Ben boşanma hüznünde, o hovardalık peşinde :(

Çok sağolun desteğiniz için

Boşanma sonrası kadının düzeni psikolojisi tüm hayatı değişip sorumlulukları 2 kat artarken erkeklerin bu derece rahatlıkları bana çok batıyor. Gerçekten hiç adil değil
Ama siz gereğini yapmışsınız. Hiçbir şey karşılıksız kalmaz. İyi yada kötü. Emin olun o çıkışın bir de inişi olur. Hayat bugünden ibaret değil. Yaşaya yaşaya görsün. Şu an çok yeni oldgu için hisleriniz normal zamanla üstünüzden büyük bir yük kalktığını hissedip rahatlayacaksınız. Ömür boyu nerede kiminle ne yapıyor diye sorularla muhatap olmak sizi daha çok yorardı.

Sanırım kaldıramadıgım sey de bu, bosandıktan sonra hiç bi yuva yıkılmamıs cocukları yokmus gibi rahata ermesi bana batıyor.Ben bir sürü dertler ugrasıyorken, onun rahat rahat takılması.

Sanırım kaldıramadıgım sey de bu, bosandıktan sonra hiç bi yuva yıkılmamıs cocukları yokmus gibi rahata ermesi bana batıyor.Ben bir sürü dertler ugrasıyorken, onun rahat rahat takılması.
Hiç kıyaslama yapmayın.nereye kadar rahat rahat takılacak? Emin olun o tarz ortamlar da sıkacak bir süre sonra. Dinginleşince kafaya dank edecek birşeyler.
Siz kendinize yönelin. Daha özgüven li daha şık daha neşeli daha keyifli olmaya bakın. Elimden geleni yaptım onurumla boşandım diye düşünün.İlahi adalet denen birşey var zamanla siz yükselirken öyle şeyler olur ki kendisi ne olduğunu şaşırır.

Sana ozel bir durum degil. Bosanmada kadin dibine kadar travmasini yasar, sonra yaralarini sarip yoluna devam eder. Erkek ise tam tersi. Once gezer tozar, bekarlik hayatini yasar sonuna kadar sonra yavas yavas dibe coker. Bosanma kadin icin narkozsuz ameliyata girmek gibi, erkek ise narkoz alip ameliyata girmis gibi olur. Onu takibi birak yoksa iyilesemezsin.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, her ne kadar dörr aydır ayrı evlerde kalsak da resmi olarak boşanma gercekleşince, daha yeni zamanla alışacağım inşallah.Daha özgüvenli ve neşeli olmayı deniyorum ama sudan cıkmıs balık gibiyim, girdiğim ortamlarda içim sıkılıyor, işe adapte olamıyorum. Umarım bugünler de gececek

Bir sure sonra bunlara takilmayacaksin. Ilk baslarda oyle oluyor da zamanla sokaktan biri gibi oluyor.

Evet takibi bırakmalıyım, bir de kafamda sürekli senaryo kuruyorum bunu engellemeliyim

Bir pislikten kurtulmuşsunuz . Bu pisliğin hayatına odaklanmayın daha fazla, kendi hayatınıza bakın.

Evet takibi bırakmalıyım, bir de kafamda sürekli senaryo kuruyorum bunu engellemeliyim
Evet. Mumkun mertebe gorusme. Cocuklar icin cok zor durumdaxkalmadikca, onda da mesaj at. Yoksa tekrar bir araya gelmek icin cocuklari kullaniyor diye bile dusunebiliyorlar.

Yuhhh yaa midesiz herif!
Parayı bulunca karakteri bozulanlardan diyeceğim de paraya suçu atmak olur bu.
Gerçek karakteri düşman gibi pusudaymış meğer.

Yuhhh yaa midesiz herif!
Parayı bulunca karakteri bozulanlardan diyeceğim de paraya suçu atmak olur bu.
Gerçek karakteri düşman gibi pusudaymış meğer.
Hakim durusmada delilleri gördükten sonra eşinize bir bayan olarak zorunda oldugum için utanarak birleşmek isteyip istemediğini soruyorum dedi,durusma sonrası birkaç gün sonra yedirememiş bana mesaj atıyor seni mahkemeye vericem hakim bana şerefsizmişim gibi baktı,ssnin üzerinden iddaa oynadım ben de benden para kaçırdı dicem dedi, hesap hareketlerine dikkat et istersen demiş bi de .on gündür tık yok o konuyla ilgili.

Bir kağıda eşinizin size yaptıklarını neden boşandığınızı yazın ve içinizde eşinize karşı bi duygusallık oluştuğu zaman, o yazdıklarınızı okuyun. Bana iyi gelmişti =))

Önünüze bakın sizde mutlu olmaya çalışın düşünmeye bile değmez

Hala hislerin var ona karşi bunca seye ragmen !,onun hisleri seni ilgilendiriyor,yattigi kadinlari,konustugu kadinlari sorguluyorsun,birak sal gitsin ne hali varsa gorsun.Bak sen rahatladiginda o kapina geldiginde sen istemeyeceksin.Onu gormezden gel,güclü durusunla ez.Sakin duygusal davranma,esini baskasina anlatan adam asla adam degildir.Hani sen yapsan namussuz olacaktin ya.Erkegin yapanina da adam denmiyor malesef.Uzulme lohusaliktan bir an once cik bu donem sizde uzamis belliki hormonlarin baskiliyor...

Açık söyleyeceğim biraz ,ben şu erkeklerde ayrılık sonradan dank eder genllmesine katılmıyorum.siz veya o son nefrsinizi veren kadar bu hiç olmayabilirde...boşanmadaki kusurlu taraf olsa bile hayatı boyunca goy goyla şıpsevdicilik oyunlarıyla hayatını sonlandıran milyon tane insan var emin olun...neden onun üzülmesini pişman olmasını bekleyecek kadar çok zamanınız olduğunu düşünüyorsunuz.ya yoksa!!!

Ya kendini hiç olmadığın kadar sevmen için çok fazla zamanın yoksa,

Ya evlatlarına doya doya acı tatlı anılar biriktirebileceğin zamanını gereksiz yere o gereksiz canlıyı düşünerek geçiriyorsan!

Ya aslında annenin babanın(hayattalarsa) mis kokulu evlatlarının baştacı olduğunu ,sevmenin ve sevilmenin bir amipin iki bakışı iki yalan kelamı demek olmadığını can kemiğe dayandığı an anlayıp pişman olmak varsa yolun sonunda!

Ya gerçekten sevmenin sevilmenin nedemek olduğunu tüm hislerinle yaşayacağın yeni bir yolun varsa önünde ve bunu önündeki en büyük engel yine sen kendinsen!!!

Bunları içini karartmak için yazmadım.hiç tanımasam da seni,bir kadının bir annenin aslında ne kadar nadide olduğunu unuttuğun kendine hatırlatmak istedim...

Nede sen o amipin sevilmeyen vazgeçilen kadınsın mesajlarından ibaret görüyorsun kendini.onun sana kabullendirdiği imajı zırh gibi taşımak zorunda değilsin.taşıma...

Bak tekrar söylüyorum..yokluğu varlığından evla olan bir paraziti iki parmağınla ucundan tut al at şu güzelim dimağından.at at..

Sen hep değerliydin ve değerinden hiçbirşey kaybetmedin sevilmeye sonuna kadar layıksın...gürleştin bak toprağında iki nadide çiçek açtı onlarla zenginleştin...lütfen önce kendini sev, seni sevenleri sev, kendine yönel kendin olmalara doyama hatta! örselenmiş ruhunu ancak kendini seversen sevgiyi kısıtlı şeylerle sınırlanmazsan onarabilirsin..

Ona kaba tabirle parayı buldu kudurdu deniyor.Ben bile tiksindim eşinizden.Zincirini kopardı ya sağa sola saldırıyor şimdi.Bırakın yapsın yalnız kalmayın siz.O da o hayattan sıkılacak o kadınlar donunu yıkayıp gömleğini ütülemeyecek.Sabah kahvaltı hazırlamayacak evde çocuklarının sesini özleyecek elbet bir gün.Siz kendinizi garantiye alın maddi olarak gerisi ne yaparsa yapsın.

Hiiç üzülme. O şimdi henüz farkında değil acı gerçeklerin. Düzeninin yerinde olmadığını farkedince köpekler gibi pişman olacak. Sen yoluna bak. HAkkında hayırlısı olsun.

Çünkü sen merhametli ve iyi bir anne iken o karaktersiz bir ş.........z de o yüzden. Umarım herşeyden vaz geçmemişsindir ve tüm haklarını amaya çalışıyorsundur boşanırken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…