- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi just tonight
-
Bu konuda bir de kocani dinleme sansımız olsaydi..
Acaba ne derdi ?
Evet siddet asla cevap olamaz ama ..
Bu aydonumu.beklentileri filan nedir allah aşkına? Çocukça!
Asklar dizilerdeki gibi mi oluyor sanıyorsun ?
Gerçek hayat bambaska.
28 yaşında bir adamdan çok şey beklemissin.. Oda bunu verememiş.
Ikinizde de evlenme olgunluğu göremedim.
En dgrusu ananene donmek.
Onu bir ise girip calismana ikna edip olgunlaşmadan evlenmemelisin yeniden..
Gerci ben boşanabileceginizi pek sanmıyorum.
En azindan.yakın gelecekte...
+1
Konu sahibesi mu konusundan sonra hiç masum gelmedi bana.
Adam namusuma laf etti diyor ama başkasını bulucam diyebiliyor kocasına. Bana karım bu şekilde konuşsa ben de laf söylerim.
Bu konuda bir de kocani dinleme sansımız olsaydi..
Acaba ne derdi ?
Evet siddet asla cevap olamaz ama ..
Bu aydonumu.beklentileri filan nedir allah aşkına? Çocukça!
Asklar dizilerdeki gibi mi oluyor sanıyorsun ?
Gerçek hayat bambaska.
28 yaşında bir adamdan çok şey beklemissin.. Oda bunu verememiş.
Ikinizde de evlenme olgunluğu göremedim.
En dgrusu ananene donmek.
Onu bir ise girip calismana ikna edip olgunlaşmadan evlenmemelisin yeniden..
Gerci ben boşanabileceginizi pek sanmıyorum.
En azindan.yakın gelecekte...
Canim kendisi diyor 100 tane kari kizla takilicam diye ne diyim
Canim kendisi diyor 100 tane kari kizla takilicam diye ne diyim
Ağır saçmalamış. Neyinle takılacakmış acaba tövbe tövbe önce size yetsin. Yani sonuç olarak ilişkiniz laçka olmuş sevgi ve saygı bitmiş şu an kararınız en doğrusu dönmeyin sakın.
Çok fazla yüz göz olmuşsunuz laubali hale gelmiş bu kadarı fazla. Eşim bana bunları diyemez adamı mahvederim bende ona aynı şekilde diyemem.
Nasıl ağzınıza alıyorsunuz elin adamlarına kadınlarına giderim diye aklım almıyor.
Bakin bu adam benim Allah sahidim 27 eylul dogumgunumde bana 1 ay basimi yedi yok otele gideriz yok kibrisa yok mekan kapatcam yok onu bunu yapicam dogumgunumde sacimdan tuttu yerlerde surukledi beni. Dogumgunumde bile dayak yedim. En sonunda cildirdim kendimi kesmeye kalktim. Yani ben evet dun ona siddet uyguladim suan hala uzuluyorum ama pismanda olamiyorum.
Bakin bu adam benim Allah sahidim 27 eylul dogumgunumde bana 1 ay basimi yedi yok otele gideriz yok kibrisa yok mekan kapatcam yok onu bunu yapicam dogumgunumde sacimdan tuttu yerlerde surukledi beni. Dogumgunumde bile dayak yedim. En sonunda cildirdim kendimi kesmeye kalktim. Yani ben evet dun ona siddet uyguladim suan hala uzuluyorum ama pismanda olamiyorum.
Ee bakti inandi sasirdi bu insanlar tamam. Gerisi? Gidip gidip geri donersen bosanmazsan olan sana oluyor bize olmuyor. Burada konusuyoruz yaziyoruz butun konularina insanlar akil verdi , iki guler yuze yelkenleri suya indiriyorsun. Eminim yine oyle olacak. Bu artik kisir döngü haline geldi. Biriniz digerini oldurene kadar surdurmeye kararlisiniz siz.Bakin bu adam benim Allah sahidim 27 eylul dogumgunumde bana 1 ay basimi yedi yok otele gideriz yok kibrisa yok mekan kapatcam yok onu bunu yapicam dogumgunumde sacimdan tuttu yerlerde surukledi beni. Dogumgunumde bile dayak yedim. En sonunda cildirdim kendimi kesmeye kalktim. Yani ben evet dun ona siddet uyguladim suan hala uzuluyorum ama pismanda olamiyorum.
Cinsel yetersizliği yüzünden kıskançlığı tavan yapmış anlasilan. D.gununde yaptığı kabul edilemez.Bakin bu adam benim Allah sahidim 27 eylul dogumgunumde bana 1 ay basimi yedi yok otele gideriz yok kibrisa yok mekan kapatcam yok onu bunu yapicam dogumgunumde sacimdan tuttu yerlerde surukledi beni. Dogumgunumde bile dayak yedim. En sonunda cildirdim kendimi kesmeye kalktim. Yani ben evet dun ona siddet uyguladim suan hala uzuluyorum ama pismanda olamiyorum.
Ayda senin kafa gerçekten uçmuş gitmiş.
Adam seni dövüyor, öldürürüm Özgecan yaparım diyor sen hala aydönümü yıldönümü vs diyorsun. Adam dgünü hediyesi alsın da isterse seni öldürüp bıraksın razısın. Bence boşanmayın , bundan sonra hayatınıza alacağınız normal insanlara yazık. Buraya 100 kere yazdık adam psikopat can güvenliğin yok diye sen hala sevgi kelebeği gibi mıç mıç mıç hediye beklentisindesin ilginç?!?
Iyi de adam gec saatlere kadar çalışmış size de izah etmis, anlayisli olabilirsiniz biraz bazen.Oyle alistirdi esim bastan her aydonumumuzde bir sey yapardik. Ayrica cok bir sey istemiyorum ne adamlar var yapan dogumgunumde bile yanimda olmadi evlendik evi yerlestirircektik hepsini ben tek basina yaptim o gece 3de geldi
neden 19 yaşında evlendiniz?
ailevi durumlardan dolayı evlilik için erken mi karar aldınız tanımadan mı evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?