Ortamı değiştirme imkanınız yoksa başa çıkma stratejileri geliştirmelisiniz. Bir psikologtan yardım alın muhakkak devlette de olabilir.Ben normalde sakinim , rahat ve mutlu olduğum ortamlarda sakinlikle karsilayabildigim durumlara şuan çok tepki veriyorum çünkü olumsuz negatif bir ortamdayım ciddiye alinmadigimi düşünüyorum ısrarla aynı davranışlara magruz kalıyorum bu beni sinirlendiriyor ve bi kaosun içindeyim çıkamıyorum sıkıntı olduğu zaman hemen tepki veriyorum dayanamıyorum
Yok, biz bu muameleye maruz kalmıyoruz çünkü seviyemizi koruyoruz. Bela okuduğumuz ya da yalancı muamelesi gördüğümüz insanlarla evli kalmıyoruz.Ya sırf eleştirmek muhalefet olmak için saçma sapan yorum yapan insanları hayretle okuyorum, her evliliğin kendine has dinamiği var adam bela okunması gereken bi tip demek ki okumuş, oku be arkadaşım güncü teyzeler gibi akıl vermekten vazgeçin ne yaşadığını herkes kendi bilir ezdirme kendini arkadaşım, hakedene hak ettiği dilden konuşmak lazım bırakın alttan almalısın sen konuşmaya çalıştın mı zirvaliklarini, herkes esra erol olmus, kadin hamile, ayni muameleye siz kalsaydınız çizdiğiniz profildeki kişiler olabilir miydiniz acaba
Yok artık ne münasebet. Evladım 1 yıldır benimle evet eşim pek memnun değil ama beni ilgilendirmiyor. O artık çocuğum gibi oldu benim nasıl atarım onu Allah korusun.Valla siz ne yaparsaniz yapin onu bilememde kediyi aticaksiniz evden o cok belli esiniz zaten cocugu bahane eder atar yavrucaga simdiden bi yer ayarlayin yaziktir.
Çok haklısın ama dayanamıyor insan gerçekten. Bütün gün ayrıyız akşam işten geliyor tv nin karşısında tv izlemese elinde telefonu bi gün susarsın iki gün susarsın üçüncü gün batıyor çünkü bende insanım birşey paylaşmayacaksa evliliğin ne anlamı varMaalesef boşuna uğraşıyorsunuz ben artık bıraktım laf anlamayan birine laf anlatmak gerçekten çok zor üstelik evli olmadığım halde demek ki evli olsak ne olacak sizinde artık takmayacağınız zamanlar gelecek boşunuza kendinizi yıpratmaya bile değmez artık benimle kavga bile edemiyor erkek arkadaşım çünkü karşılık vermiyorum kendi kendisi kavga edip duruyor
Imkan yok malesef aile binasinda oturuyoruz ve 7 gorumcem var benim . Katil ya da deli olmama ramak var anlayacağınızOrtamı değiştirme imkanınız yoksa başa çıkma stratejileri geliştirmelisiniz. Bir psikologtan yardım alın muhakkak devlette de olabilir.
Aynen bela okundu diye boşanırsınız evet eminim. Yani ben en ufak şeyde boşanmayı düşünen biriyim ben bile sırf bela okudum diye ayrılmayı gülünç bulurum, kusura bakmayın gerçek üstü bence. Ha saygı bittiyse ayrılmak başka, o zaman ayrılınır.Yok, biz bu muameleye maruz kalmıyoruz çünkü seviyemizi koruyoruz. Bela okuduğumuz ya da yalancı muamelesi gördüğümüz insanlarla evli kalmıyoruz.
Hamileyiz diye dünyanın kendi etrafımızda dönmesini beklemiyoruz. Ayrıca karnımızdaki bebeğe yapacağımız en büyük kötülüğün onu strese sokmak olduğunu da biliyoruz.
Esas burada böyle "oku, yap" diyenlerin gerçek hayatta nasıl olduklarını da biliyoruz ve susuyoruz
Çok haklısın ama dayanamıyor insan gerçekten. Bütün gün ayrıyız akşam işten geliyor tv nin karşısında tv izlemese elinde telefonu bi gün susarsın iki gün susarsın üçüncü gün batıyor çünkü bende insanım birşey paylaşmayacaksa evliliğin ne anlamı var
Meslekle özel hayat bambaşka şeyler hanımefendi. Psikologların hiç arızası yok sanıyorsanız o sizin sorununuz, hepimiz insanız ve psikologlar da delirir evet. Danışanlarım benden hep memnun kalmıştır işimi titizlikle yaparım, özel hayatımda başarısız olsam da.Siz eminsiniz demi pskolog oldugunza terapiye gelenlerede bu sekilde akil veriyorsaniz vay hallerine
Yok, biz bu muameleye maruz kalmıyoruz çünkü seviyemizi koruyoruz. Bela okuduğumuz ya da yalancı muamelesi gördüğümüz insanlarla evli kalmıyoruz.
Hamileyiz diye dünyanın kendi etrafımızda dönmesini beklemiyoruz. Ayrıca karnımızdaki bebeğe yapacağımız en büyük kötülüğün onu strese sokmak olduğunu da biliyoruz.
Esas burada böyle "oku, yap" diyenlerin gerçek hayatta nasıl olduklarını da biliyoruz ve susuyoruz
Meslekle özel hayat bambaşka şeyler hanımefendi. Psikologların hiç arızası yok sanıyorsanız o sizin sorununuz, hepimiz insanız ve psikologlar da delirir evet. Danışanlarım benden hep memnun kalmıştır işimi titizlikle yaparım, özel hayatımda başarısız olsam da.Siz eminsiniz demi pskolog oldugunza terapiye gelenlerede bu sekilde akil veriyorsaniz vay hallerine
Allah yardımcınız olsun çok zordur tahmin edebiliyorum.Imkan yok malesef aile binasinda oturuyoruz ve 7 gorumcem var benim . Katil ya da deli olmama ramak var anlayacağınız
Bu taktiklerin hepsini denedim mesafe koydum en son 2 numaralı görümce kapıya dayandı kapıyı suratına kapatınca kapıları yumrukladı sonuçta kocam da beni suçladı. Basedemiyorum yani ne olursa olsun ben hatalıyım. E bende doluyorum söyleniyorum insanım. Tepkisiz kalmak da ise yaramıyoronlar size nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın görmezden gelin bırakın eşinizi doldursunlar siz karşılık vermeyin yaptıkları işlemeyince daha da kudursunlar sinir olmamak elde değil evet ama sinir oluncada birşey değişmiyor sonuçta ben o yüzden biraktım kendimi ne paralayacağım onlar doğru bildiklerine devam etsinler
Evet gerçekten zor o yüzden ben anlıyorum sizin verdiğiniz tepkileri insanı çileden çıkartıyorlarAllah yardımcınız olsun çok zordur tahmin edebiliyorum.
O zaman ailenize konuyu açacaksınız ve arkanızda duracaklar başka türlü yolu yok gibi arkanızda birisinin olduğunu iyice anlattırıp gösterteceksinizBu taktiklerin hepsini denedim mesafe koydum en son 2 numaralı görümce kapıya dayandı kapıyı suratına kapatınca kapıları yumrukladı sonuçta kocam da beni suçladı. Basedemiyorum yani ne olursa olsun ben hatalıyım. E bende doluyorum söyleniyorum insanım. Tepkisiz kalmak da ise yaramıyor
Bela kime okunur? Saygının ve sevginin kalmadığı birine.Aynen bela okundu diye boşanırsınız evet eminim. Yani ben en ufak şeyde boşanmayı düşünen biriyim ben bile sırf bela okudum diye ayrılmayı gülünç bulurum, kusura bakmayın gerçek üstü bence. Ha saygı bittiyse ayrılmak başka, o zaman ayrılınır.
Ayrıca hamileyim diye dünyanın etrafımda döndüğünü düşündüğümü nereden çıkardınız? Asıl normal hayatıma devam ettiğim için eşim hiç hassas davranmıyor bana, hamilelik öncesi sonrası aynıydım çünkü. Senaryo yazmayın lütfen.
Evlenince işler değişiyor herşey anlatılmıyor anlatılsa bile arkamda olduklarını belli de etseler anlayacak adam lazım eşim man kafa gerçekten. Defalarca konuştum anlaştık söz verdik sonra yine aynı yine aynı. Niye ılgilenmiyorsun benimle diyorum evlenince böyle olur diyor şaka gibiO zaman ailenize konuyu açacaksınız ve arkanızda duracaklar başka türlü yolu yok gibi arkanızda birisinin olduğunu iyice anlattırıp gösterteceksiniz
Bilemiyorum bende biraz fevri ve aşırı özgüvenli biriyimdir. Böyle bir durumda sabrımın tükendiğinde ver yansın yapıp alır başımı giderdim. Ardıma bakmazdım. Bu yüzden kimse bana evliliği önermiyor.Evlenince işler değişiyor herşey anlatılmıyor anlatılsa bile arkamda olduklarını belli de etseler anlayacak adam lazım eşim man kafa gerçekten. Defalarca konuştum anlaştık söz verdik sonra yine aynı yine aynı. Niye ılgilenmiyorsun benimle diyorum evlenince böyle olur diyor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?