- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Ilk samimi oldugunuz ortamda öpüştunuz müArkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.
İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük... Elimi tuttu öyle gezdik. Arkadaşlarıyla karşılaştık onlarla tanıştırdı hatta. Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki çarşamba buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Gayet samimi özür diledi ben de problem olmadığını söyledim. Yine günaydın mesajı attı ertesi gün yani bugün. Her şey norma ama görüşelim buluşalım diyen yok. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü 1 hafta yokum...
Teklifi aldım sıkıntı kalmadı huh teşekkür ederimBence çokta kasma görüşmek istiyorsan yarın buluşalım mi diyebilirsin yada Günaydın yazdiginda neler yapıyorsun diye sende sorabilirsin
Herşeyi karşıdan beklememek lazim bazen içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle yapmalı
Ay ne dedi nasil dedi ayrintili anlatttBuluşma teklifi geldi kızlar
Ya benim gidişim pazara ertelendi o da yarın planın var mı dedi ben de yok dedim o da görüşmek istediğini söyledi ben de olabilir evet haberleşiriz falan yaptım çok şımarmasınAy ne dedi nasil dedi ayrintili anlattt
Anlat bakalım neler olduTeklifi aldım sıkıntı kalmadı huh teşekkür ederim
Tahmin ettiğim gibiBuluşma teklifi geldi kızlar
Benim gidiş pazara ertelendi o da yarın planın yoksa görüşelim dedi ben de olabilir dedimAnlat bakalım neler oldu
Hadi gözün aydın. Çok gitme adamın üstüneBuluşma teklifi geldi kızlar
Aynen burdan anlat yarın takipteyim zaten hoşuma gitti konun canım :)Ya benim gidişim pazara ertelendi o da yarın planın var mı dedi ben de yok dedim o da görüşmek istediğini söyledi ben de olabilir evet haberleşiriz falan yaptım çok şımarmasın
Buluşmayı da anlatırım
Peki sen mi dedin ben pazar gidicem diye ertelenince bişey dedin mi?Ya benim gidişim pazara ertelendi o da yarın planın var mı dedi ben de yok dedim o da görüşmek istediğini söyledi ben de olabilir evet haberleşiriz falan yaptım çok şımarmasın
Buluşmayı da anlatırım
Ay kız mümkünse şu an evlenmeyelim zatenDirek opusme olayina giren adamdan hayir gelmez .Adam 30 sen 20 galiba etkileme yollarini gayet iyi biliyor evlenince boyle hal hatir sormalar gunaydin bebisim demeler yok adamlar evlenmeden once etkileme sanatini kullaniyorlar.
Biraz bahsetmiştim sabah da kesinliği yoktu yani sohbet arasında söyledim. O da akşam sordu tekrarPeki sen mi dedin ben pazar gidicem diye ertelenince bişey dedin mi?
Tamam canım kesin anlatcam valla siz yardımcı oldunuzAynen burdan anlat yarın takipteyim zaten hoşuma gitti konun canım :)
Ahahaha yok kendime yapmam için sevgilim kelimesine ihtiyacım varteletabiyim hadi gözün aydın , mesaj gelmiş.
Şimdi adamı kendine yapmış mı oldun ?
Yok o da yarın öpüşürseniz belli olur diyecem ama o level atlandı sizde:)
yorumlarınıza bayıldım harikasınızNe zaman öptü seni 1 hafta oldu mu veya 10 gün? Trip at bugünün önemi ne diye sor zaten bilemicek "inanmıyorum beni öpüşünün 1. Haftası ve unuttun öyle mi?" De
Adam yatalak olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?