Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elacım bilemiyorum 100ml şampuana 2 diş ne kadar etki eder ben 400ml şampuana 6 diş sarımsak koyuyorum ayrıca sonunda normal şampuanla yıkamıyorum sarımsakla başlayıp sarımsakla bitiriyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3boşuna sevgilin sarımsağı kokusunu duyduğunda seni hatırlamıyor o zaman...şaka yaptım tatlışım ama ben son normal şampuanla geçerim zira nişanlımın nefret ettiği şey sarımsak bemksten sonra sarımsakla iiice içi bulanmasın garibimin.:jeyyar:

alıntı olmasın şekerim

Son düzenleyen: Moderatör:

evet ben yaptığımdada başlarda kokuyor sonra koku falan kalmıyor dün istisnai bir gündü çünkü daha saçlarım nemliyken yanına gittim bide hem akşam yıkamıştım hemde sabahkaydirigubbakcemile3

canımcım olmuyor ya aç aktif değil.konresss nerdesin kujummm sen ayarlarsın ancak..

kız karıştırdım ben galiba çok pardon o takiricimdi.

evet evet sanırım hatta askere giderken bir baş sarımsak falan alıyım demiş hatırlamak için ay ne güldüm yakaydirigubbakcemile3 benimkisi baharatı sarımsak demişti banakaydirigubbakcemile3

evet ben yaptığımdada başlarda kokuyor sonra koku falan kalmıyor dün istisnai bir gündü çünkü daha saçlarım nemliyken yanına gittim bide hem akşam yıkamıştım hemde sabahkaydirigubbakcemile3

eee gülü seven dikenine katlanırmış canım napalımmsırnaşık şey

maalesef göremiyorum papatyacım ancak kontess gelince ayarlıcak mafoldumben

slm kızlar bu siteyi yeni keşfettim kızlar benimde saçık kuru uzama hiç yok nerdeyse sıfır hep sabit bu sinemaki olayı beni baya tatmin etti özellikle kontesin saçlarını görünce acayip gaza geldim kuru ve cansız saçlarım var ne önerirsiniz şimdiden tşkler

canım benimde aynı şikayetlerim vardı sıfır uzama ve çok kuru saçlar ben sarımsaklı şampuanı kullandım saçlarım gürleşmeye başladı hacim ve parlaklık kazandı sinamekili karışımada başladığımdan beri saçımıdaki kuruluk iyice azaldı bu karışımdan cok kişi memnun tavsiye ederizopuyorumnanaktan

saol papattyya peki sarımsağı nsl kullanacam

ben hemen yardımcı olayım canım,
4-5 diş sarımsağı şampuanının içine ezip koyuyorsun.
Saçlarını yıkarken ilk önce sarımsaklı şampuanınla yıkayıp bekletiyorsun saçında yarım saat kadar falan.
Sonra saçını durulayıp normal sarımsaksız bir şampuanla tekrar yıkayıp duruluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…