Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim sac kıvırcık abi yatıştırıcılar sürmeden yada fön cektirmeden dısarı cıkmam umarım bi zararı olmaz çünkü ponus olurum alim allah sac uzatim derken karizmadan olmuyak

selam elmacim harika saclarin olur insallah, yeter ki gönülden iste

tsk alinda ama daha baslamadim :hulya: hep erteliyorum ama bugün bari zeytinyagi tarifini uyguladim yarinda insALLAH malzemeleri alip öbürünü yapicamkaydirigubbakcemile5 cok heyecanliyim

aleyküm selam canım vala gelen heyecanlanıp gaza gelip gidiyor vala

simdiden hayırlı olsun insallah sende de cok etkisini gösterir

@Kindly

insALLAH:lepi:

ALLAHim sen tüm sevdiklerime ve burdaki kizlari uzuuuun saglikli ve gür saclar nasip et :Saruboceq:AMiiN

Kizlar acil bir sorum var:bbo:

bemiks almanyada varmidir? varsa adi ayni bemiksmidir ? ve yoksa bepanthen alabilirmiyim?
sanirim Alinda arkadasimiz almanyadandi..sen buldunmu burda yoksa türkiyedenmi getirdinÇok üzgünüm çoook

off burda bulamazsam cooook üzülürüm:-(

ve tatli badem yagi diyorsunuz ama burda tek bi cesit var:1shok: yani aci tatli diye satilmiyor

offf cok sordum ama yine heyecanlandim..ah bi uzasa bu saclar hepinize dua edicema.s

papatyaa saçlarını çok merak ettim ama göremedim mafoldumben bir daha koyarmısın bugün tatlım... ya birde ne kadar sinemakili tarifi kullandın arkadaşlar hep gürleşmesinden bahsetmiş sence büyük pay sarımsakta mı sinemakili tarifte mi ?

bende uzun saçlı bir akrep olma yolunda ilerliyorum,birde şu fön çektirmeyi bırakabilsemlmaz:

canım ben türkiyede yaşıyorum ama okuduklarıma göre kızlar almanyada bemix bulamamış
türkiyeden getirtceklermiş ya da geldiklerinde alcaklarmış

konrescimm alıntı yapma istemiyorum ama harika uzamış saçların çok güzel...

canım ben fotolarını gördüm
gerçekten gözle görülür biz uzama ve hacim artışı wardı
ama o sinameki kullanmadan önce çekmiş 2fotoyu da
yani sadece sarımsaklı şampuanın etkisi söz konusu:ecrin_bebek:

hadi yaa:çok üzgünüm:
papatyaa sarımsaklı şampuanın tarifini ver o zaman cnm ..
bende yapmıştım çok ağırlaştı birde dökmüştü sende ağırlaşma ,dökülme falan olmadı mı?
yalnız ben hep sarımsaklı şampuan kullanmıştım ,bazıları ilk sarımsaklı sonra normal şampuanla yıkıyor yoksa sende mi öyle yaptın bir yerde yalnış yaptım ama nerde acil saçlarımı gürleştirmem lazım

400 ml şampuanın içine 5diş sarımsağı rendele koy
ama bu şampuanın sade olsun
güselce çalkala şişeyi
bunla yıka
başında durdurma şansın varsa durdur ama 30 dk yı geçmesin
sonra başka bi şampuanla yıka
bu başka şampuanın herhangi bi gürleşmeye etkisi vs si yok
sadece sarımsak kokusu kalmasın diye bunu kullanıyorum ben
2. şampuan için de güzel kokulu bi şey seç
hindistan cevizli şampuanlar ya da meyveliler vs olabilir
saçını her yıkayışta bunu yapgamyoncuiremsu
bende dökülme olmadı aksiye yeni saçım çıktı hacimlenme oldu
sende niye dökülmüş ki anlamadım
çünkü sarımsak saç dökülmesi vs tedavilernde kullanılan bi şeydir

tamam tatlım şimdi bende pantene var çok güzel kokulu bir şampuan yarım şişeyi başka bir kaba alıp sarımsak doğrayım ya da rendeleyim ,onunla yıkadıktan sonra diğer sade şampuanımla son yıkama yaparım ama inş bu sefer dökülme yapmaz.:Saruboceq:

canım bende saç kremi kullanıyorum zararıı olacağını sanmam ama orıflameın maskesini falan kullanma bence gerek yok illede maske yapıcaksan doğal maskeleri tercih et opuyorumnanaktan

konrescimm alıntı yapma istemiyorum ama harika uzamış saçların çok güzel...

elacım sanırım seninle saç gürleşme konsunu daha öncede konuşmuştuk yanılmıyorsam aynen kontesin verdiği tarifi uygula ben 7 kasımdan beri aralıksız uyguluyorum başlarda benimde dökülüyordu saç alışana kadar ama şimdi hiç dökülme yok tam tersine benim yanların acıktı şimdi dolmaya başladılar opuyorumnanaktan

nasıl bir etki etceğini bilmediğim için daha fazla şampuanı riske atmadım ve 100 ml kadar şampuan koyup içine 2 büyük diş sarımsak rendeledim bakalım inş bu defa işe yarar.ben ilkini 150ml kadar şişeye 4 diş falan koymuştum,galiba çok geldi ondan yaramadı diyorum şimdi.neyse ben artık ilk sarımsaklı şampuanımla sonrada pantenimle yıkarım papatyacım senin tarif nasıldı olumlu sonucu ne zaman görmeye başladın sarımsaklı şampuanda.

sinamekili tarifi henüz 2 kere uyguladım benim koyduğum resim sinamekiye başlamadan önce çekindiğim resim yani sadece sarımsaklı şampuanın etkisi yani ben saçları zayıf ve hacimsiz olan bayanlara kesinlikle öneriyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…