Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/
Canım üzülme ama senden sıkılmış gibi
Canım üzülme ama senden sıkılmış gibi
aranızda hiç bir şey olmadı mı kavga onu soğutucak bir şey ya da
Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/
ne kadardır birliktesiniz ?
hayır canım kavga veya tartısma olsaydı zaten anlardım o yuzden konusmak ıstemedıgını faakat en ufak ses yükseltme bile olmadı yani dediğim gibi saat 3 gibi konuştuk herşey yolundaydı fakat 19.20 gibi aradım işte bu saatte kadar bunlar oldu bir türlü çözemedim fakat şöyle düşünüyorum belki beni üzecek birşey yaptı konuşacak yüzü yok gibi düşündüm
kaç aylık bir ilişki yeni mi
Aynı şehirde değil misiniz? aynı şehirde iseniz evine çıkın gidin derdi neymiş sorun derim.
Aaa:S çok ilginç o zaman .
Ben olsam başka bir numaradan arardım açınca da direk o anda '' Ne oluyo ? '' diye sorardım
valla en az 10 kere aradım yeterınce rezıl oldum bi de bunu yapsam hepten rezıllıgın dıbıne vururum glıba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?