Ben de sizi anlamiyorum ne diyeyim.

Yorumlari okudum biraz. Kimisinin istedigi saç modeline karişilmiş, kiminin kiyafeti satanist diye yargilanmiş, kimi bir poster bile asamamiş hatta hoş karşilanmaz diye bazi gruplari sevememiş.
Benim sacima, kiyafetime, sevdigim gruba vs karişilmadi. Cocugum olsaydi takipte olurdum ama hayatini tamamen yonetip neyi sevip, neyi dinleyecegine, odasina asacagi bir postere kadar mudahale etmezdim ve sirf bu yuzden cocuğun hayati mahvolmazdi eminim.
Herkes kendi bilir elbet ama insanlar "şuna izin yoktu, bunu yapamadim" anilari birakmaktan başka bir şeye yaramiyor bu denli baski.
+100
ortaokula kadar kendime ait bir odam yoktu, evimiz aşırı saçmaydı bu oda konusunda. o zamanlar da tarkan hayranıyım tarkan'ın bu kuzu kuzu dudu falan yeni çıkmış adam tozu dumana katıyor. her yerde tarkan var, kola şişelerinin etiketlerinde, gazetelerde, gençlik dergilerinde, dışarıdaki arabaların radyolarında, televizyonda... her yerde ama adam. yıl 2001 - 2004 arası

tarkan o zamanlar amerika'dan dönmüş imaj falan değişmiş. her magazin kanalında da var tabii. annemle babamın yorumlarını hatırlıyorum, annem diyor ki "ıyy tarkan çok çirkin olmuş, saç sakal birbirine girmiş bu ne, kız gibi zil takmış oynuyor" diyor. babam tarkan çıkınca "eşcinsel bu" falan diyor, eşcinsel ne demek bilmiyorum. soruyorum, babam açıklamasını yapamıyor falan komedi.
neyse hiç unutmuyorum gazetenin biri dev gibi tam sayfa tarkan posteri verdi. bildiğin gazete kağıdı yani baskı, kalite falan iğrenç. günler öncesinde tv'de reklam yapıp durdukları için o sabah koşa koşa o gazeteyi almıştım. eve geldim babam bana o posteri astırmadı. ayrı odam olsa karışmayacaktı evet ama odam yok ya. babam diyor ki "ben elin adamının resmini oturma odasına astırmam"

aslında bi yerde haklı, şu an 29 yaşındayım evimin salonunda bilmem nesinde kocaman tarkan resmi istemezdim, kimsenin istemezdim. ama bana ayrı oda verselerdi o zaman?? odam yok diye ayrı üzülürdüm, tarkan posteri asamıyorum diye ayrı üzülürdüm. tarkan yüzünden babamla sürekli kavga halindeydik. koskoca adam tarkan'ı kıskanıyordu şaka gibi, tarkan senin babanın oğlu mu, benim resmim olsa asmazsın, sana ne tarkan'dan, sen tarkan'ı napıcan falan bin tane laf ederdi. ben tabii o dönem babama düşman oldum sevdiğim adamı istemiyor diye

ulan seviyorum işte napiiim mutlu oluyorum tarkan'ı gördükçe. asla anlamadı bunları. zıtlaşıp yasakladığı şey içimde daha da büyüyordu, farkında değildi bi baba olarak. hatta bi keresinde sinirlenip tarkan posteri yırtmışlığı var yaa. nasıl bir saygısızlık, ne büyük bir yanlış aslında. normal karşılaması gerekirdi, ben genç kız olmaya başlamışım ve yakışıklı bir şarkıcıyı beğeniyordum, bu çok normaldi, tarkan bana ne zarar verebilir tecavüz edecek hali yok sonuçta ama bunu asla anlamadı mesela.