Ben böyle rezillik görmedim..

Bizim mahallede de içiyorlar.dün konteynır a çöp attık die adam babama atarlanmış.öyle pislk biuerdeyim yani

Yuh diyorum, ağır romandaki kolera mahallesi mübarek. ben olsam tüm şartları zorlar giderdim ne demiş atalarımız, EV ALMA KOMŞU AL. O kadar önemli bu konu.

evını satılığa cıkar ve nezih bır mahalleden ev al....

QUOTE="izguben, post: 37688227, member: 538701"]çingenler sanırım ben anlamadım nasıl biriler türk değiller dimi.[/QUOTE]

Yan apartmndaki kadina sana simdi cingene dayagi atarim o..pu diye bagiriyordu karsi apartmanda ki rezil.cingeneler evet.konusnalari da oyle.gevsek gevsek

QUOTE="izguben, post: 37688227, member: 538701"]çingenler sanırım ben anlamadım nasıl biriler türk değiller dimi.

Yan apartmndaki kadina sana simdi cingene dayagi atarim o..pu diye bagiriyordu karsi apartmanda ki rezil.cingeneler evet.konusnalari da oyle.gevsek gevsek[/QUOTE]
bacım bı an once tasın ordan orda cocuk buyutucen Allah korusun

Aklima istanbul tepecik mahallesi,selamsiz,tarlabaşi falan geldi. Anladigim bi karsi komsuyla bitmiyo iş. Siz ev bakin yoksa katil olursunuz.

sen conoların mahallesindemi otuyorsun?bu mahalledeki insanların davranışları çingeneler gibi ..kiracı isen hemen terk et orayı yoksa körle yatan şaşı kalkar misali sende onlara benzersin..

İstanbul da yaşıyorum ama o tarafa hiç gelmemiştim artık komşu semtlerinden bile geçmem. O nedir ya
Anadolu yakasında olsanız taşınacak yer tavsiyesi verebilirdim ama avrupa yakasını çok iyi bilmiyorum malesef. Is yerinize yakın baska bi yere gecmeniz mümkün degil mi bu evinizi satsanız ya da kiraya verseniz?

Evi satıp eşinin iş yerine yakın olan başka bir bölgede ev alın, yada bu evi kiraya verin gelen kira ile başka bir eve taşının bu edepsiz insanlarla daha fazla yapamazsınız, yarın öbür gün size de laf konduruverirler.Cahille başa çıkılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…