Ben birine şans verdim fakat tek eksisi var o da biraz BÜYÜK bir eksi...:(

Bence o kolayınıza geldiğinden biraz da. İnanınca namaz var oruç var, çok şey haram. ooo...

Sorcha ya
Adam benle dini nikah yapar istersem diyorsun da
Dini nikah icin nikahlanacak kisiler musluman olmalı
Yoksa olmaz ki adı ustunde dini nikah

Hakkınızda hayırlısı olsun
Ama dini nikah yaparız olur diye dusunme
Kisiler musluman olmadikca olmaz o

youtube dan videolara bakabilirsin. ateistken islamı seçen bir çok insan var. nasıl seçtiklerini anlatıyorlar ve tanınmış insanlar. yani kurgu değil.

insan her an değişebilir. kimin ne olacağı belli olmaz.

Ablamın eşi ateist ve harika bir insan.Birbirinize müdahale etmedikten sonra bir sorun
çıkmaz diye düşünüyorum

Bence bu düşünceye saygıdan çok daha fazlasını içeriyor. Aslında sen zaten devam etme kararı almışsın. Ama bu kişi hristiyan, yahudi veya budist değil inançsız biri.
Nadir tanıdığım ateistlerin hiçbirinde Allah inancı oluşmadı. Ama laf arasında inşallah, maşallah, hayırlısı gibi kelimeler kullanırlar.

Büyük konuşmaktan korkarım ama yeri göğü yaratan kainatın efendisini inkar eden aciz biriyle hayat birleştiremezdim.

youtube dan videolara bakabilirsin. ateistken islamı seçen bir çok insan var. nasıl seçtiklerini anlatıyorlar ve tanınmış insanlar. yani kurgu değil.

insan her an değişebilir. kimin ne olacağı belli olmaz.

o videoların tamamının kurgu ve yalan olduguna eminim. bir gram bile tereddüt etmiyorum.

tabagındaki yemekleri bitirmediginde arkandan aglayacaklarına inandın mı küçükken bilmiyorum ama eger inandıysan çocukken ve şu anda inamıyorsan, bir daha asla inanmayacaksın. kimse de gelip seni buna inandıramaz ve ikna edemez çünkü artık bunun mantıksız olduguna kanaat getirdin bi kere. asla bir daha mantıklı oldugunu düşünmeyeceksin, kimsenin de buna tekrar inanmayacagına adın gibi eminsin. benimki de böyle işte.

Sakınca yok =) Tanrı'ya, peygamberlere, meleklerine, ahirete ve Kur'an'a inanıyorum. Onun dışında kalanlara da mantığa uyan varsa. Müslümanım diyebilirim sanırım =)

bu tam kafir sayılmaz .:)rahmetli annesi babası Müslüman sünnetinide olmuştur:))küskün olduğunu düşünüyorum açıkça bu aralar yaygın böyle şeyler..

Yıllarını ateist olarak geçirmiş, etrafındaki insanlara da ateizmi savunmuş birini tanıyorum. Hayatımda onun kadar çok okuyan, araştıran, kendini geliştiren insan da az tanıdım. Bu kişi şu anda beş vakit namaz kılıyor ve tesettürlü. Önce inanmaya başladı, sonra da hayatını inancı doğrultusunda değiştirdi. Yani öyle pat diye veya baskıyla da yaşamadı bu değişimleri. Gayet iyi biliyorum yaşadığı süreci, çünkü kendisi yakın akrabam olur. Sizin için durum böyle olabilir ama herkes için değil.

bu tam kafir sayılmaz .:)rahmetli annesi babası Müslüman sünnetinide olmuştur:))küskün olduğunu düşünüyorum açıkça bu aralar yaygın böyle şeyler..

tam kafir yarım kafir önemli değil..

Allah ın birliğine, hz. Muhammed(s.a.v) peygamber olduğuna inanması gerekiyor evlenebilmen için.
ama müslüman olur diye umudun varsa biraz gözlemleyebilirsin. Ama olmazsa malesef ...

aynen..
ateist foruma girdim bir süre ataist Müslüman tartışma forumu dedimki insanları güzelliğe teşvik edelim..ama mümkün değil cehennem çukuru gibi bir yerdi..her türlü değer yerlerde ayak altındaydı midem bulandı açıkçası..

Manevi olarak kötü hissetmiştir. Aynı zamanda bir terapi yolu bu. :)

ben inanıyorum bu arkadaşın değişebileceğine insanlar zaman içinde çelişkiler yaşayabilir..bu devirde vicdanlı olduğunu söyleyebilmekte bir mesele..

konuda inançlı inançsız yorumlar almış başını gitmiş... inançsız insan olamaz. konu sahibinin görüştüğü kişi Allah'a inanmıyor. bu durum o kişiyi inançsız yapmaz. biz nasıl ki Allah'ın varlığına inanıyorsak o da olmadığına inanıyor. sonuçta bir inancı vardır.

Şuan belli bir niyetimiz yok canım ama bu bile çok kötü kadın evlenemez ama erkek evlenir. Böyle din olmaz ya kadını ezen :S

Sorchacim deizme doğru kayıyor düşüncelerin.
Sanırım biraz kitap karıştırıp en azından kendini dogrulama adina hangi noktada olduğuna bir bakabilirsin.
O noktadan sonra daha da kolaylasacaktir herşey.
Bilmediğimiz bir seyi bir başkasına ogretemeyiz.
Su an inanç seklin deizm gibi duruyor çünkü
Sevgilerimle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soyut olan şeylerı de görmuyor :d ınsanın gösterdıgı kadarına ınanıyor ama :)
aşk acısı da ruhun varlıgının bır göstergesı degıl mıdır beden acı cekmez, ruh ceker :)
Ruh çekmez hormonların sayesinde bedenin çeker, bunu beynin anlar. Organlarımızı bu kadar yabana atmayalım.

Allahsız kitapsız yerine kibarlaştırıp inançsız deniyor.

Butun sayfalari okudum da tekrar yorum yapma ihtiyaci hissettim. Arkadasim sen de dine inanmiyormussun zaten. O nedenle musluman degilsin. Musluman islama inanan demektir. Sen Allaha inandigini ama dinlere inanmadigini soylemissin. Dolayisiyla bu konuyu buraya tasimasan da olurmus. Siz gayet iyi anlasirsiniz. Sen onu degil de o seni cok ciddi bir sekilde etkileyecektir.
Sen dine inanmadigini yazdigin icin musluman degilsin dedim. Yani senin itirafini sana soyledim. Seni kotulemek icin soylemedim yanlis anlama.
Umarim inandigin Allahin emrettigi dini en dogru sekilde arastirip deistlikten vazgecersin. Senin icin duam bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…