edit yazan yere tıklapeki bekliyoruz ayrıca bu sayfaya koyduğumuz resimleri sayfadan nasıl silebiliyoruz CADIARZU
edit yazan yere tıkla
fotonun linkini sil kaydet de
istersen silebilirim seninkini?
eklemiştim ya hani , kızlar gördü herhalde
25eylülde sarımsaklı şampuana başladım.yaklaşık 3 ay oluyor sarımsaklı şampuan yapmaya başlayalıkontess bariz uzamış yaaa:1shok:
belindeki siyah kemer yerinin ne kadar üzerindeyken kemere kadar uzamış vallaaa
Kaç ayda uzadı canım toplam??
aminnn canım :Saruboceq:resmen uzamış gözle görülür fark var kontescim hadi bakalım darısı başımıza
:1shok::1shok:
kontesimmm şimdi bunlar hepi topu 2,5 - 3 ayda mı olduuu????
yaa şahane çok beğendim, bayıldım :1shok:
tamam karar verdim... bakayım bi okulda bizim sinameki eken öğrenciler varsa tarlalarında ben gideyim orda yatayım en iyisi... cık olmıcak bu böööle... :))))
eheheh
ne okuodun ki sen :icecream:
Benim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 2,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:
ziraat mühendisliği canımkaydirigubbakcemile3 ama napıyımmm çok kıskandım:asigim:
uzar cnm benceBenim de Nisan'da doğum günüm var acaba uzar mı diyorum ne kadar uzar diyorumm şimdiden düşünüyorum vallaaa. Kontesscim eğer senin saçlar gibi uzarsa 1,5 ayda bu kadar, 4 ayda kim ne kadar olurrr onu düşündümm. İnş. bende de aynı sonucu verir canım :Saruboceq:
eheheh meslekdaş sayılırsın opuyorumnanaktan
yaa inşallah :Saruboceq: bu arada benim de nisan da doğumgünüm? kaç nisan acabazemuszemus
meslektaşım, saçdaş da olalım mı alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
senin bölüm ne canım ?
3 Nisan canım. senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?