- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Önce ulaş sonra ayrıl. Bir rezil et bence arkadaşlarını telaşlandırıp telefonu kapalı çok korkuyorum diye. Sonra da yol ver en azından gözünü korkut. anladığım kadarıyla pek kaybetme korkusu vermemişin :)artık ulaşmaya çalışsam ne ki ya bilerek kendisi kapattı telefonu ya da sarjı bıttı her durumda merak ettıgımı sınırlendıgımı bılıyor bı yerden mutlaka ulaşırdı ısteseydı eğer mantıklı sebep söylemezse ayrılcam bu sefer artık yettı canıma
Ay sinir oldum . Nasıl bir şey yazmaz .
Gerizekalıya bak
aynen bende öyle düşünüyorum ya da benımle konuşmaya yüzü olmayacak bırsey yaptı dıye dusunuyorum
Önce ulaş sonra ayrıl. Bir rezil et bence arkadaşlarını telaşlandırıp telefonu kapalı çok korkuyorum diye. Sonra da yol ver en azından gözünü korkut. anladığım kadarıyla pek kaybetme korkusu vermemişin :)
aynen ya tam gerizekalı dengesiz eğer sınır krızı geçırıp ölürsem bılın kı o gerizekalının yuzundendır yanı
Bence senden ayrılmış, bir şey yapıp yapmadığını bilemem. Ne kadar seviyesiz, çirkin bir davranış, ayrılmaya karar verdiğinde bunu söylemeye bile lüzum görmeden iletişimi koparmak. Merak edebilirsin, başına bir şey mi geldi diye düşünebilirsin, telaşlanabilirsin, en azından bunlara mahal vermeyecek bir mesaj yazabilirdi, ayrılmaya karar verdim vs diye, durum neyse. Boğazına yapışacak değilsin ya... Karaktersiz erkekler işte...
aynen ya tam gerizekalı dengesiz eğer sınır krızı geçırıp ölürsem bılın kı o gerizekalının yuzundendır yanı
Kızlar son bi kere çağrı atayım dedım sonra beni aradı neden aramadın dedim hesap sordum bana söylediği şey biraz beni merak etmeni, özlemeni istedim dedi bunun aynısını 1 yıl once de yaptı çok sınırlendım ve baya sınırlendıgımı bellı etmedim ama yuz de vermedım hep kapatmaya calıstım telefonu yarın bulusacaktık zaten bana dedı yarın bulusmak ıstıyorum falan dıye yarın yuz yuze yenıden sorcam farklı durum varsa yuzunden gözunden anlarım zaten..
Kızlar son bi kere çağrı atayım dedım sonra beni aradı neden aramadın dedim hesap sordum bana söylediği şey biraz beni merak etmeni, özlemeni istedim dedi bunun aynısını 1 yıl once de yaptı çok sınırlendım ve baya sınırlendıgımı bellı etmedim ama yuz de vermedım hep kapatmaya calıstım telefonu yarın bulusacaktık zaten bana dedı yarın bulusmak ıstıyorum falan dıye yarın yuz yuze yenıden sorcam farklı durum varsa yuzunden gözunden anlarım zaten..
Yerinde olsam hemen bırakırım aramayı sen üzülmüştüm buralara kadar derdini yazmışsın ama o oyun derdinde belli ki senin verdiğin değeri vermiyor emin ol mutlaka arayıp işim vardı diyecek ama seni sevdiği için değilde elinde bir tek sen olduğun için. Umarım hakkında hayırlısı olur
Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?