Oyy canımm
Allah utandırmasın. Bir önceki yorumunda evlenecek değiliz zaten demişsin, öyleyse şimdilik bir problem yok zaten. Umarım gerçekten saygı duyar inancına.
Ama bilemezdik çünkü gerçekten çok ımmm insancıl biri . Benim sınavım bu belki de eşimde. Onu ALLAHa inandırmak.
İçinde bu hissin olduğunu biliyorum belki de onu gün yüzüne çıkarmalıyım diye RABBİM onu bana gönderdi.
Duama bak ; Kalbinde sen olanı ver ALLAHım. Kalbinde belki de var. Benim gördüğüm şuan, onun dediği olur ancak diye düşünüyorum kuzum ya
kendıne ınanıyor mu peki?
Ateistler bilimsel olarak kanıtlanmayan hiçbir şeye inanmazlar; Tanrı, ruh, cin, hayalet, uzaylı vs. Meleklere de inanmıyor, şeytana da. Sadece somut şeylere. Dünyanın oluşumuna dair değişik teoriler var, evrim en yaygını, o şekilde düşünürler. Bir yanlışım varsa, ateist arkadaşlarım düzeltsin=)
kendıne inanan insan ruha da ınanır daAhahaha :) Evet onu derinlemesine konuşacağım bir gün neye inandığını. Karambole geldi kouşmamız :)
adamı kurtarılacak bir hasta olarak görmeni bu gibi cümlelerinden çıkardım. moralini bozmak gibi olmasın ama hiçbir zaman inanmayacak.
kendıne inanan insan ruha da ınanır da
ondan sordum :d kendıyle çelişiyor bence
Canım bu hani geçenki konunda balık burcu olduğundan dolayı tereddüt yaşadığın ve senin bazılarına olan saf duygularına aşık olan çocuk mu????
soyut olan şeylerı de görmuyor :d ınsanın gösterdıgı kadarına ınanıyor ama :)Görmediğine inanmıyor sanırım :)
soyut olan şeylerı de görmuyor :d ınsanın gösterdıgı kadarına ınanıyor ama :)
aşk acısı da ruhun varlıgının bır göstergesı degıl mıdırbeden acı cekmez, ruh ceker :)
sende benım gibi düşünüyorsanİşte tam açıklamasını bilmiyorum ama ben de senin gibi inanıyorum :)
Evet canım o :)
sende benım gibi düşünüyorsan
ona öyle açıklama yapbakalım ona ne dıyecek sıkıstır mantıgınla kenara onu
bu cümleden sonra diyorum ki evlenin gitsin.çünkü evet dinimizde müslüman olan birinin müslüman olmayan biriyle evlenmesi yasak ama siz zaten müslüman değil deistsiniz bu yazdığınıza göre.sadece Allah'a inanan ama islam dinine inanmayan biri müslüman sayılmaz ki zaten.dine değil ALLAHa inanıyorum diye düşünülebilinir :)
adamı kurtarılacak bir hasta olarak görmeni bu gibi cümlelerinden çıkardım. moralini bozmak gibi olmasın ama hiçbir zaman inanmayacak.
Birbirinize inanç konusunda saygı duyabileceğinize inanıyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum sen Allah inancı olan biri olsun demişsin ama ben yazdıklarına bakarak aslında bu inancın onda olduğunu ama kendinin bile farkında olmadığını ya da bastırmaya çalıştığını düşündüm. Tabii bilemeyiz, ateist bile olsa sen saygı duyabileceksen neden olmasın?
Bence onu değiştirmeyi düşünmek yerine birbirinizi tanımaya çalışın zaman herşeyin ilacı - ileriside çıkabilecek olası sorunları şimdiden kendine dert etme derimHerşeyin bir zamanı vardır bu tür şeyler şayet sorun olacak diyorsan şimdiden düşün taşın ve karara var yok biz iyiyiz diyorsan bence din konusunu şimdilik rafa kaldır ve konuşulması gerektiği zamana kadar da anın tadını çıkar
ne ürkücek canımYok aslında ürkütmek istemiyorum ama bunu sorucam mutlakaDoğru dedin canım
Bir arkadaşımın dediği gibi Ateist olduğu için çoğu ibadetime benle birlikte eşlik edecektir örneğin imam nikahında yanıma oturacaktır yani çünkü onun için fark eden bir şey olmayacak :)
Aynen Ahmet Bey. Nasıl da hatırladın. Ya sadece yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?