Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

Anam madem adam kültürlü ilgili senide cevresine az cok sokmus bulusalimida sen de gayrı
Ben de adamdan gencim güzelim banane o diyecek şaka bi yana bütün kadınlar deme dedi valla bi bildikleri var bence, tutuyorum kendimi ama evde süslenir otururum belki görüşelim der diye

Ben de adamdan gencim güzelim banane o diyecek şaka bi yana bütün kadınlar deme dedi valla bi bildikleri var bence, tutuyorum kendimi ama evde süslenir otururum belki görüşelim der diye
Bak bütün kadinlara benzeme isde farkli olAra süslendim püslendim seni bekliyorum de hic anlamam nasil tutarsiniz kendinizi ben olsam laaaaps diye atlardim asik olunca

Bak bütün kadinlara benzeme isde farkli olAra süslendim püslendim seni bekliyorum de hic anlamam nasil tutarsiniz kendinizi ben olsam laaaaps diye atlardim asik olunca
Bugünden beri bir gaz arkadaşıma yazıyorum asla buluşalım demicem, adama bak ekti beni şimdi buluşalım demiyo vs yarım saat sonra ya ben bu adamı istiyorum, tavlamam lazım yazıcam buluşalım diye. Bir türlü karar veremedim buraya danışayım dedim %100 oranla yazma çıktı yoksa içimden geçmiyor değil yani buluşalım demek

Hayat cok kisa annem icinden geceni ya bide derler ya fazla gurur bi taraflara vurur diye

Yazma gideceğini o da biliyor sonucta o diyecek mi bakalım bekle adamın tepkisini ölçersin hem.

Çarşamba buluşacaktık rahatsızlandı demişsin.İshal filan olmadıysa sürüne sürüne gelmesi lazımdı.En azından bir kahve veya çorba içer giderdi.Bu arada bir sonraki randevuyu sağlama alırdı.Bana pek olacak gibi gelmedi.
Çok dolu,oturmuş,kültürlü dediğin adam,aslında "anasının gözü" dediğimiz tiplerden olmasın ?

Son düzenleme:

Cok safsin kardesim ya. O erkek kankalar gelip " bacim bu adam evli" demez. Sucunu ort baz ederler. Onlar yokmu onlaarr.

Bencede bekle onun buluşalım demesini biraz hızlı ilerlemiş ilişkinizi belkide seni test ediyor sabırsız mısın diye.

Yani ilk bulusmaya enerji icecegi icerek mi gittiniz cok aktifsiniz?? İlk bulusmada open adami agzinin ortasina gerilip iyi bi yapistirman gerekkirdi ki senin zor birisi oldugunu anlasin. Ama adama simdi bi rahatlik binmis gel dese geliceksin o yuzden adam relax sende sknti yasama bosuna bu iliskiden birsey cikmaz acik ve net soyluyorum arkadasimm...

siz görüşeli mi demeyin ağır olun ağır taş batman dövermiş.eğer zaten ciddiyse zamanla belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…