Ben boşanma hüznünde, o hovardalık peşinde :(

Erkeklerdeki tipik ayrılık sonrası durum üzülme.
Boşandıktan sonra farkına varır sen şimdi üzülürsün o daha sonra üzülecek.

Erkekler ne kolay yuva dağıtıyor çok üzülüyorum

Daha
Daha çok yenı.O adamla evlı kalsaydında mikropmu kapsaydın kız?Maddi acıdan yardımcı oluomu çocuklara?Bi aktıvıte ıle ugraş.Insanlar neler kaybedıo.

Kızım pedagoga gidiyoe,pedagog babayla haftada en az iki gün görüşmesi telefonda sık sık görüşmes gerekır dıyor ıkı cocukla da. Ben daha onu pedagoga götürmeye ıkna edemedm bi de ondan duysun dıye. Kızımı hıc aramıyor.Psikiyatr sevgilisnin bulundugu muhıtteki bi avmden oğluma kıyafet bakıyor bana mesaj atıyor oğlan kaç yaş giyiyor dıye. Kafamda birsürü şey dolanıyor gece onda kaldıki sabahın köründe oraya gitmez o, cocuguma belkı de o saatte beraber kıyafer bakıyorlar dıyorum belki de ayrılar ama paranoyaklıktan kurtulamıyorum, işe güce sarınca unutur gibi oluyorum ama işime bile konsantre olamıuorum,dışarıya gülümseyip içimden acaba mutsuzlugum belli olur mu dıye dusunuyorum,en son ayrılmıslar dıye haberı geldi ben de artık bana anlatmayın gercekten acı cekiyorum dedim ama yine de içten içe cok üzülüyorum. Olay bana dönmesi değil şu an barışalım dese yine barışmam ama bu hislerimi anlayamıyorum.sanki hayatım bombos gibi

Teşekkür ederim, sanırım ayılmam için bana böyle mesajlae gerekli, üzüldükçe yaptıklarını dusunup bak sana bunu yapmıstı iyiki ayrıldın diyorum telkin etmeye calısıyorum kendmi

Hayatini dolduracak bişey olmadığı için üzülüyorsun iş falan bulsan birşeylerle meşgul olsan o zamparayı umursamazsın kurtulduğuna şükret..

Yargılamak istemiyorum ama psikiyatrında aklına şaşayım yani
Psıkologum da her psikiyatr ya da psıkologun etik ve ahlaki degerlerinin aynı olmayacagını söylüyor, ayrıca eski eşim birsürü paralı arkadaslık uygulamalarına uye oldugu ıcın yüz kişiye yazıyor anca birkaç kişi cevap yazıyırdur ve eşinizin gercekten agzı iyi laf yapıyor diyordu ben evliyken terapi alıyorken.

Daha

Daha çok yenı.O adamla evlı kalsaydında mikropmu kapsaydın kız?Maddi acıdan yardımcı oluomu çocuklara?Bi aktıvıte ıle ugraş.Insanlar neler kaybedıo.
Boşanma sürecine kadar 5 ay iştirak olan nafakayı vermedi, boşanma günü toplu olarak göndermiş o da sırf icra kararı olmasın diye.Bundan sonrası Allah kerim.

Kurtulduğuna say canım bırak ne hâli varsa görsün parası da suyunu çeker elbet birgün etrafında kimse kalmazsa anlar

Sana özel değil, normal bi durum zamanla hafiflersin =)) sen hafiflediğinde ise eski eşinde acı çekme süreci başlar

Hayatini dolduracak bişey olmadığı için üzülüyorsun iş falan bulsan birşeylerle meşgul olsan o zamparayı umursamazsın kurtulduğuna şükret..
Görevlendirmem taşındıktan sonra eski mahallemde bir kuruma cıktı, yeni ev duzen cok zorladı beni, ben kendım psıkologa gitmeyi bıraktım, kızımın pedagog masrafını karsılamayı kesınce. Boş zamanım cok ama cocuklarla ugrasmaktan kendıme ayıracak yarım saatim bile olmuyor daha kendmi duzene sokamadım, o evliyken kocam basımda yokmus gibi herseyı kendım planlayan ayarlayan gitti sanki.

Sana özel değil, normal bi durum zamanla hafiflersin =)) sen hafiflediğinde ise eski eşinde acı çekme süreci başlar
İnşallah, çocuklardan dolayı karsılasma durumumuz olmasa kolay unuturdum ama böyle her hafta bi kere bile olsa karsı karsıya kalıyoruz.

Kadın olmak niye bu kadar zor bu hayatta

İnşallah, çocuklardan dolayı karsılasma durumumuz olmasa kolay unuturdum ama böyle her hafta bi kere bile olsa karsı karsıya kalıyoruz.
Karşılaşmak zorunda bile kalsan ona karşı asla duygusallığını belli etme, kendi başına kaldığında ise asla duygusal boşluğa düşüp derinlere dalma. Çünkü derinlere daldıkça ordan çıkamazsın ve kalbin hüzün ile dolar. Kendini iyileştirme yollarını aramanı tavsiye ederim, artık her ne sana iyi gelecekse =))

Aslında eşine degil de emeklerine üzülüyorsun bence... Kediye atsan tenezzül edip ciğerini yemeyecek insanlar için üzülmeyin... Adam olsa çocuklarının rızkını yedirmezdi ona buna yolunuza bakın kurtulmuşsunuz tebrik ederim sizi evlatlarınız la mutluluklar iyi insanlar çıksın karşınıza

Yaşadıklarımız çok benziyor. Erkekler parayı bulunca önce eşini değiştiriyor.

Belki de haklısınız olay barışmak ya da onun pişman olmasını görmek değil, yıllarca emek verdiğim tek maaşla kıt kanaat gecınırken daha mutlu oldugum yıllarım, kazandıgı para aklımın ucundan bile geçmiyor

Hiiiç üzülmeyin , düşünmeyin , üzerinde durmayın , unutuluyor hatta kat kat mutlu oluyorsunuz . Zamanla anlayacaksınız emin olun boşuna üzüldüğünüze üzüleceksiniz :) Siz güçlü durun , Allah ın izniyle her şey düzelir yoluna girer , çok güzel bir düzeniniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…