diyorum benim saçlarım bile adam olmaya başladılarsa herkesin olur tavsiye ediyorum arkadaşım sarımsak zararlı bişe deil denemekte fayda var ama yalnız bende başlarda kaşınt dökülme gibi şeyler görüldü bu saçın alışma süreci bunlar yıldırmasın sakın benim şuanda saçım çok çok az dökülüyor elime gelen saçları koparıyorum valla artık zor kopuyolar çıt diye ses geliyor:)kaydirigubbakcemile3

cok tesekkür edrim hazırladıktan sonra sen de 1 hafta bekletniyorsun degil mi cnm ne zamandr yapıyorsun

off yaa bende berbat durumdayim saclarim gitti sariydi saclarim perma yaptirdim üstüne ah aptal kafam....kestirmek zorunda kaldim ...sectigim modelle alakasi yok sacimin kesimi...aynalara bakamiyorum....burada (almanyada) bemix yok ...eger kesin yarayacagini bilsem bulmaya calisicam yinede.....

cok tesekkür edrim hazırladıktan sonra sen de 1 hafta bekletniyorsun degil mi cnm ne zamandr yapıyorsun

yok şekerim ben 2gün bekletiyorum ve 1,5aydır uyguluyorum ömrüm varsa 1 sene boyunca kullanmayı düşünüyorumopuyorumnanaktan

yok şekerim ben 2gün bekletiyorum ve 1,5aydır uyguluyorum ömrüm varsa 1 sene boyunca kullanmayı düşünüyorumopuyorumnanaktan

Dökülme ne kadar zamanda durdu şekerim?
Ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum baya da oldu aslında ama dökülmeye devam ediyor.:gitme:

island sende sarımsaklı sampuanından memnun musun sonra baska sampuanla yıkıyor musun?
faydası oldu mu cnm

ya benimde cok kötüydü hala cok cok iyi deil ama uğraştınmı düzelmeye başlıyor ya belki orda bemiks yoktur ama bemiks zaten vitamin içerikli bişe istersen tam içeriğini biz sana burdan yazalım aynı isimde olmasada mutlaka buna benzer bişey bulabilirsin bence mutlaka vardır illede üzerinde bemiks yazamasada olur zaten ben aktardan sinamekiyi ve badem yağını alırken yapacağım karışımı anlattım bemiksin de faydalı olduğunu fakar burda saça en cok etkisni gösteren şeyin badem yağı ve sinamekinin olduğunu söylemişti..

icerigini yazarsan sevinirim canim ...belki burada benzer biseyler bulabilirim ....yinede ben hepsini bir kullanayim uzasin saclarim yaaaa....

island sende sarımsaklı sampuanından memnun musun sonra baska sampuanla yıkıyor musun?
faydası oldu mu cnm

Normal dökülme devam ediyor maalesef:sinifsinif: Bakalım devam ediyorum daha kullanmaya arkasından normal şampuanla yıkıyorum ve Dfn garlı krem kullanıyorum he bir de son durulama suyuna elma sirkesi ekliyorum kokudan eser kalmıyor. Eğer kullanırsan mutlaka en son normal şampuanlada yıka kokar bence.kafamçokkarıştı

Dökülme ne kadar zamanda durdu şekerim?
Ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum baya da oldu aslında ama dökülmeye devam ediyor.:gitme:

sanırım ikinci hafatnın sonunda dökülme bayağı durdu sen nezamandır kullanıyosun

kızlar topiğin içeriğini biraz degiştirdik sanırım yeni bir baslık acalım en iyisi...kızmasınlar bize

ya ben normal şampuan kesinlikle kullanmıyorum sadece 4 hafta sonunda saçımı dinlenmeye alıyorum bir hafta normal şampuanla yıkadım sonra yine başladım dinlendirmek için şöyle düşünürsek nasıl uzun zaman kullandıgımız şampuanı bırakıp yenisine başlayınca cok güzel sonuclar alırız buda öyle bişe bu sefer 2 ay sonunda dinlenmeye alıcam koku meselesine gelince saclae kuruyana kadar toplanmasın salın zaten sonra koku falan kalmıyor az birazda olursa okadarda olacak artık ne yapalım:1hug:

sanırım ikinci hafatnın sonunda dökülme bayağı durdu sen nezamandır kullanıyosun
Benim de 2 hafta olmuştur sanırım. Umarım durdurur dökülmeyi.:gitme:

kızlar topiğin içeriğini biraz degiştirdik sanırım yeni bir baslık acalım en iyisi...kızmasınlar bize
Haklısın canım ya gerçi bununla ilgili bir topik vardı oradan devam ederiz.

Tek başına denemeye cesaret edemedim. Çünkü ben normal şampuanla da yıkadığım halde saçımı havluya sardığımda havluda hafif bir koku oluyordu, ama kuruyunca geçiyor tabi. Belki o yüzden daha çok etki etmiştir sana canım.

ama hepimizin derdi aynı sonuçta başka başlık açarak bölünmeyelim böyle iyi bence konu sahibemizde memnunsa problem yok sanırım:1hug:

Güzel ve sağlıklı saçlar için uyku da şart.yerimseniben
İyi geceler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…