Ben boğarım bu adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortamı değiştirme imkanınız yoksa başa çıkma stratejileri geliştirmelisiniz. Bir psikologtan yardım alın muhakkak devlette de olabilir.

Yok, biz bu muameleye maruz kalmıyoruz çünkü seviyemizi koruyoruz. Bela okuduğumuz ya da yalancı muamelesi gördüğümüz insanlarla evli kalmıyoruz.
Hamileyiz diye dünyanın kendi etrafımızda dönmesini beklemiyoruz. Ayrıca karnımızdaki bebeğe yapacağımız en büyük kötülüğün onu strese sokmak olduğunu da biliyoruz.

Esas burada böyle "oku, yap" diyenlerin gerçek hayatta nasıl olduklarını da biliyoruz ve susuyoruz

Siz eminsiniz demi pskolog oldugunza terapiye gelenlerede bu sekilde akil veriyorsaniz vay hallerine

Valla siz ne yaparsaniz yapin onu bilememde kediyi aticaksiniz evden o cok belli esiniz zaten cocugu bahane eder atar yavrucaga simdiden bi yer ayarlayin yaziktir.
Yok artık ne münasebet. Evladım 1 yıldır benimle evet eşim pek memnun değil ama beni ilgilendirmiyor. O artık çocuğum gibi oldu benim nasıl atarım onu Allah korusun.

Çok haklısın ama dayanamıyor insan gerçekten. Bütün gün ayrıyız akşam işten geliyor tv nin karşısında tv izlemese elinde telefonu bi gün susarsın iki gün susarsın üçüncü gün batıyor çünkü bende insanım birşey paylaşmayacaksa evliliğin ne anlamı var

Ortamı değiştirme imkanınız yoksa başa çıkma stratejileri geliştirmelisiniz. Bir psikologtan yardım alın muhakkak devlette de olabilir.
Imkan yok malesef aile binasinda oturuyoruz ve 7 gorumcem var benim . Katil ya da deli olmama ramak var anlayacağınız

Aynen bela okundu diye boşanırsınız evet eminim. Yani ben en ufak şeyde boşanmayı düşünen biriyim ben bile sırf bela okudum diye ayrılmayı gülünç bulurum, kusura bakmayın gerçek üstü bence. Ha saygı bittiyse ayrılmak başka, o zaman ayrılınır.

Ayrıca hamileyim diye dünyanın etrafımda döndüğünü düşündüğümü nereden çıkardınız? Asıl normal hayatıma devam ettiğim için eşim hiç hassas davranmıyor bana, hamilelik öncesi sonrası aynıydım çünkü. Senaryo yazmayın lütfen.

onlar size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın görmezden gelin bırakın eşinizi doldursunlar siz karşılık vermeyin yaptıkları işlemeyince daha da kudursunlar sinir olmamak elde değil evet ama sinir oluncada birşey değişmiyor sonuçta ben o yüzden biraktım kendimi ne paralayacağım onlar doğru bildiklerine devam etsinler

Siz eminsiniz demi pskolog oldugunza terapiye gelenlerede bu sekilde akil veriyorsaniz vay hallerine
Meslekle özel hayat bambaşka şeyler hanımefendi. Psikologların hiç arızası yok sanıyorsanız o sizin sorununuz, hepimiz insanız ve psikologlar da delirir evet. Danışanlarım benden hep memnun kalmıştır işimi titizlikle yaparım, özel hayatımda başarısız olsam da.

Meslekle özel hayat bambaşka şeyler hanımefendi. Psikologların hiç arızası yok sanıyorsanız o sizin sorununuz, hepimiz insanız ve psikologlar da delirir evet. Danışanlarım benden hep memnun kalmıştır işimi titizlikle yaparım, özel hayatımda başarısız olsam da.

Imkan yok malesef aile binasinda oturuyoruz ve 7 gorumcem var benim . Katil ya da deli olmama ramak var anlayacağınız
Allah yardımcınız olsun çok zordur tahmin edebiliyorum.

Bu taktiklerin hepsini denedim mesafe koydum en son 2 numaralı görümce kapıya dayandı kapıyı suratına kapatınca kapıları yumrukladı sonuçta kocam da beni suçladı. Basedemiyorum yani ne olursa olsun ben hatalıyım. E bende doluyorum söyleniyorum insanım. Tepkisiz kalmak da ise yaramıyor

Siz gerçekten piskologmusunuz
Geber Allah belanı versin mi
Eşiniz tabiki haksız ama
Sizde çok terbiyesiz uslup kullanıyorsunuz
Adam alttan alıyor sürekli belli tepesine çıkarmış bıkmış biraz ses çıkarmaya başlamış
Önce terapiyi kendinize yapın

O zaman ailenize konuyu açacaksınız ve arkanızda duracaklar başka türlü yolu yok gibi arkanızda birisinin olduğunu iyice anlattırıp gösterteceksiniz

Bela kime okunur? Saygının ve sevginin kalmadığı birine.
Kime geber denir? (geber=öl) yaşamasına (ya da mecazi olarak yakınında olmasına) tahammül edilemeyen birine.
Evet 43 yaşında, 22 senedir aynı adamla birlikte olan (18 sene evlilik+4 sene flört) bir anne olarak bana bu dileklerde bulunan ya da benim bu dileklerde bulunduğum adamı boşarım. Net...

Eşimle 22 senede zibilyon tartışmamız olmuştur. Küsmüşüzdür, ayrı odalarda yatmışızdır, birbirimizin aileleri ile görüşmemişizdir vs vs. Ama saygımızı yitirmeden. Küfür, hakaret, beddua etmeden.

Hamilelik lafı da sizin özelinizde size değildi. "kadın hamile" diyen üyeye idi. Sanırım sinir katsayınız yükseliyor.

İlk dediklerimi son kez diyerek ayrılıyorum konunuzdan.

1-Boşanın
2-Haklıyken haksız duruma düştünüz.
3-Keskin sirke küpüne zarar.
4-Terapi alın.

O zaman ailenize konuyu açacaksınız ve arkanızda duracaklar başka türlü yolu yok gibi arkanızda birisinin olduğunu iyice anlattırıp gösterteceksiniz
Evlenince işler değişiyor herşey anlatılmıyor anlatılsa bile arkamda olduklarını belli de etseler anlayacak adam lazım eşim man kafa gerçekten. Defalarca konuştum anlaştık söz verdik sonra yine aynı yine aynı. Niye ılgilenmiyorsun benimle diyorum evlenince böyle olur diyor şaka gibi

Bilemiyorum bende biraz fevri ve aşırı özgüvenli biriyimdir. Böyle bir durumda sabrımın tükendiğinde ver yansın yapıp alır başımı giderdim. Ardıma bakmazdım. Bu yüzden kimse bana evliliği önermiyor.

Bana çok tanıdık geldi bu hikaye ve kurduğunuz cümleler
O cümleleri boşa söylemediğinizi, o an gerçekten ölesiye nefret edip tamamen yüreğinizin dışa vurumu olduğunu biliyorum.
Çünkü kırgınlığınız o kadar büyük oluyor ki o an yakıp yıkmak ve her şeyi bitirmek istiyorsunuz.
Benim evliliğimde de sıkıntılar tam da hamilelik döneminde böyle saçma şeylerle başladı zaten.
O sebeple sizi derinden anlayabiliyorum.
Çaresi nedir, siz mesleki becerinizi durumunuzu içselleştirmeden bir kağıda dökerek ve buna vereceğiniz tavsiyelerle uygulamaya başlayabilirsiniz.
İçinize ekilen öfke tohumları, doğumla beraber artıyor, önlem şart.

Ama ifrit oluyorum böyle adamlara, keyfi için hareket eden cinse.
O an ablası annesi arasa çıkar tekrar şehir dışına giderdi ama bebeği için önemli bir taramayı atlıyor.
Oh ne güzel dünya!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…