E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.281
bnde yeni başladım saçlarımın uzayacağına inanarak başladım fotoğrafları 1 aydan sonra ekleyicem kaydirigubbakcemile2
mervecim fotolarına baktım belirgin uzama var inşallah bu karışım hepimize ii gelir :Saruboceq::teytey:
insanın bir hafta aralıklarla deilde 2 günde bir yapası geliyor:) mervecim sen saçının uzadığını ilk uygulamalrında fark edebildinmi..
insanın bir hafta aralıklarla deilde 2 günde bir yapası geliyor:) mervecim sen saçının uzadığını ilk uygulamalrında fark edebildinmi..
inşşallah tatlım...şuan nerdeki??yani saçların nerende
Mervecik, ben sadece senin ve deydeyin fotoğraflarını gördüm forumda.
Kontess'in bulamadım kaçıncı sayfa acep?:uhm:
canım katlı kesim saçlarım var. arkası kürek kemiklerimin altında biraz. Valla biraz acayip bi açıklama olacak ama sütyen hizasının altında
öndekiler ise omuzlarımı 5cm kadar geçıyor.. ama sorun şu ki çok cansızlar(( birazdan fotosunu koyucam :)
koy canım....bide katlı kesim saçı çok cansız gösteriyo bence saç çok gür olmadıkça malesefff:1no2:
ay evet ya bi de katların üstleri kısa altları uzunkeşke böyle kestirmeseydim. düz ve ince telli olunca hacimli durmuyo..
bu arada daha saçımı yıkamadan yumuşacık oldu çok sevdım ben bu tarifi. uzamasa bile besleyeceğıne emınım...
Mervecik, ben sadece senin ve deydeyin fotoğraflarını gördüm forumda.
Kontess'in bulamadım kaçıncı sayfa acep?:uhm:
ama çok yapma saçının dengesini bozar allah korusun...
ay evet ya bi de katların üstleri kısa altları uzunkeşke böyle kestirmeseydim. düz ve ince telli olunca hacimli durmuyo..
bu arada daha saçımı yıkamadan yumuşacık oldu çok sevdım ben bu tarifi. uzamasa bile besleyeceğıne emınım...
ince telli saçlarda asla katlı kesim taraftarı değilimay evet ya bi de katların üstleri kısa altları uzunkeşke böyle kestirmeseydim. düz ve ince telli olunca hacimli durmuyo..
Kontess 2 ayda mı uzadı bu kadarr :1shok:
Mervenin de çok uzamış, senin de.... Hadi 1 kişinin uzar daa ikinizinde baya uzamış.
Acayip heycanlandım delikafadulden
ben 1,5 aydır sinameki kullanıyorumKontess 2 ayda mı uzadı bu kadarr :1shok:
Mervenin de çok uzamış, senin de.... Hadi 1 kişinin uzar daa ikinizinde baya uzamış.
Acayip heycanlandım delikafadulden
ince telli saçlarda asla katlı kesim taraftarı değilim
benim de yakın bi zamana kadar öyleydi saçlarım
kırılınca en ucundan taaa çene hizama kadar(en kısa kat ordaydı) yolunmuş gibi dururdu uçları
elektriklenir kabarırdı ıyk berbattı
birden kısalmasını istemediğim için 7aylık süre içinde hepsini aynı boyda ve göğüs altımda hizalamış bulunmaktayım.
mutluyum,huzurluyum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?