Çok sağolun desteğiniz içinHiiiç üzülmeyin , düşünmeyin , üzerinde durmayın , unutuluyor hatta kat kat mutlu oluyorsunuz . Zamanla anlayacaksınız emin olun boşuna üzüldüğünüze üzüleceksiniz :) Siz güçlü durun , Allah ın izniyle her şey düzelir yoluna girer , çok güzel bir düzeniniz olur.
Sanırım kaldıramadıgım sey de bu, bosandıktan sonra hiç bi yuva yıkılmamıs cocukları yokmus gibi rahata ermesi bana batıyor.Ben bir sürü dertler ugrasıyorken, onun rahat rahat takılması.Boşanma sonrası kadının düzeni psikolojisi tüm hayatı değişip sorumlulukları 2 kat artarken erkeklerin bu derece rahatlıkları bana çok batıyor. Gerçekten hiç adil değil
Ama siz gereğini yapmışsınız. Hiçbir şey karşılıksız kalmaz. İyi yada kötü. Emin olun o çıkışın bir de inişi olur. Hayat bugünden ibaret değil. Yaşaya yaşaya görsün. Şu an çok yeni oldgu için hisleriniz normal zamanla üstünüzden büyük bir yük kalktığını hissedip rahatlayacaksınız. Ömür boyu nerede kiminle ne yapıyor diye sorularla muhatap olmak sizi daha çok yorardı.
Hiç kıyaslama yapmayın.nereye kadar rahat rahat takılacak? Emin olun o tarz ortamlar da sıkacak bir süre sonra. Dinginleşince kafaya dank edecek birşeyler.Sanırım kaldıramadıgım sey de bu, bosandıktan sonra hiç bi yuva yıkılmamıs cocukları yokmus gibi rahata ermesi bana batıyor.Ben bir sürü dertler ugrasıyorken, onun rahat rahat takılması.
Sana ozel bir durum degil. Bosanmada kadin dibine kadar travmasini yasar, sonra yaralarini sarip yoluna devam eder. Erkek ise tam tersi. Once gezer tozar, bekarlik hayatini yasar sonuna kadar sonra yavas yavas dibe coker. Bosanma kadin icin narkozsuz ameliyata girmek gibi, erkek ise narkoz alip ameliyata girmis gibi olur. Onu takibi birak yoksa iyilesemezsin.Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, her ne kadar dörr aydır ayrı evlerde kalsak da resmi olarak boşanma gercekleşince, daha yeni zamanla alışacağım inşallah.Daha özgüvenli ve neşeli olmayı deniyorum ama sudan cıkmıs balık gibiyim, girdiğim ortamlarda içim sıkılıyor, işe adapte olamıyorum. Umarım bugünler de gececekHiç kıyaslama yapmayın.nereye kadar rahat rahat takılacak? Emin olun o tarz ortamlar da sıkacak bir süre sonra. Dinginleşince kafaya dank edecek birşeyler.
Siz kendinize yönelin. Daha özgüven li daha şık daha neşeli daha keyifli olmaya bakın. Elimden geleni yaptım onurumla boşandım diye düşünün.İlahi adalet denen birşey var zamanla siz yükselirken öyle şeyler olur ki kendisi ne olduğunu şaşırır.
Bir sure sonra bunlara takilmayacaksin. Ilk baslarda oyle oluyor da zamanla sokaktan biri gibi oluyor.Sanırım kaldıramadıgım sey de bu, bosandıktan sonra hiç bi yuva yıkılmamıs cocukları yokmus gibi rahata ermesi bana batıyor.Ben bir sürü dertler ugrasıyorken, onun rahat rahat takılması.
Evet takibi bırakmalıyım, bir de kafamda sürekli senaryo kuruyorum bunu engellemeliyimSana ozel bir durum degil. Bosanmada kadin dibine kadar yravmasini yasar, sonra yaralarini sarip yoluna devam eder. Erkek ise tam tersi. Once gezer tozar, bekarlik hayatini yasar sonuna kadar sonra yavas yavas dibe coker. Bosanma kadin icin narkozsuz ameliyata girmek gibi, erkek ise narkoz alip ameliyata girmis gibi olur. Onu takibi birak yoksa iyilesemezsin.
Evet. Mumkun mertebe gorusme. Cocuklar icin cok zor durumdaxkalmadikca, onda da mesaj at. Yoksa tekrar bir araya gelmek icin cocuklari kullaniyor diye bile dusunebiliyorlar.Evet takibi bırakmalıyım, bir de kafamda sürekli senaryo kuruyorum bunu engellemeliyim
Yuhhh yaa midesiz herif!Müşterisinin karısıyla bile birlikte olmuş, kadına para göndermiş, ben öğrendim bana diyorki 100 liranın hesabını mı yapıyorsun. Beni internette yatmayı planladıgı kadınlara anlatmıs yok eşim seksi hiç sevmez, eşimle ayrılmak üzereyiz diye eşim dövme sevmez eşim şöyle eşim böyle diye, bunları görünce ayrılık kararım için pişmanlık duymuyorum ama ben böyle hüzünlüylen onun gününü gün etmes içime dokunuuor.
Hakim durusmada delilleri gördükten sonra eşinize bir bayan olarak zorunda oldugum için utanarak birleşmek isteyip istemediğini soruyorum dedi,durusma sonrası birkaç gün sonra yedirememiş bana mesaj atıyor seni mahkemeye vericem hakim bana şerefsizmişim gibi baktı,ssnin üzerinden iddaa oynadım ben de benden para kaçırdı dicem dedi, hesap hareketlerine dikkat et istersen demiş bi de .on gündür tık yok o konuyla ilgili.Yuhhh yaa midesiz herif!
Parayı bulunca karakteri bozulanlardan diyeceğim de paraya suçu atmak olur bu.
Gerçek karakteri düşman gibi pusudaymış meğer.
Bir kağıda eşinizin size yaptıklarını neden boşandığınızı yazın ve içinizde eşinize karşı bi duygusallık oluştuğu zaman, o yazdıklarınızı okuyun. Bana iyi gelmişti =))Hakim durusmada delilleri gördükten sonra eşinize bir bayan olarak zorunda oldugum için utanarak birleşmek isteyip istemediğini soruyorum dedi,durusma sonrası birkaç gün sonra yedirememiş bana mesaj atıyor seni mahkemeye vericem hakim bana şerefsizmişim gibi baktı,ssnin üzerinden iddaa oynadım ben de benden para kaçırdı dicem dedi, hesap hareketlerine dikkat et istersen demiş bi de .on gündür tık yok o konuyla ilgili.
Önünüze bakın sizde mutlu olmaya çalışın düşünmeye bile değmezMerhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Merhaba forum sakinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?