Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Genelde erkekler her dakika görmek ister sevdiğini fırsat kollar heleki ilk zamanlarda beş dakika görmek için çok uğraşır... İsim konmamışken öpüşmeniz de değişik ve hala sevgilim demiyor musunuz :) Bence emin adımlar atın ve hamleleri karşı taraftan bekleyin, yavaş ilerleyin niyetini tartın derim ben

Sen bu kişiden hoşlandığına emin misin? Öpüşme var, el tutma var, gezme var ama vatandaş sizin için hala "adam" dan öteye gidememiş...

Acaba bu adam neden görüşmek istemiyor acaba evli mi çevresini tanıyor musunuz
Benim aklıma da bi acayip sorular geldi

Arkadasım ben olsam senin yerinde kesinlikle ama kesinlikle buluşalım demezdim. Çünkü 1) kaçan kovalanır taktiği en etkili yöntemdir bunu karsındakinin uygulamasına izin verme. 2) hasta olduğu için buluşmaya gelemeyen o, bu durumda buluşma teklifi sırası onda. Son olarakda 3) senin gideceğini bilip buluşma teklifi etmiyorsa gideceğini biliyorsa eger bırak boşver hayır gelmez. NETTTT

Mantık evlılıgı mı dusunuyorsun?Ben de bu kadınların ılk gunden gelecek planlamasına hastayım..Hıc oyle bı kadın olamadım ya..
Son durumlar nasıl?

Reactions: KV_
Ilk buluşmada öpüşmüşsünuz ya tanimadan bilmeden ne bu samimiyet bacim vallahi pes

Allah kahretsin

Konu sahibi seni anladım ben. Yerinde olsam ben de kadın dolu foruma yazardım.

Keşke işe yarar 1 2 yorum gelmiş olsa.

Ne keZban kazanıymış ülke ya.

Tamam iyi, güçlü, ulaşılmaZ, yıkılmaz, biricik olan siz olun baktığınız aynada

Ama burda bunları demeyin

Lal olasıca cümleler burda bari övgü yağdırmasın çıktığı ağza

Sizi ilk buluşmada nasıl öpüştün diye eleştirenler mi rahatsız etti çünkü ben de rahatsızım da....

Erkek tecrubem yok ne yazik ki. Bu sorunun cevabini bilmeyi cok isterdim

Sizi ilk buluşmada nasıl öpüştün diye eleştirenler mi rahatsız etti çünkü ben de rahatsızım da....
Can'ım açıkçası yorumların hepsi beni rahatsız etti.
Konuyu açan ben olsaydım, hayal kırıklıkığı yaşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…