- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 37
Ayrılırsanız da zamanla pişman olacaksın bence.Kendinden çok beni düşünür değer verir ben onunla cok mutluyum gerek ailesini anne babasını cok seviyorum cok iyi insanlar. Ben ömür byu bü süpheylemi yaşıycam hep aklıma mı gelicek o cümle benim evet cok mutluyum ama bu takıntım mutluluğumun üstüne çıkıp beni yer bitirebilirde. Korktugum bu aslında
herzaman acı veren kadın unutulmaz bu böyledirUnuttugundan cok eminim bana onun güvenini çok iyi verdi hiç bir kadın aramıza giremez diye cok konuştu 3 yıldırda birşeyini görmedim . Olay aslında kendimde sanırım yediremiyorum bu durumu.
bu küsme agır konusup tavır koymanız size cok heyecan katacak ilişkinize
adam acı cekecek ve size olan sinyaller duygular farklı atacak
üzüntü acı depresif duygulara sebep veriri
iki kadaeh alır sizi hatırlar ve sizle yaptıgı herseyi hatıurlar
hatta size asık olur diğer eski sevgili neymiş unutur bile
Yaklaşık 3 gün falan hiç bir şekilde konuşmadık ben bşraz kendi kabuğuma çekildim. Sonra kendisi konuşmak istediğini söyledi görüştük kendisi için aşkın ne ifade ettiğini anlattı sevginin cok daha önemli bir duygu oldugu dile getirdi yani kendisini düşüncelerini bana anlattı . Benim aklımdaki soru işaretlerini gidermesi gerekiyodu ikna etmesi gerekiyodu. Ve ben onun açıklamalarına ikna oldum arkadaşım aklımda soru işareti kalmadı şuan için . Herkes farklı düşünebilir herkesin doğrusu farklıdır ben eminim kendi kararırımdan hatta son yasadığımız olaydan dolayı artık nişanlımdan daha çok eminim :)
Ben sana demiştimYaklaşık 3 gün falan hiç bir şekilde konuşmadık ben bşraz kendi kabuğuma çekildim. Sonra kendisi konuşmak istediğini söyledi görüştük kendisi için aşkın ne ifade ettiğini anlattı sevginin cok daha önemli bir duygu oldugu dile getirdi yani kendisini düşüncelerini bana anlattı . Benim aklımdaki soru işaretlerini gidermesi gerekiyodu ikna etmesi gerekiyodu. Ve ben onun açıklamalarına ikna oldum arkadaşım aklımda soru işareti kalmadı şuan için . Herkes farklı düşünebilir herkesin doğrusu farklıdır ben eminim kendi kararırımdan hatta son yasadığımız olaydan dolayı artık nişanlımdan daha çok eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?