- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
İnovia yı hiç önermem adı çıktı burda o sitenin günlük kıralıklar var otel gibi kullanıyolar şey yuvası anlarsın:)):))Bende inovia yada ukracity i dusunuyorum canim.beylikduzune yakin siteler.
Yok olmaz bu iş. Eşinizi ikna etmeniz lazım. Yaşadığınız yerle alakalı söz sahibî olmanız lazım sonuçta.
Tek derdi taşınmakla uğraşamamaksa, a dan z ye her işiyle ben ilgilenicem senin ruhun duymayacak falan deyin. Azcık cadılık yapın gerekirse yav.
Merkez okuluna yakinmi oturdugunuz sokak. Bende eyupluyum islambeyde oturuyorum hayret oralarda bu tarz insanlarin olduguna sasirdim
Evet esenyurt tarafı.kimse önermiyor pkk lı
Evet canm.orada da pkk yanlıları çokmuş.nereye gideceğimizi şaşrdk.site içi istiyorum ama inovia felan mesela.orisada ailelere uygun degilmis.dost hayati yasayan cokmuş.anlayacagin kaldik burada..
Esenyurt Beylikdüzü. Beylik düzünde oturan Esenyurdu esenyurtta oturan Beylikdüzü nù beğenmez ama al birini vur ötekine. Ikiside uyuşturucu ve fuhuş yuvası haline geldi. Şimdi girin bir emlak sitesine Beylikdüzü nde bir sürü saatlik günlük daire var. Niye acaba? Esenyurtta yine siteler aynı durumda. Ayrıca buralar Suriyeli istilası altında. Yakında bizi kovup kendileri yerleşirler. Her yer dilenci doldu. Zenciler başımın tacı okadar efendilerki anlatamam insanın yüzüne bakmaya çekiniyorlar. Zaten son zamanlardaki olaylardan insanlar allak bullak oldu. Havai fişek patlasa korkar olduk. Hafta sonu dışarı çıkmak için Yerel gazetenin sitesine bakıyoruz bi topluluk varsa çıkmıyoruz. Yada bir yalan haber yayılıyor o gün evde mahsur kalıyoruz . Gidin başka biyer bulun benden söylemesi. Hee parseller pelican mall avm ye yakın bir site var.ama adını bilmiyorum o semti tavsiye edebilirim. E5 metrobüs üzeri
Peki siz oradan ev almadan once hic sorup sorusturmadiniz mi bakmadiniz mi burada nasıl bir yer diye. Ben o sokaklara pek görmedim ama şöyle basindan bakmak bile yetiyor bana. Allah YARDIMCINIZ olsun.
Bende roman mahallesinde oturuyorum ve maalesef özlerinde iyi insan olsalarda,çoğu hatta istisnalar hariç neredeyse hepsi küfür ediyor.çoluk çocuk farketmiyor.daha konuşmaya başladıkları an küfür etmeyi öğreniyorlar büyüklerinden ve büyükleride kahkahalarla tepki veriyo çocuğa güzel birşey öğretmiş gibi.acayip kavgaları var Kaç senedir burada oturuyorum ama hala her kavgalarında yeni bi küfür duyuyorum.en kötü yanıysa Kısık sesle konuşma gibi bir özellikleri yok gece iki,üç farketmez.ayşeyemi bağırcak mahallenin diğer ucundan bağırır.yazları uyumak bir işkence hele çalıştığım dönemde Kafayı yiyordum erken yatmam lazım gece olmuş üç seslerinden uyuyamıyorum. Hayır bir iki kişi değil tüm mahalle böyleler.sizi çok iyi Anlıyorum bizim oturduğumuz evde bize ait he deyince gidemiyoruz.allah yardımcınız olsun valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?