+1000aşık olduğum kisi sen değilsin o demiş daha ne desin ona aşığım ama sen de evde bir köşe de dur çocukların annesi falan ol demiş açık açıkBu arada bu forumda o kadar "bosan" ve "ayril" laflarini okudum ki, bir cogu sacma geliyor bana ama sizin konunuzda abartmissin diyenler cogunlukta. Hanimlar ramazan etkisi midir bu boyle? Adam diyor ki, seni eski sevgilimi sevdigim kadar sevemem, var mi bundan otesi? bir insanin benden daha fazla sevdigi bir insan oldugunu bilmek ve hep onun aklinda bir yerlerde olacagini bilmek beni yipratir. Tabi ki karar sizin
gecmişte kalmıs olarakmı söyledi yoksa hala içindemiAma beni o kızı sevdiği gibi sevmiyo bu düşünce benim canımı acıtıyo aklıma gelince bile gözlerimi dolduruyo . Eylülde düğünümüz var ben evlendikten sonra bu düşüncelerle mutlu olabilirmiyim sizce hep bi soru işareti aklımda ömür boyu kemirebilirde bu benim içimi.ayrıca Yorumlarınız için teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız
Kesinlikle geçmişte kalarak soyledi bitti gitti dedi byle düşündüğüne eminim ayrıca ona güveniyorum bu konudasana bunu
gecmişte kalmıs olarakmı söyledi yoksa hala içindemi
Ani karar verme, iyice otur konus aklindaki sorular sor. Ikna edicekmi bak. Burda herkes bi yorum yapicaktir sen kalbinden geceni yap, o sana dogruyu gosterir. Herkes asik oldugu kisiyle evlenmiyo sonucta. Seviyosa onemli olan o :)Kendinden çok beni düşünür değer verir ben onunla cok mutluyum gerek ailesini anne babasını cok seviyorum cok iyi insanlar. Ben ömür byu bü süpheylemi yaşıycam hep aklıma mı gelicek o cümle benim evet cok mutluyum ama bu takıntım mutluluğumun üstüne çıkıp beni yer bitirebilirde. Korktugum bu aslında
Kesinlikle geçmişte kalarak soyledi bitti gitti dedi byle düşündüğüne eminim ayrıca ona güveniyorum bu konuda
kadasım hep sunu der o asık oldugum kişiyle olmazdı iyikide olmamaıs iyikide Allah bana esimi nasip etmiş der. sve hatta ikisi aynı anda karsıma çıksa ben esimi isterdim deradamın elinden ne gelirki zaten kocaman bir sille yemiş biliyorsun gönül bu .
gecmiş bitmiş yoluna bakmıs ne güzel . seni bulmus.
Ay deli ediyo erkekler öküzlükleriyleevet arkadaşlar dün nişanlım 3 yılımı beraber geçirdiğim adam bana bu cümleyi kurdu ... en başından anlatıcak olursam nişanlım coook eskiden bi kızı cok sevmiş tam kaç yıl beraber oldular bilmiyorum cünkü eskiyi irdelemeyi sevmiyorum bilirsem eger kendime takıntı yapıp cok üzülücem cok takıntılı bi insanım . Herneyse sonra kız bunu bırakıp gitmiş başka biriyle beraber olmaya başlamış hemen evlenmişler cocuğu var falan filan . O dönemlerde agır bir darbe yemiş anlıycagınız. İlk sevgili oldugumuz zamanlarda bunlardan bahsetmişti yıllarca bir daha konusu açılmadı... taki düne kadar konuşurken konu nasıl geldi tam olrak hatırlamıyorum ama eskiler açıldı bana ben hayatımda bir kere aşık oldum bir daha olmam gerek yok ama seni çok seviyorum herşeyden cok gibi bi cümle kullandı. Okadar çok canım açıdıki anlatamam dünden beri o cümleler beynimin içinde tekrar ediyo . İkimizde birbirimizin ilk beraber oldugu kişi değiliz bende zamanında ağır bir darbe yedim çok sevdim aşık oldum ama sonra tekrar aynı şeyleri hissettim ona karşı şuan aklıma dahi gelmiyo o kişi onla neler yaşadıgımı bile hatırlamıyorum. Ama onun zamanında birini çok sevmiş olmasını üzülmesini kabullenemiyorum kalbim acıyo biliyorum beni çok seviyo birbirimizi çok seviyoruz cok güzel bir ilişkimiz var aileler olsun bana davranış tarzı olsun her şeyiyle tamam benim için. Ama ben ömür boyu aramızda o kızın olmasına katlanamam kendimi biliyorum ben yipranıcam bu sabah ayrıldım ondan tüm eşyalarını topladım kendiside evdeydi ben işe gitmek için çıktım kendisininde eşyalarını alıp gitmesini soyledim hala bişieyin farkında değil insan boyle bi cümleyi karşısındaki insanın üzülceğini düşünerekten söylemez en azından. Konuşmak istedi ama inanın laf anlatmayı bunları konuşmaya gücüm bile yok şuan bu kararımın arkasında nasıl durucam bilmiyorum biliyorum cok gelicek kapıma konuşmak istiycek o an üstü kapansa bu konunun benim içimde kapanmıycak. Sizden düşüncelerinizi almak istedim ben mi çok abartmışım bu konuyu ? Nasıl arkasında durucam bu ayrılıgın ?çok güçsüzüm lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız . Çok uzun oldu yazım smdiden özür dilerim umarım okumuşsunuzdu sonunda kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?