- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.241
zaten sinemaki kötü kokmuyor ki
bemiks biraz agır kokuyor ama karsıtırdıktan sonra
o da o kadar kokmuyor..
Sanırım burada cok ınsancıl ark. Yok baksan kımse cvp yazmadı neyse yınede tesekkur ederım merakımla kaldım:,(
Bunu bende yapmayı düşünüyorum sınavlarım bitsin hemen başlıcamm!
Resimlere baktımda saçlarınız ne güzel uzamış öyle kızlar yaa akannehir
Benim saçlarım kürek kemiklerime gelior ve ben belimde istiyorum yani 10 cm kadar...:gitme:
Merve ve Kontes bu saçlar 2 aydamı 10 cm uzadı çok güzel saçlarınızz delikafadulden
Ben de istiyorum yaa -tatlicadiarzu-
canım ben sinamekiyi 1,5 aydır kullanıyorum ve 7 cm uzama elde ettimdelikafadulden
maaşallah konrescim bana 5 cm uzasa bile 1.5 aylık süreçte yeter ilk bir haftam geçti bile zaten,hemen gidip saçlarımın röfleli bölümlerinden aldırcam ama röflelerimin gitmesi için daha 15 cm uzaması lazım:çok üzgünüm:
uzar bebişim üsülmeee :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2
valla ben yapmadan resmini çektim saçlarımın tam 1.5 ay uygulucam bu formulü geçen salı ilk denememi yaptım bu salı da 2.yapıcam eğer gürleşme uzama görürsem mutlaka resim koycam.
Veeeee az önce sinamekili karışımı sürdüm saçlarımaaaa.
Bir güzel her tarafına dağıttım bu sefer uçlarına da yetti :lepi:
Kızlar bu sefer fısfıslı şişeyle sıktım saç diplerime böyle daha kolay oldu tavsiye ederima.s
sadece zeytinyağını yapsak olurmu?
evettt ilk uygulamamı yaptım.
sinamekinin kokusu sonradan kötü gelmedi :)
50 ml bir parfüm şişem vardı. ona doldurdum karışımı. diplere masaj yaparak sürdüm.
bu arada püf noktasının söylenmesine rağmen bemix şişesini kıramadım. tamamen kırıldı, parmağıma battı ve parmağım kanadı :)
Ben de elimi kesmekten korktuğum için havluyla tutup kırıyorum canım dikkat etkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?