- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Ne zaman öptü seni 1 hafta oldu mu veya 10 gün? Trip at bugünün önemi ne diye sor zaten bilemicek "inanmıyorum beni öpüşünün 1. Haftası ve unuttun öyle mi?" DeGelinlikle gidicem sonraki buluşmaya zaten ben hazır bekliyo
Geldiğin de görüşürsünüz soğukluk girmez araya.Ay biliyor gideceğimi o deli etti beni zaten insan der aramız soğumasın görüşelim falan nerdeeeee
Ay açılmadı bu bende
Farkındaysan öpüştük, artık helalimsin de
Artık favori cümlem bu. Adamları kadırıp kandırıp öpcem sonra böyle diycem.Topuzistiz biz, her zaman onunlayız.
Ahaha bayıldım buna
tantanis , @nameaver , @Denas14__ , @ladyamore, @MazlumuGetirinBana kızlar
Adam kaçarak uzaklaşırNe zaman öptü seni 1 hafta oldu mu veya 10 gün? Trip at bugünün önemi ne diye sor zaten bilemicek "inanmıyorum beni öpüşünün 1. Haftası ve unuttun öyle mi?" De
Adam yatalak olur valla
Sosyal bilim soz konusuysa hicbi tespit yuzde yuz dogry genel gecer olamaz. Ama tablo bu cikarsa sasirtmaz. Bunun harici istisnai durum olurAslında bu tip genellemeler %100 tutmuyor.
Tek gecelik ilişki diye başlayıp evlilikle biten, tinderda tanışan, barda tanışıp öpüştükten sonra ilişkisi başlayan bir sürü insan da var.
Bu erkeğin sekse ve kadın cinselliğine bakış açısıyla alakalı. Ekseri haklı olsanız da her durumda bu süreç işlemiyor.
Bu cümle evliliğe götürür, garantiliArtık favori cümlem bu. Adamları kadırıp kandırıp öpcem sonra böyle diycem.
Yarın 6. günümüz aynen ben bi yoklayayım öpüşmenin 6. günü unutulmamalı asla ay zaten adam şu mesajları görse engelleyecek beniNe zaman öptü seni 1 hafta oldu mu veya 10 gün? Trip at bugünün önemi ne diye sor zaten bilemicek "inanmıyorum beni öpüşünün 1. Haftası ve unuttun öyle mi?" De
Adam yatalak olur valla
Yorumlarına yarıla yarıla güldüm burdaBu cümle evliliğe götürür, garantili
Yastık bas kendi yüzüne gı uyanmasın kuzucukYorumlarına yarıla yarıla güldüm burdasenin yüzünden çocuk uyancak kız
Hadi kaçırayım seni burdanYastık bas kendi yüzüne gı uyanmasın kuzucuk
Mune gelmeden çık buradan çabbuk geyikten mapusa düşecem yoğsa
Yastık bas kendi yüzüne gı uyanmasın kuzucuk
Mune gelmeden çık buradan çabbuk geyikten mapusa düşecem yoğsa
Yarınki günaydın mesajının samimiyetine göre size yazcam benHadi kaçırayım seni burdandüsme mapus damlarına kıyamam
Ahahha yok arayıp soruyo sağolsun buluşalım demiyoIlk bulusmadan öpüsmüssün adamla bide arasın diye mi bekliyosun
Yarınki günaydın mesajının samimiyetine göre size yazcam ben
Ahaha nasıl öptüysen yetmiş adamaAhahha yok arayıp soruyo sağolsun buluşalım demiyo
DkkdkdkdldmdmÖpüştün ama flört yok adamida kendine nasil yapican ??(Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?