Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olalım canım zemuszemus
orman mühendisiyim ben:ecrin_bebek:

ayy çok teşekkür ederim...
şimdi saçdaş olmak için saçlarımızdan 10 bilemedin 20 cm kadar kesip değiştokuş yapıcaznaniknanik kan kardeşi gibi...naniknanikdelikafadulden

ayy çok iğrenç oldu ama napıyım bu saate ancak bu kadar espiri çıktı a.s.

vaz-geç-tim :1shok:

kızlar ben yatar,yrn görüşürüsss muju herkesee :a015:
bnm için dua edin :çok üzgünüm: nedenini tahmin edrsiniz...

kızlar ben yatar,yrn görüşürüsss muju herkesee :a015:
bnm için dua edin :çok üzgünüm: nedenini tahmin edrsiniz...

herşey çok güzel olacak canım

burçtaşlarım ben de yatıyorum... hepimize iyi geceler... bol saçlı günler...

öpüyorum çok zemuszemus

evet kızlar merhaba,bugün ilk sarımsaklı şampuan denememi yaptım, 5dk bile bekletemedim saçımda gerçi ama hiç koku kalmadı allahtan..

bemiks+bepanthene+evigen'li (bi de badem yağlı) sinamekiyi yaptım bu gece. 5 saat filan beklettikten sonra yıkadım. bu arada bu ikinci uygulamam. ilkinde sadece bemiks kullanmıştım sinameki ve badem yağıyla. valla sonuç aynı gibi. ben bir fark hissetmedim. ilkinden sonra da uzamada bir değişiklik olmadı. saçım yumuşak oluyor ama her zaman öyle olur zaten. ben yıkadıktan sonra saç kremi de kullanıyorum. siz de saç kremi kullanıyor musunuz? hatta ben geçen sefer oriflamein saç maskesini bile yapmıştım, yıkayıp kremledikten sonra. acaba kullanmamam mı gerek bunları sinamekiyi kullandığım zaman? ondan mı gelişme yok ben de? yoksa daha erken mi?

ya bende malzemeerimi aldım uzun caçlarımız olur insallah benim sac 2ayda 1 santim uzar valla acaba bu kürü haftada iki defa yapsam nolurki zararlımı :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…