ya ben de akşam yaptım ya işte 1bucuk saat kadar tuttum yıkadım
uzama varmı bilmiyorum ama ben de pek işe yaramayacak gibi sanki
yumuşacık oldu saclarım
ama ben sanı9rım eski küre devam edicem
İzmirimin rapunzel hatunlarıopuyorumnanaktan şu saçlarımızı iyice uzatalım da, Hisarönüne gidip dibek kahvesi içelim, saçları savura savurakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
aşk olsun canım biz neyapalım burdan kutlama yaparız ozaman:)):teytey:
ya eski degil aslında halen devam ediyorum
saclarımı yıkayıp duruladıktan sonra ısırgan demleyip sacım ıslakken birde onla duruluıyorum
baska durulama da yapmıyorum
hersey herkeste aynı etkiyi vermiyor anlaşıla
papatya sen sarmısaklı sampuan dedin onu nasıl hazırlayıp kulanıyorsun??
saclarım eskisi gibi gürleşse keske
arkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----
arkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----
sonucu kimse yazmıyor mu?arkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----
oww cidden miii:1ninca: ben o kadar tutamam sanırımm:1shok: uyuyamam büyük ihtimal
he bi de özel bi soru olcak ama 74 doum tarihin mi yoksa bartınlı mısınarkadaslar 20 kasimdan bu yana bu sayfayi takip ediyorum ...119 sayfa oldu bir sürü kullanan var ama sonucunu kimse yazmiyor ...sonucunu yazinda anlayalim artik ----
uyunmuycak bi şe yok ki tatlım
sanki saçların bi kaç gün yıkamamışsın da ondan yağlanmış gibi yatıyosun
yastığa bi tane tülbent ser
oldu bitti kaydirigubbakcemile2
papatya ben sana sarımsaklı şampuannı hakkında bi soru sormuştuım cnm görmedin sanırım?
nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyrosun kaç dkk duruyor sacında.. :)
ecrincim ben 3 kez yaptım uzamam aynı fark yok yumuşattı fazlasıyla o yönden iyi
ama ben zatten yumusaklık istemiyorum
güçlensin istiyorum :)) tabi uzasın çok şey istiyorum bir de gürleşşsin
he bi de özel bi soru olcak ama 74 doum tarihin mi yoksa bartınlı mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?