Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Oha adam siyirmis. Contalari gevsemis. Hangi alem de yasiyosa

Daha önce dedik psikoloji sorunları var diye, evet adam manyak, evet ruh hastası. Gitmezsen bir gün ölüm haberini alacağız diye çok korkuyorum. Bunu ciddi söylüyorum.

Ama her seferinde umit vaad veriyor. Bunu yaparim sunu yapcam edicem ama icraat yok problem o iste offf

Ay bu ne yaa adam kafadan kontak yardım alması lazim ve sen bunu bize simdi yazıyorsun

Yok bekarken istanbuldayim suan kucucuk bi sehirdeyim farkli.

Kafa uçmuş orada şimdiye kadar sağlam kaldığına ve nefes aldığına şükrediyorum.Kaç o delinin yanından canını kurtar.

Kizlar bana kizsanizda hepiniz bir abla gibi iyiligimi istediginiz icin yazdiginizi biliyorum. Tesekkur ederim dinlediginiz icin.

Ama gercekten bu evlilik bitmis. Bende farkindayim. O yuzden kararim bu kez NET. Bitti bu is. Pazartesi istanbula doner donmez davayi acacagim. Ailemin yanina donunce ya egitimime ya ise baslicam.

Bu evlilik bana cok aci bir tecrube oldu ama oldu iste. Guclu olmam icin yanmam gerek yeniden dogmam icin kul olmam gerek. Suan yaniyorum. Ama cok guclu dogucam butun kullerimden.

Icimde yanan alevide gozyaslarimla sondurmicem. Cok tolerans cok sans tanidim. Vicdanen rahatim o bana yeter.

Ayda bak daha 19 yaşındasın yazık değil mi psikolojine?? Bu adam seni de manyatmış resmen.

Düzgün bir iş bul çalış kendine bak bu adamdan da kaç kurtul. Aileni de dinleme bence onlardan da sana hayır yok gibime geldi. Ailen sana sahip çıksaydı zaten şu saçma evliliği yapmazdın ya neyse.

Ayda biz seni şahsen tanımıyoruz ama abla gibi iyiliğini istiyoruz bu doğru.
Lütfen bir an once harekete gec.
Bize gelişmeleri yaz, her zaman destek oluruz kk kadınları olarak emin ol.
Ama lütfen yeniden bir konu açıp "esim beni dövdü ama niye bilmiyorum, 2 aydır mum gibiydi v.s"yazma bir daha lütfen kardeşim lütfen !!

Tesekkur ederim canim.
Yok bu sefer oyle bir konuyla gelmicem bu sefer BASARDIM diye gelicem..

Eskiden olsa mesela suan evde aptal aptal uzulup beklerdim.. Suan mesela idoya binicem istanbula geciyorum kiz arkadaslarimin yanina.. Saclarimi kestirdim hafif, fonde cektirdim.. Canim yanmiyor mu ee dogal olarak yaniyor..

Ama dimdik durmam gerek cunku benim tutunacagim kendimden baskasi yok.

Bir insanin karakteri neyse o dur. O hic degismeyecek ben hep iki gun mutlu bes gun mutsuz bir evlilik geciricem. Daha cok gencken boyle bir sey yasamayi haketmiyorum. Rabbim bilir isini.

Sadece sabira ve guce ihtiyacim var. Bugunleride atlaticam.

Anneme anlattim az once telefondada. Damadina hala toz kondurmuyor

Error verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…