Ben böyle yaşamak istemiyorum.

Eşini sevmiyorsan korun ve çocuk yapma o zaman her şey daha zor olur

Bu konuda bir de kocani dinleme sansımız olsaydi..
Acaba ne derdi ?
Evet siddet asla cevap olamaz ama ..
Bu aydonumu.beklentileri filan nedir allah aşkına? Çocukça!
Asklar dizilerdeki gibi mi oluyor sanıyorsun ?
Gerçek hayat bambaska.
28 yaşında bir adamdan çok şey beklemissin.. Oda bunu verememiş.
Ikinizde de evlenme olgunluğu göremedim.
En dgrusu ananene donmek.
Onu bir ise girip calismana ikna edip olgunlaşmadan evlenmemelisin yeniden..
Gerci ben boşanabileceginizi pek sanmıyorum.
En azindan.yakın gelecekte...

+1

Konu sahibesi mu konusundan sonra hiç masum gelmedi bana.

Adam namusuma laf etti diyor ama başkasını bulucam diyebiliyor kocasına. Bana karım bu şekilde konuşsa ben de laf söylerim.

Oyle alistirdi esim bastan her aydonumumuzde bir sey yapardik. Ayrica cok bir sey istemiyorum ne adamlar var yapan dogumgunumde bile yanimda olmadi evlendik evi yerlestirircektik hepsini ben tek basina yaptim o gece 3de geldi

Canim kendisi diyor 100 tane kari kizla takilicam diye ne diyim

Ağır saçmalamış. Neyinle takılacakmış acaba tövbe tövbe önce size yetsin. Yani sonuç olarak ilişkiniz laçka olmuş sevgi ve saygı bitmiş şu an kararınız en doğrusu dönmeyin sakın.

Canim kendisi diyor 100 tane kari kizla takilicam diye ne diyim

Çok fazla yüz göz olmuşsunuz laubali hale gelmiş bu kadarı fazla. Eşim bana bunları diyemez adamı mahvederim bende ona aynı şekilde diyemem.

Nasıl ağzınıza alıyorsunuz elin adamlarına kadınlarına giderim diye aklım almıyor.

Ağır saçmalamış. Neyinle takılacakmış acaba tövbe tövbe önce size yetsin. Yani sonuç olarak ilişkiniz laçka olmuş sevgi ve saygı bitmiş şu an kararınız en doğrusu dönmeyin sakın.

Bakin bu adam benim Allah sahidim 27 eylul dogumgunumde bana 1 ay basimi yedi yok otele gideriz yok kibrisa yok mekan kapatcam yok onu bunu yapicam dogumgunumde sacimdan tuttu yerlerde surukledi beni. Dogumgunumde bile dayak yedim. En sonunda cildirdim kendimi kesmeye kalktim. Yani ben evet dun ona siddet uyguladim suan hala uzuluyorum ama pismanda olamiyorum.

Esimin benden once hayatinda 4 sene biriyle yasamis onlada oyle olmus. Kizin kafasina buzlu camlara sokmus. Hep boyleymis zaten..

Benim esimden once 5 senelik bir iliskim vardi asla yuzgoz olmamistim. Bilmiyorum bilemiyorum cildiricam valla

Bence sende bir psikologla görüş konuştukça enteresanlaşıyorsun.Kendine nasıl layık görüyorsun bu muameleyi.Annen baban ayrıldı diye yuvam sabit duracak diye böyle işkence çekilir mi.Adam psikopat.Sende bunları hazmederek ve devam ederek anormal davranıyorsun

Bi kendine gel gerçekten

Ayda senin kafa gerçekten uçmuş gitmiş.

Adam seni dövüyor, öldürürüm Özgecan yaparım diyor sen hala aydönümü yıldönümü vs diyorsun. Adam dgünü hediyesi alsın da isterse seni öldürüp bıraksın razısın. Bence boşanmayın , bundan sonra hayatınıza alacağınız normal insanlara yazık. Buraya 100 kere yazdık adam psikopat can güvenliğin yok diye sen hala sevgi kelebeği gibi mıç mıç mıç hediye beklentisindesin ilginç?!?

Ee bakti inandi sasirdi bu insanlar tamam. Gerisi? Gidip gidip geri donersen bosanmazsan olan sana oluyor bize olmuyor. Burada konusuyoruz yaziyoruz butun konularina insanlar akil verdi , iki guler yuze yelkenleri suya indiriyorsun. Eminim yine oyle olacak. Bu artik kisir döngü haline geldi. Biriniz digerini oldurene kadar surdurmeye kararlisiniz siz.

konu sahibi sende ay dönümünde adam çalışıyo izin almadı diye olay çıkarıyosan sende normal değilsin kusura bakma
bi de her konunda üzülüyoruz ediyoruz ayrılıcam dayak yedim diyosun diğer taraftan yeni bir kavgaya kadar kocanla aşk yaşıyosun
sizin ilişkinizin dinamiği kavga dövüş siz normal geçinerek mutlu olamazsınız bence

neden 19 yaşında evlendiniz?
ailevi durumlardan dolayı evlilik için erken mi karar aldınız tanımadan mı evlendiniz?

Cinsel yetersizliği yüzünden kıskançlığı tavan yapmış anlasilan. D.gununde yaptığı kabul edilemez.
İlişkiniz lacka olmus, yuzgoz olmusunuz. Telafisi de pek yok gibi.
Ayrılmanız en hayırlısı.

Üsküdar da oturuyorsun sanırım şu bizim istanbul Üsküdar. .

Is imkanı yok demişsin de. Istanbul Üsküdar la sınırlı değil. Istersen bulursun iş. Kendi işini yapmak zorunda değilsin.

Isletme mezunuyum ama kasiyerlik bile bakıyorum. Neden çünkü ayrıldım paraya ihtiyacım var cocuguma bakmam lazım. Rahatlık arayacak vakit de yok zaman da.

Ince eleyip sık dokuma gir bi işe çalış. Gerisi gelir

Esim normal degil. Esimin yanindayken bende normallikten cikiyorum. Gercekten bu evlilik psikolojimi cok bozdu. Ya bilmiyorum bazen oyle iyi oluyorki anlatamiyorum o derece bazende bambaska oluyor. Bipolar falan mi bu adam dun degil evvelse gun bana boyle dedi bi konu acildi.

Benim annem gercek annem degil benim gercek annem nazli suan anne dedigim kadinin cocugu olmus bizde babamin kacamagindan olmusuz suan anne dedigim kadinda babamin kacamagini kabul edip bizi o buyutmus diyor.

Ama oyle bir ihtimal yok kizlar yok. Abim amcaoglum diyor o benim abim degil diyor abisi ikizi gibi ayrica kayinpederim abisinin resmine hep canim oglum babam diye yorum atiyor. Oyle bisey imkansiz yani.

Ayrica eski sevgilisi yok olmus yeniden gelmis evvelsi dunyada ananeymis reekalasyon mu nedir ondan mis.

Ya boyle seyler olabilir mi bu adam manyak mi yoksa

19 yaşında değil misiniz? Eşinizden önce 5 senelik ilişkiniz nasıl oluyor? O ciddi bir ilişki sayılmaz ki, yani çocukmuşsunuz sonuçta. Ama şu an yaşadığınız şey gerçekten evlilik değil. O kadar yerlerde sürüklemeden sonra topukluyla eş karşılamak, birbirinize şiddet uyguladıktan sonra "başka adam-kadın" laflarına takılmak, seni Münevver yapacağım diyen bir adamdan ay dönümü hediyesi beklemek, bakkala yollamayan adam için üzülmek ve hala iyi olabileceğine inanmak cidden normal değil. Belki normalini görmediğiniz için size normal gibi geliyor ama yok valla değil.

İlişkide saygı kalmamış. Saygı olmadan bir evlilik sürmez. Mümkün değil bu.

Tamam annenin eşi hasta ve ona bakıyor, belki oraya dönmek istemiyorsun, anneannen dul kadın evde oturur mantığıyla hareket ediyor, evin daha cazip geliyor anlıyorum ama stilistim diyorsun, bir işe girip çalışabilirsin. Kendi ayakların üstünde durabilirsin. Ama anlatamıyoruz.

Oyle alistirdi esim bastan her aydonumumuzde bir sey yapardik. Ayrica cok bir sey istemiyorum ne adamlar var yapan dogumgunumde bile yanimda olmadi evlendik evi yerlestirircektik hepsini ben tek basina yaptim o gece 3de geldi
Iyi de adam gec saatlere kadar çalışmış size de izah etmis, anlayisli olabilirsiniz biraz bazen.
Benim esimde sevgili iken d. Gunumu.kutlayamamisti ve cok.buyuk mazeretleri vardi. Evet üzüldüm ama anlayış gostermek zorundaydim. Gecim bunu gerektirir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…