- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Bu nasıl bir anne böyle,destek vereceğine köstek oluyor sana..
Bence ikinizdede sorun var.böyle evlilik olmaz.Size soyle bir sey soyliyim. Bu aralar farkettim. Bakin ben esime iyi davransam birden parliyor durduk yere kavga cikariyor. Ama boyle kotu davraniyim kiriyim dokiyim cok iyi davraniyor ben anlayamiyorum. Nasil davrancagimi bilemiyorum.
Kizlar merhaba. O olaydan sonra esimle bir nebze olsa gene iyi gibiydik. Yine baslamisti sensiz yasayamam beni birakma klasiklerine..
Dun aydonumumuzdu. Ben 1 gun onceden hediyesini vermistim. Gece 12de isten geldi bende delirdim. 'Dogumgunumde gece geldin, evlendik ilk gun yoktun evi esyalari herseyi tek basina yaptim, evlilik aydonumumuzde yine yoktun ben 3.sahislarin emirleriyle gel dediginde gelecek git dediginde gidecek bir adam istemiyorum seven insan sevdigi icin iki eli kanda olsa gelir annen o gun bir aradi kosarak izin aldin ben senin karinin bana yagmuru anlatma yag yeter' dedim.
O da 'parami kazanmiyim getirdigimi yiyorsun ama eger benle yanyana olmak istiyorsan benim calistigim yerde calis hemde b.k gibi para kazaniriz' dedi.
Bende ' cozum bu mu yani patrona oluyorum geberiyorum evde bisi oldu desen zaten hemen izin vericek izin vermicek biri degil o kadin sen keyfinden almiyorsun ama' dedim.
Hala uste cikiyor. Sonra baya tartistik sozlu. Beni cileden cikardi ama cinnet gecirdim kizlar. Evire cevire dovdum. Agladi o derece. Dedim nasil oluyormus sac cekmek bak benimde canim hep boyle yaniyordu ama aglamiyordum dedim. Hocam sensin kufurude, siddetide sen ogrettin bana dedim.
Sonrada sen kendini erkek, adam mi saniyorsun adam erkek nedir biliyor musun sevdigi kadinin yaninda olandir; onun icin herseyi goze alandir, 2 saat fedakarlik yapandir, ama sen as, kes, dayilan, vaktinden calma sen benim gencligimide haketmiyorsun sevgimide. Dedim hala bon bon bakiyor.
Bu sefer beni iyice cildirtti. Bende 'bosanalim bitsin bulurum arabasi, evi olan birini hem gezerim hem tozarim belki kiymetimi bilir. Ne terbiyesiz kadinlara bile neler yapiyorlar. Ben bakkala bile gitmeden her gece namusumla su evde bekliyorum. Bakkala gidince hapishanede hava almaya cikmis insanlar gibi seviniyorum. Beni mahfetti senin o isin, sen, bu sehir bitsin dedim.
Sonra buda o birini bulcam arabali lafina cok alinmis. Gece uyuduk. Sabah oldu ise gidiyordu. Tamamen bitti ayda evi arabasi olan birini bul ben erkek degilim ben adam degilim falan filan diyip durdu.
Her seferinde kadinligima namusuma dil uzattin yinede bu kadar tribe girmedim dedim gittim yanindan. Kapidan cikiyordu. Evi bosalt git bugun dedi.
Bende kargo islemlerimi halledip pazartesi donucem dedim. Oyle gercekten esyalarimi bir kismini topladim. Sonuna geldik kizlar iste tamamen bitti. Uzun oldu ama rahatladim. Ben hep sustum hep bekledim yedigimin ictigimin bile hesabi yapildi dayak yedim namusuma dil uzatti, ben hep affettim hic bir zaman yanimda olmadi yine sustum ama dun sondu. Beni cileden cikaran o oldu. Bana yasattiklarina saysin diyip gecicem..
Siz hiç iyi değilsiniz ciddiyim. Cinsel tatminsizliğiniz sizi bu kadar saldırgan yapıyor farkındasınızdır bunun sanırım. Ben şiddetin her türlüsünü hoş görmüyorum ne kadına ne erkeğe ve malesef sizin evlilikte saygı kalmamış, sevgiden şüpheliyim. Çocuk yok bişey yok madem böyle yaşamak istemiyorsanız boşanın bir an önce.
Ekleme : kusura da bakmayın ama eşiniz sütten çıkmış ak kaşık değil siz hiç değilsiniz. Arabalı evli birini bulucam demeler falan ne kadar basit. Tencere kapak olmuşssunuz siz aslında ama hakkınızda hayırlısı tabi yine de.
Kizlar merhaba. O olaydan sonra esimle bir nebze olsa gene iyi gibiydik. Yine baslamisti sensiz yasayamam beni birakma klasiklerine..
Dun aydonumumuzdu. Ben 1 gun onceden hediyesini vermistim. Gece 12de isten geldi bende delirdim. 'Dogumgunumde gece geldin, evlendik ilk gun yoktun evi esyalari herseyi tek basina yaptim, evlilik aydonumumuzde yine yoktun ben 3.sahislarin emirleriyle gel dediginde gelecek git dediginde gidecek bir adam istemiyorum seven insan sevdigi icin iki eli kanda olsa gelir annen o gun bir aradi kosarak izin aldin ben senin karinin bana yagmuru anlatma yag yeter' dedim.
O da 'parami kazanmiyim getirdigimi yiyorsun ama eger benle yanyana olmak istiyorsan benim calistigim yerde calis hemde b.k gibi para kazaniriz' dedi.
Bende ' cozum bu mu yani patrona oluyorum geberiyorum evde bisi oldu desen zaten hemen izin vericek izin vermicek biri degil o kadin sen keyfinden almiyorsun ama' dedim.
Hala uste cikiyor. Sonra baya tartistik sozlu. Beni cileden cikardi ama cinnet gecirdim kizlar. Evire cevire dovdum. Agladi o derece. Dedim nasil oluyormus sac cekmek bak benimde canim hep boyle yaniyordu ama aglamiyordum dedim. Hocam sensin kufurude, siddetide sen ogrettin bana dedim.
Sonrada sen kendini erkek, adam mi saniyorsun adam erkek nedir biliyor musun sevdigi kadinin yaninda olandir; onun icin herseyi goze alandir, 2 saat fedakarlik yapandir, ama sen as, kes, dayilan, vaktinden calma sen benim gencligimide haketmiyorsun sevgimide. Dedim hala bon bon bakiyor.
Bu sefer beni iyice cildirtti. Bende 'bosanalim bitsin bulurum arabasi, evi olan birini hem gezerim hem tozarim belki kiymetimi bilir. Ne terbiyesiz kadinlara bile neler yapiyorlar. Ben bakkala bile gitmeden her gece namusumla su evde bekliyorum. Bakkala gidince hapishanede hava almaya cikmis insanlar gibi seviniyorum. Beni mahfetti senin o isin, sen, bu sehir bitsin dedim.
Sonra buda o birini bulcam arabali lafina cok alinmis. Gece uyuduk. Sabah oldu ise gidiyordu. Tamamen bitti ayda evi arabasi olan birini bul ben erkek degilim ben adam degilim falan filan diyip durdu.
Her seferinde kadinligima namusuma dil uzattin yinede bu kadar tribe girmedim dedim gittim yanindan. Kapidan cikiyordu. Evi bosalt git bugun dedi.
Bende kargo islemlerimi halledip pazartesi donucem dedim. Oyle gercekten esyalarimi bir kismini topladim. Sonuna geldik kizlar iste tamamen bitti. Uzun oldu ama rahatladim. Ben hep sustum hep bekledim yedigimin ictigimin bile hesabi yapildi dayak yedim namusuma dil uzatti, ben hep affettim hic bir zaman yanimda olmadi yine sustum ama dun sondu. Beni cileden cikaran o oldu. Bana yasattiklarina saysin diyip gecicem..
Zaten artık oluru kalmamış bu işin. O kadar olaydan sonra nasıl yüz yüze bakacaksınız ki?
Kadına, erkeğe, çocuğa, hayvana fark etmez, şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Üstelik bu kadar anlattığınız olaydan sonra hala aydönümü için eşinizi beklemeniz, sizin ona şiddet uygulamanızdan sonra da eşinizin "başka erkek bulurumu" kafaya takması çok değişik. Yani adam dayak yemiş karısından ama bir söze takılmış.
Ya biriniz birinizin elinde kalacak ya da normal bir hayat yaşamak için boşanacaksınız. Ama ben boşanacağınıza ihtimal vermiyorum niyeyse.
Anneanenin yanına gitsen
bi süre evden işe işten eve yapsan para biriktirsen.....inan daha mutlu olursun o tutuculuğa rağmen
Yine vazgeçmede.Bunun sonu iyi değil biriniz diğerinin elinde kalacak.Çık git o evden.
Arkadasım bu ne ya .kocamı dövdüm oda beni dövdü .nasıl bir ailede yetiştiniz seviye yerlerde .19 yaşındasın evlenmek için bu acele niye ?henüz olgun değilsin belli .
Ben artık bizim kadınlarımıza birsey demiyorum koca olsun da ne olursa olsun mantığında hemen evleneyim 3 -5 çocuk yapayım misyonumu tamamlayayım olay bu yani ..okumuşuda bu cahilide bu .kendine saygı yok bireysellik yok .hep birine tutunayım hayatta .kusura bakma ama bu sonu kendiniz hazırlıyorsunuz ..
Tamam ama evlilik için olgunluk gerekiyor anladığım kadarıyla buda henüz sende yok.tepkiletin aşırı.keşke bir uzman yardımı alsan ..sırf aile özlemi çekiyorum diye ne idiğü belirsiz tiplerle evlenilmez .sen gazete okumuyor musun ??kadına şiddetin tavan yaptığı bir ülkede yaşıyoruz.sırf ailem olucak diyede pislopatın birinide çekemem varsın ailem olmasın ben özgür olayım ..Benim aile ozlemim, hasretim cok fazla. O yuzden kendi yuvami kurmak istemistim. Nerden bilebilirdim ki boyle olucagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?