P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #1.721
nasıl bir etki etceğini bilmediğim için daha fazla şampuanı riske atmadım ve 100 ml kadar şampuan koyup içine 2 büyük diş sarımsak rendeledim bakalım inş bu defa işe yarar.ben ilkini 150ml kadar şişeye 4 diş falan koymuştum,galiba çok geldi ondan yaramadı diyorum şimdi.neyse ben artık ilk sarımsaklı şampuanımla sonrada pantenimle yıkarım papatyacım senin tarif nasıldı olumlu sonucu ne zaman görmeye başladın sarımsaklı şampuanda.
papatya resimini göremedim ben rica etsem bir daha koyarmısın.
bu arada resim koymak için araştırdım burdan da koyulabiliyor.Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
elacım bilemiyorum 100ml şampuana 2 diş ne kadar etki eder ben 400ml şampuana 6 diş sarımsak koyuyorum ayrıca sonunda normal şampuanla yıkamıyorum sarımsakla başlayıp sarımsakla bitiriyorumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3boşuna sevgilin sarımsağı kokusunu duyduğunda seni hatırlamıyor o zaman...şaka yaptım tatlışım ama ben son normal şampuanla geçerim zira nişanlımın nefret ettiği şey sarımsak bemksten sonra sarımsakla iiice içi bulanmasın garibimin.:jeyyar:
kız karıştırdım ben galiba çok pardon o takiricimdi.
evet ben yaptığımdada başlarda kokuyor sonra koku falan kalmıyor dün istisnai bir gündü çünkü daha saçlarım nemliyken yanına gittim bide hem akşam yıkamıştım hemde sabahkaydirigubbakcemile3
slm kızlar bu siteyi yeni keşfettim kızlar benimde saçık kuru uzama hiç yok nerdeyse sıfır hep sabit bu sinemaki olayı beni baya tatmin etti özellikle kontesin saçlarını görünce acayip gaza geldim kuru ve cansız saçlarım var ne önerirsiniz şimdiden tşkler
selam geleceğin rapunzelleri ben geldimm hihoyyyt
saol papattyya peki sarımsağı nsl kullanacam
saol papattyya peki sarımsağı nsl kullanacam
hoşgeldin şekerimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?