Merhaba kızlar bir konu var ve size anlatırsam anlarsınız diye düşündüm o yüzden buraya geldim. Erkek arkadaşımla dün hiçbirşey yoktu gayet güzel şekilde konusuyordu benımle. Bugun iş çıkışı aradım telefonunu meşgule verdi kendi arıyor dakıkası oldugundan dolayı ama aramadı yarım saat sonra yenıden aradım yıne meşgule verdi ama aramadı sonra facedeydım baktım açık bi kaç şey yazdım görüldü ama yazmadı bekledım yıne yazdım yıne yazmadı en son güzel birşey yazdım facemi dondurdum bunu da gördü artık faceden yazamaz ama telden arayabilir hala aramadı girdim facesine baktım oyuna girmiş önemli olan bu değilde gördüğü halde neden yazmadı neden beni aramadı amacı ne anlayamadım ne yapayim bilmiyorum :/
bence bana böyle saygısız davranamazsın, bu ilişki bitmiştir diye ayrılık mesajı çek. bir daha da asla arama.valla en az 10 kere aradım yeterınce rezıl oldum bi de bunu yapsam hepten rezıllıgın dıbıne vururum glıba :S
Ne kadar gerizekalı biriyle birlikteyim ya insani gerçekten sinir hastası ediyor sanki faceden bırsey yazmak zor mu işi olsa bile. Oyun konusunda da bazen kardeşi onun facesınden oynuyor o olabilir ama aramaması beni sinir etti. böyle bi birlikteliğimiz olmasaydı smdıye çoktan ayrılmıştım zaten ama bence ya benı aldattı ya da bırıyle cok samımı oldu ne bıleyım belkı bana karşı kendını suclu hıssedecek bırsey yaptı ondan karşıma cıkıp arayamıyor. Yarın haftasonu bulusacagımızı da bılıyordu şu saatte kdr buluscz yda bulusmucaz gıbı net bırsey de konusmamız gerekırdı hiç cvp vermezse yarın evının orda net kafelerı vr oraya gıtmeyı düşünüyorum size bu mantıklı mı
canım bence üstüne düşme.ilgisiz erkek tipi sanki.ama bişey soracağım sevgilin yay burcu falan mı?
Böyle bize sorunca 1-2 aylık ilişki sandım. Bunu bize sorman yersiz. Hani 1-2 aylık olsa sıkılmış diye yorumlarsın da. Burda biraz boşvermişlik var. Yabancı bir numaradan ara bakalım açacak mı?
"Başına bir şey gelmiş olmasından endişe ediyorum. Okuyorsan lütfen yaşam belirtisi ver ve sonsuza dek sus." yazabilirsin
Böyle bize sorunca 1-2 aylık ilişki sandım. Bunu bize sorman yersiz. Hani 1-2 aylık olsa sıkılmış diye yorumlarsın da. Burda biraz boşvermişlik var. Yabancı bir numaradan ara bakalım açacak mı?
"Başına bir şey gelmiş olmasından endişe ediyorum. Okuyorsan lütfen yaşam belirtisi ver ve sonsuza dek sus." yazabilirsin
hayır canım malesef başak!
Bir kerede insanı sinir etme ya kaç saatti bekliyorum arayacaksın dıye bilerek aramıyorsun yazıyorum gördüğün halde cevap verme lüksünde bile bulunmuyorsunartık sana hiçbirşey söylemiyorum bir bucuk saattır bekledım bir cevap vermeni göördüğün halde vermedın arama şu saatten sonra da gereği yok hoşçakal.
Ben en son bu mesajı yazdım tam bir saat önce görüldü ama hala cevapsız bir daha yazmayı düşünmüyorum aramıcamda..
Bir kerede insanı sinir etme ya kaç saatti bekliyorum arayacaksın dıye bilerek aramıyorsun yazıyorum gördüğün halde cevap verme lüksünde bile bulunmuyorsunartık sana hiçbirşey söylemiyorum bir bucuk saattır bekledım bir cevap vermeni göördüğün halde vermedın arama şu saatten sonra da gereği yok hoşçakal.
Ben en son bu mesajı yazdım tam bir saat önce görüldü ama hala cevapsız bir daha yazmayı düşünmüyorum aramıcamda..
bişey olmuş olmasın face te gördüm diyorsunuz ama kardeşi de oyun oynuyor diyorsunuz, yani face ye giren belki de kardeşiydi
oha suanda da ulasılamıyor dedı...
oha suanda da ulasılamıyor dedı...
4 yıllık ilişkide hiç ortak arkadaş yok mu ulaşabileceğini düşündüğün? Ya da anne baba?
Ya olağanüstü bir durum var, ki oyun oynadığına göre düşük bir ihtimal, ya da seni terk etti diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?