Daha çok yenı.O adamla evlı kalsaydında mikropmu kapsaydın kız?Maddi acıdan yardımcı oluomu çocuklara?Bi aktıvıte ıle ugraş.Insanlar neler kaybedıo.Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu
Teşekkür ederim, sanırım ayılmam için bana böyle mesajlae gerekli, üzüldükçe yaptıklarını dusunup bak sana bunu yapmıstı iyiki ayrıldın diyorum telkin etmeye calısıyorum kendmiAma eşiniz sizinle evliyken bile aynıymış. Bu karaktersiz adamdan ayrılık acısı çekmesini beklemeniz hata değil mi?
Çocuklarınızla güzel günleriniz olur umarım. Yaşadığınızı hüzün de zamanla geçecektir inşallah
Psıkologum da her psikiyatr ya da psıkologun etik ve ahlaki degerlerinin aynı olmayacagını söylüyor, ayrıca eski eşim birsürü paralı arkadaslık uygulamalarına uye oldugu ıcın yüz kişiye yazıyor anca birkaç kişi cevap yazıyırdur ve eşinizin gercekten agzı iyi laf yapıyor diyordu ben evliyken terapi alıyorken.Yargılamak istemiyorum ama psikiyatrında aklına şaşayım yani
Boşanma sürecine kadar 5 ay iştirak olan nafakayı vermedi, boşanma günü toplu olarak göndermiş o da sırf icra kararı olmasın diye.Bundan sonrası Allah kerim.Daha
Daha çok yenı.O adamla evlı kalsaydında mikropmu kapsaydın kız?Maddi acıdan yardımcı oluomu çocuklara?Bi aktıvıte ıle ugraş.Insanlar neler kaybedıo.
Kurtulduğuna say canım bırak ne hâli varsa görsün parası da suyunu çeker elbet birgün etrafında kimse kalmazsa anlarMerhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Sana özel değil, normal bi durum zamanla hafiflersin =)) sen hafiflediğinde ise eski eşinde acı çekme süreci başlarMerhaba forum sakinleri
Görevlendirmem taşındıktan sonra eski mahallemde bir kuruma cıktı, yeni ev duzen cok zorladı beni, ben kendım psıkologa gitmeyi bıraktım, kızımın pedagog masrafını karsılamayı kesınce. Boş zamanım cok ama cocuklarla ugrasmaktan kendıme ayıracak yarım saatim bile olmuyor daha kendmi duzene sokamadım, o evliyken kocam basımda yokmus gibi herseyı kendım planlayan ayarlayan gitti sanki.Hayatini dolduracak bişey olmadığı için üzülüyorsun iş falan bulsan birşeylerle meşgul olsan o zamparayı umursamazsın kurtulduğuna şükret..
İnşallah, çocuklardan dolayı karsılasma durumumuz olmasa kolay unuturdum ama böyle her hafta bi kere bile olsa karsı karsıya kalıyoruz.Sana özel değil, normal bi durum zamanla hafiflersin =)) sen hafiflediğinde ise eski eşinde acı çekme süreci başlar
Kadın olmak niye bu kadar zor bu hayattaMerhaba forum sakinleri
Karşılaşmak zorunda bile kalsan ona karşı asla duygusallığını belli etme, kendi başına kaldığında ise asla duygusal boşluğa düşüp derinlere dalma. Çünkü derinlere daldıkça ordan çıkamazsın ve kalbin hüzün ile dolar. Kendini iyileştirme yollarını aramanı tavsiye ederim, artık her ne sana iyi gelecekse =))İnşallah, çocuklardan dolayı karsılasma durumumuz olmasa kolay unuturdum ama böyle her hafta bi kere bile olsa karsı karsıya kalıyoruz.
Belki de haklısınız olay barışmak ya da onun pişman olmasını görmek değil, yıllarca emek verdiğim tek maaşla kıt kanaat gecınırken daha mutlu oldugum yıllarım, kazandıgı para aklımın ucundan bile geçmiyorAslında eşine degil de emeklerine üzülüyorsun bence... Kediye atsan tenezzül edip ciğerini yemeyecek insanlar için üzülmeyin... Adam olsa çocuklarının rızkını yedirmezdi ona buna yolunuza bakın kurtulmuşsunuz tebrik ederim sizi evlatlarınız la mutluluklar iyi insanlar çıksın karşınıza
Teşekkür ederim inşallahBir insanın yokluğuna üzülmek, yaptıklarına üzülmekten daha kolay bence. Zamanla daha huzurlu olduğunuzu fark edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?